Forumi Horizont Gjithsej 105 faqe: « E parë ... « 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 » ... E fundit »
Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Maredheniet mes antareve .. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18187)

Postuar nga cecilia datë 29 Janar 2011 - 03:02:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
"cuscinetto" - n'gjuh teknike

Ma perkthe pak t'lutem

Mardheniet me Al-in? Drejt vetvrasjes (me mire se kaq sbohet)

Postuar nga lule datë 29 Janar 2011 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ti je njesh ça me t'njoft me shume se kaq me u vetvra ne fund

Maredhenie qe mund te kalojn ne extrem

( sipas ksaj nolt )

Postuar nga al74 datë 29 Janar 2011 - 03:07:

Hmmm.. ta perkthej Po e hum krejt ca kisha n'kaptine

Postuar nga cecilia datë 29 Janar 2011 - 03:10:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Maredhenie qe mund te kalojn ne extrem

( sipas ksaj nolt )

E ca bo pasioni

Postuar nga lule datë 29 Janar 2011 - 03:11:

Cool

Citim:

E ca bo pasioni

Po mua qe me mungon pasioni?

Postuar nga cecilia datë 29 Janar 2011 - 03:16:

Citim:

Po mua qe me mungon pasioni?

Te mungon personi qe te ndez pasionin por jo pasioni ne vetvete.

Mendon se e ke gjetur njeriun e duhur?

Postuar nga lule datë 29 Janar 2011 - 03:22:

Citim:

Te mungon personi qe te ndez pasionin por jo pasioni ne vetvete.

Mendon se e ke gjetur njeriun e duhur?

Nuk eshte ky problemi, as kam ndermend ta diskutoj ketu .

Passioni eshte nje pjes e karakterit te njeriut , un kshu jam e ftohte e keto pyetje qe ti ben sbejn pjese ne planet e mia!

Njerez t'mire gjen plot !

Postuar nga cecilia datë 29 Janar 2011 - 03:32:

Citim:

Nuk eshte ky problemi, as kam ndermend ta diskutoj ketu .

Passioni eshte nje pjes e karakterit te njeriut , un kshu jam e ftohte e keto pyetje qe ti ben sbejn pjese ne planet e mia!

Njerez t'mire gjen plot !

Po mos je kaq kontradiktore me fjalet e tua. Sepse nqs je e ftohte & aq me teper e paske ne karakter atehere i bie mos te te mungoj pasioni. Me vjen keq por nje njeri qe s'ka provuar cigaren si mund te thote me mungon?!

Lule,ndoshta zhgenjimi eshte ai qe te ben te flasesh keshtu & jo vetem...ne fjalet e tua lexoj nje lufte qe i ben vetes per te treguar ate qe s'je ne thellesine tende. Megjithate ti e di vete se s'dua te bej profin

Postuar nga Glaukus datë 29 Janar 2011 - 03:39:

varet se si e konceptoj/deshiroj une " te duhuren "

- ç'fare vetish/ kushtesh duhet te kete " i duhuri " jot ?

Postuar nga lule datë 29 Janar 2011 - 03:42:

Citim:

Po mos je kaq kontradiktore me fjalet e tua. Sepse nqs je e ftohte & aq me teper e paske ne karakter atehere i bie mos te te mungoj pasioni. Me vjen keq por nje njeri qe s'ka provuar cigaren si mund te thote me mungon?!

Lule,ndoshta zhgenjimi eshte ai qe te ben te flasesh keshtu & jo vetem...ne fjalet e tua lexoj nje lufte qe i ben vetes per te treguar ate qe s'je ne thellesine tende. Megjithate ti e di vete se s'dua te bej profin

nck nck nck sme kuptove, po flas qe e njoh shume mire natyren time qe kam, e kam goxha experienc per te arritur ne zgjidhjen e duhur, gje qe sben pjes ne planet e mia, duke i dijt te gjitha keto, sdua te behem mechance avec qlq kapich? thjesht jam kjo qe jam, pa i ber dem askujt !

Zhgenjimin per fat se kam njohur kurre, kam ber t vuajn , eshte e vertet, po skam provuar zhgenjim e keto eshte pak komprensive per tu kuptuar . per shume persona ketu.

Gjithsej 105 faqe: « E parë ... « 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 » ... E fundit »
Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.