Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga Eria datë 12 Maj 2009 - 14:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Deimantè

Ca beni njerez kshu, ngelet tu hanger

Bionde, receten ose me mire mos t'flisje fare.. haha

Mba shenim :p

Keshtu e bej una fergesen me gjize,e di qe ka sh menyra,por une bej me te lehten :p :

Per 3-4 veta : Nje kokerr qepe mesatare,e grijme holle dhe te vogel(une e kam tmerr ku duket qepa ne gjelle :p),e skuqim,derisa fillon te marri ngjyre kafe...I shtojme speca te grira po imet,dhe i leme te skuqen ca kohe bashke sa te zbuten specat..U shtojme domate te grira me thike ose me rende...(mua me pelqen me sh me thike,se duket me e fresket gjella)...
I lejme te skuqen pak,mund tu shtojme dhe shumeeeeee pak uje,sa te zbuten specat.por nuk nuhet te dali me uje
.Pastaj e heq nga zjarri,dhe i shton gjizen me avash (rreth 200-300 grame gjize),duke e trazuar me kujdes,qe te behet nje mase e njetrajtshme.
E vendosim serisht mbi sobe,dhe e trazojme me kujdes qe te mos ngjitet,mund te rri edhe 10-15 minuta ne nxehtesi,dhe gjate kesaj kohe i shtojme 2-3 thelpinj hudhra,majdanoz,piper sipas deshires...
Hiqeni nga soba dhe sherbeje ne nje pjate te hapur,tip pjatance,duhet te konsumohet e vaket,dmth as e ftohte as e ngrohte..

Dakort je

Postuar nga AngelDevil datë 12 Maj 2009 - 15:43:

per imam ballajdi

Postuar nga Demokrate4ever datë 12 Maj 2009 - 20:35:

Eria, jo dakort e gje, por mu duk sikur e hengra vertet ate fergese

Grz, bella

Postuar nga kotka datë 12 Maj 2009 - 20:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Mba shenim :p

Keshtu e bej una fergesen me gjize,e di qe ka sh menyra,por une bej me te lehten :p :

Per 3-4 veta : Nje kokerr qepe mesatare,e grijme holle dhe te vogel(une e kam tmerr ku duket qepa ne gjelle :p),e skuqim,derisa fillon te marri ngjyre kafe...I shtojme speca te grira po imet,dhe i leme te skuqen ca kohe bashke sa te zbuten specat..U shtojme domate te grira me thike ose me rende...(mua me pelqen me sh me thike,se duket me e fresket gjella)...
I lejme te skuqen pak,mund tu shtojme dhe shumeeeeee pak uje,sa te zbuten specat.por nuk nuhet te dali me uje
.Pastaj e heq nga zjarri,dhe i shton gjizen me avash (rreth 200-300 grame gjize),duke e trazuar me kujdes,qe te behet nje mase e njetrajtshme.
E vendosim serisht mbi sobe,dhe e trazojme me kujdes qe te mos ngjitet,mund te rri edhe 10-15 minuta ne nxehtesi,dhe gjate kesaj kohe i shtojme 2-3 thelpinj hudhra,majdanoz,piper sipas deshires...
Hiqeni nga soba dhe sherbeje ne nje pjate te hapur,tip pjatance,duhet te konsumohet e vaket,dmth as e ftohte as e ngrohte..

Dakort je

yami yami my favorite on summer time

Postuar nga Iyua datë 27 Maj 2009 - 20:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
sonte i kam henger nja ca speca te mbushur me gjize dhe te skuqur ....

Kjo me haet per lunch sot. E shkreta une lol lexo me sy e plas me goje.... jete e poshter

Postuar nga Eria datë 27 Maj 2009 - 20:46:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

yami yami my favorite on summer time

Dhe une e pelqej shume ...Madje mbi feten e bukes,me kujton femijerine :p

Postuar nga BIONDIA datë 30 Korrik 2009 - 22:24:

per Pastice ....qe po e bej imen kisha kohe qe se beja vjen nje ere e mire nga guzhina ..sa keq qe sha aq shume sa dua ...

Postuar nga shelgu datë 07 Gusht 2009 - 01:36:

Me ka vajtur mendja keq.

Postuar nga Iyua datë 07 Gusht 2009 - 07:05:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Me ka vajtur mendja keq.

Ate e kuptuam po per c'fare te ka vajtur mendja se kuptuam, do sqarohesh mire ti apo si e ke qefin apo ke qef te hapin sondazh tani "Per c'fare i ka vajtur mendja Cedrus"

Mua me ka vajtur mendja per hasude.

Postuar nga kotka datë 07 Gusht 2009 - 20:01:

Tave me lulelaker te bardhe te grire te pjekur ne furre e perzier me veze,
gjize dhe qepe e majdanoz plot. Asgje te skuqur dhe behet per gjysem ore.

shume e shijshme per gjelle behari, kete kam sot edhe per lunch me vehte.

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.