Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Ne se dikush kerkon ta mbuloje koken me carcafe apo me helmet eshte zgjidhje personale dhe shteti nuk duhet te nderhyje apo jo... sikur se sot ai qe eshte pederas nuk ndalohet nga shteti.
Hipokrizi, mosperputhje...?
Fajtor,
Nuk flasim per nazizmin por per lirine e te shprehurit qe ndalohet ne Europen hipokrite.
Citim:
Po citoj ato që tha Ignatius
Ne se dikush kerkon ta mbuloje koken me carcafe apo me helmet eshte zgjidhje personale dhe shteti nuk duhet te nderhyje apo jo... sikur se sot ai qe eshte pederas nuk ndalohet nga shteti.
Hipokrizi, mosperputhje...?
Po ashtu eshte ne se ka liri absolute...
Por me qe nuk ka, me qe eshte vendosur qe te jetohet se bashku vendosen disa rregulla te pranueshme per shumicen. Kjo eshte ana praktike. Ketu futet dhe pederastia e cila munde te ndalohet si institucion (martesa...).
Fajtori,
Para nje jave ne Australi ne qenver te Sidney dolen 5 mije veta lakuriq...
Dhe me sa di une ka lakuriqesi te legjeruar ne Europe, plazhet lakuriq, por carcafi pengohet... ne emer te zhvillimit
Citim:
Po citoj ato që tha Ignatius
Po ashtu eshte ne se ka liri absolute...
Por me qe nuk ka, me qe eshte vendosur qe te jetohet se bashku vendosen disa rregulla te pranueshme per shumicen. Kjo eshte ana praktike. Ketu futet dhe pederastia e cila munde te ndalohet si institucion (martesa...).
Ka nje teme per homoseksualitetin pse nuk e zhvendosni atje debatin!
Na lini te merremi te kjo teme me probleme me te rendesishme se sa kjo, me gjithe respektin qe kam se mos ofendoheni
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kur ndalon diçka duhet te pyesesh gjithmone çfare demi te sjell, çfare problemi shkakton. Ne historine e njerezimit homoseksualet nuk kane shkaktuar kurre probleme aq sa besimet e organizuara fetare... Dhe ata kalamaj te hutuar qe dolen ne Lezhe jane vetem prodhim i besimeve fetare. Ata e krijojne problemin, jo ai qe puth meshkuj ne jeten e tij private.
2010, rritja ekonomike për Shqipërinë vetëm me 1%
VJENË- Shkalla e rritjes ekonomike për vendin tonë gjatë këtij viti do të jetë vetëm 1%. Ky është parashikimi i bërë nga Instituti i Vjenës për studime ekonomike ndërkombëtare, një organizëm i specializuar për analizat ekonomike. Sipas këtij parashikimi ky vit do të jetë shumë më i vështirë në aspektin ekonomik se ai që lamë pas.
Në raportin e fundit të këtij Instituti theksohet se shkalla e rritjes ekonomike në Republikën Çeke, Sllovaki, Slloveni dhe Shqipëri do të jetë më pak se 1 për qind. Sipas institucioneve ndërkombëtare, vitin e kaluar Shqipëria ishte vendi me rritjen ekonomike më të lartë në Europë, e cila përllogaritet në 3 deri në 4 për qind. Por në gjysmën e dytë të vitit dhe dy muajt e parë të 2010-ës, një sërë treguesish zyrtarë, dëshmojnë se ekonomia ka hyrë në një fazë të fortë ngadalësimi, e cila po reflektohet me rënie të ndjeshme të konsumit, rrudhjen e të ardhurave në buxhetin e shtetit dhe tkurrje të fortë të investimeve private dhe publike.
Parashikimi në fakt është akoma më i zymtë për disa vende të rajonit. Kështu Hungaria, Rumania Bullgaria dhe Serbia do të qendrojnë në të njëjtat vlera ekonomike pa shënuar asnjë rritje, e po ashtu e njëjta gjë mund të thuhet edhe për Kroacinë, Malin e Zi dhe Bosnje-Hercegovinën.
http://bw.balkanweb.com/homepage/20...me-1--7704.html
Re: 2010, rritja ekonomike për Shqipërinë vetëm me 1%
Citim:Normal qe ne do te jemi te fundit qe do te pesojme pasojat e krizes boterore. Ama qenka e vertet se paskemi pas rritje ekonomike kur tere bota zhytej.
Po citoj ato që tha AngelDevil
VJENË- Shkalla e rritjes ekonomike për vendin tonë gjatë këtij viti do të jetë vetëm 1%. Ky është parashikimi i bërë nga Instituti i Vjenës për studime ekonomike ndërkombëtare, një organizëm i specializuar për analizat ekonomike. Sipas këtij parashikimi ky vit do të jetë shumë më i vështirë në aspektin ekonomik se ai që lamë pas.
Në raportin e fundit të këtij Instituti theksohet se shkalla e rritjes ekonomike në Republikën Çeke, Sllovaki, Slloveni dhe Shqipëri do të jetë më pak se 1 për qind. Sipas institucioneve ndërkombëtare, vitin e kaluar Shqipëria ishte vendi me rritjen ekonomike më të lartë në Europë, e cila përllogaritet në 3 deri në 4 për qind. Por në gjysmën e dytë të vitit dhe dy muajt e parë të 2010-ës, një sërë treguesish zyrtarë, dëshmojnë se ekonomia ka hyrë në një fazë të fortë ngadalësimi, e cila po reflektohet me rënie të ndjeshme të konsumit, rrudhjen e të ardhurave në buxhetin e shtetit dhe tkurrje të fortë të investimeve private dhe publike.
Parashikimi në fakt është akoma më i zymtë për disa vende të rajonit. Kështu Hungaria, Rumania Bullgaria dhe Serbia do të qendrojnë në të njëjtat vlera ekonomike pa shënuar asnjë rritje, e po ashtu e njëjta gjë mund të thuhet edhe për Kroacinë, Malin e Zi dhe Bosnje-Hercegovinën.
http://bw.balkanweb.com/homepage/20...me-1--7704.html
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.