Forumi Horizont Gjithsej 100 faqe: « E parë ... « 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 » ... E fundit »
Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Pershkruaj Veten me NJE Fjale.......dhe vetem NJE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15273)

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 02:00:

hahahahahaha dhe une bahem keq kur me humb skuadra ime
sidomos brazili

Postuar nga BIONDIA datë 19 Gusht 2010 - 02:06:

ZILIQARE ...me pa dreqen e mos ndiehs kete ndienje dreqe je shume e bukur ne kete foto

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 02:19:

flm zemra dhe ti je shume e mire dhe e bukur patjeter.. kissss

Postuar nga al74 datë 19 Gusht 2010 - 02:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
flm zemra dhe ti je shume e mire dhe e bukur patjeter.. kissss

me i ngjit ato buze Biondes po e lsho shakull n'vend

temes :
i shakstrisur

Postuar nga Eria datë 19 Gusht 2010 - 02:46:

Pagjumse...prape...

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Gusht 2010 - 03:12:

Citim:

raimond rri urte se dhe njihemi
okkkkk queens boy.. ehehehehe te them se kush jam do e pranosh qe jam sexy dhe moderne.. lool

--- Po c'ne qe njihemi o Niqo ?---- Une nuk njof ndonje shqiptare kaq hot sa ty

-----------Shqiptarkat mund t ejene t ebukura por trupin nuk e kane gje, se nuk bejne stervitje ---------Poti mbase je , nuk them jo--

--Po kete emer Niqo hiqe , se nuk eshte i pershtatshem per fytyren tende te bukur, sidomos syte i apske shume te bukur o Niqo--------Gjyshja ime nga nena kishte sy te tille me ngjyre gri ne blue--Qenke kinge o Niqo ---por Me stermudnim t e madh e shqiptoj ket emrin tend.............

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

me i ngjit ato buze Biondes po e lsho shakull n'vend

temes :
i shakstrisur

lool po me ti ngjitur ty??

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 03:19:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--- Po c'ne qe njihemi o Niqo ?---- Une nuk njof ndonje shqiptare kaq hot sa ty

-----------Shqiptarkat mund t ejene t ebukura por trupin nuk e kane gje, se nuk bejne stervitje ---------Poti mbase je , nuk them jo--

--Po kete emer Niqo hiqe , se nuk eshte i pershtatshem per fytyren tende te bukur, sidomos syte i apske shume te bukur o Niqo--------Gjyshja ime nga nena kishte sy te tille me ngjyre gri ne blue--Qenke kinge o Niqo ---por Me stermudnim t e madh e shqiptoj ket emrin tend.............

rimond jemi takuar ne nje website tjeter, isha me profilin e nje shoqes nga elbasani.. te kujtohet??? ... je shume i mire, hey trupin e kam me te bukur, dy meter shale kam hahah.. o rimond po ju shqitaret ngelet mbas ruseve dhe grekeve e prandaj sna e dini vlerat.. ok nick name do e ndrroj vetem per ty.. do e vej Karramelja_Riamondit

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Gusht 2010 - 03:35:

Normale.
E padukshme.
Vezhguese.

Kaq mjaftojne per tere muajin.

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Gusht 2010 - 03:41:

Citim:

rimond jemi takuar ne nje website tjeter, isha me profilin e nje shoqes nga elbasani.. te kujtohet??? ... je shume i mire, hey trupin e kam me te bukur, dy meter shale kam hahah.. o rimond po ju shqitaret ngelet mbas ruseve dhe grekeve e prandaj sna e dini vlerat.. ok nick name do e ndrroj vetem per ty.. do e vej Karramelja_Riamondit

-----Mbase dhe kemi folur --nuk mbaj mend , ndoshta tek Albanina personals ????/-------sa moj dy metra shale  ke ti ????looooooooooooooooooooool --hahahahahahahahahahhaha --u dhivaaaaaaaaaaa--hahhahahahahahahahahahahahha

-- O Niqo --po je 2 metra --nuk te je ne zonen time te influences  looooooooooool   -Megjithate ti Niqo je funny-dhe duke qene funny --kjo tregon qe je dhe moderne --se Hot duket qe je ----------Karamele e Raimondit do e vendosesh emrin  ????--hahahahahahahahhahahahahaha -O Niqo jam ne nje starbucks tani , se sa erdha nga puna dhe  po qesh ketu  si budalla ..........

Gjithsej 100 faqe: « E parë ... « 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 » ... E fundit »
Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.