Forumi Horizont Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)

Postuar nga skalabrino datë 29 Mars 2004 - 21:15:

he mer anulu sic ke emrin je edhe vete me duket
po pse gjithe ky popull per ate plak punon po nejse

po e them spo ju lodh sepse vjen nje here ne vit dhe atehere kur vjen ,vjen vetem i shoqeruar nga dreri ok plako po nejse rrallen e ka ajo princesha se nuk po i gjej asnje

Postuar nga Princesa datë 30 Mars 2004 - 15:20:

Skalabrino besoj se kete do ta gjejsh.

Rreth e rreth gardhë,
Brenda luadh.

Postuar nga Anulu datë 30 Mars 2004 - 17:48:

Angry

o skalabrino populli duhet te jesh ti se une nuk kam degjuar ndonje te kete "qef" plakun e vitit te riu.
Sa per emrim ne fillim duhet te mesosh kuptimin e fjales "skalabrinj".

Postuar nga SUNBELOVED datë 31 Mars 2004 - 01:18:

Ci do plaku i vitit te ri femijet ? pastaj ai eshte me celulit, ka trashje te gjakut, nuk pjell dot, e ka mendjen vetem per te pi, eshte steril, pastaj kam degjuar qe eshte edhe pak gay ( nje arsye e ka qe vishet me te kuqe apo jo ? ) ....kur je pak gay, je edhe shume, njesoj eshte.

Plakut te vitit te ri i kane vdekur femijet, edhe ato qe kishte, se i mallkoi femijet e vet, keshtu sic na mallkojne edhe neve keta te tonet, por femijeve te babanatales i zinte mallkimi i ketij te fundit. Plaku i vitit te ri kishte 2 cuna dhe nje vajze. Djali i madh ishte gay, djalin e madh e shtypi slita e babanatales kur ky i futi indietron, i alkolizuar komplet qysh ishte. Djali i dyte ishte gay edhe ky ate fat pati, si i vellai me i madh, kurse vajza ishte gay edhe vajza, vajza u hodh nga slita si flutura ne gabinen ime, kur plaku tentoi ti fuste duret....nuk donte vajza me nje cun. Slita ishte me shpejt se ishte slite ferrari edhe vdiq ... qe atehere plaku i vitit te ri ia ka ngulur syte renave ( nuk ka faj i shkreti ne ato pozicione qe i sheh, nga prapa gjithmone ) syte i kane ngelur tek rena e fundit majtas se ajo e ka bishtin e prere.

Tani kam edhe une nje gjegjeze. Ku i gjen lodrat plaku i vitit te ri ??? dhe mos kujtoni se i bejne elfet se ai i fal ( nuk i shet te pakten me cmim kosto)

Postuar nga Princesa datë 31 Mars 2004 - 12:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Princesa
Skalabrino besoj se kete do ta gjejsh.

Rreth e rreth gardhë,
Brenda luadh.

Po kete timen ende se paska gjetur askush.

Postuar nga arsona datë 31 Mars 2004 - 21:31:

Cool

hej princesha mos eshte gje tepsija e byrekut.

Postuar nga Princesa datë 01 Prill 2004 - 02:39:

Arsona jo tepsia po vet Bureku.
Te lumte se e gjete.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Prill 2004 - 04:51:

te them edhe una nje
rrumbullak strumillak kur e prek te ben me gjak.........????????
he e gjeni dot?????????

Postuar nga Keni datë 01 Prill 2004 - 06:38:

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
te them edhe una nje
rrumbullak strumillak kur e prek te ben me gjak.........????????
he e gjeni dot?????????

Mizza po kete e gjej dhe une moj, aq e let eshte
Kjo eshte then dhe me pare "manafera"

Postuar nga skalabrino datë 01 Prill 2004 - 15:10:

o anulu sic ke merin je dhe vete mesa shoh s eme hube mndjen nuk gjeta ate te lehte qe kishte dhene princesha shyqyr qe me dha nje te lehte njehere nes eo princesha me jep edhe nje mundesi tjetre lal

Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.