Forumi Horizont | Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)
cila
ajo pyetja...
cila pytje
pyetja, te ciles une iu pergjigja
Junior,du pytje
U prit ta boj une nji
Dua te di sinqerisht dicka. Duke qene se je nje atdhetar i flakte perse ke perdorur nje pseudenim ne gjuhe te huaj dhe jo dicka shqiptare? Nuk je ne kontradikte?
eshte shume biles, ndihet aq fajtor, sa nuk e nderrron me dot pseudonimin. ha ha ha
Junior, te lindi djali akoma? Nese po, ta keni me jete te gjate. )))))
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Junior,du pytje
U prit ta boj une nji
Dua te di sinqerisht dicka. Duke qene se je nje atdhetar i flakte perse ke perdorur nje pseudenim ne gjuhe te huaj dhe jo dicka shqiptare? Nuk je ne kontradikte?
Dukesh qe ke nuhatje prej Sherlok Holmes .. lol.
Ndjej komfort kur shikoj prej cfare brumi jane te bere besimtaret e flakte
Citim:
raid
...prej cfare brumi jane te bere besimtaret e flakte
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Ke te drejte, porse nuk te jap te drejte, ngaqe une gjithashtu kam te drejte te bej ate qe kam te drejte dhe te te mos jap te drejte.
E kape?
Po, un i kap gjerat ne pergjithesi kur mi bejne kaq te qarta problemi qendron se e anashkalove pyetjen time serioze
Vizo, s'kam cte rritem me,tani kam fillu me u zvogelu
Po e shef formula1 ne keto momente?
Citim:
Ehh...sikur te kuptoje, nuk do qeshje...apo?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po e shef formula1 ne keto momente?
Vallai jo. Gjume vetem dua.
Po kjo ne Marrakech ca eshte? Se qekan makina te tjera
iha cec sdi ne bot ca thu
do bjer shi sonte thua
Them.
Pse duken kaq te stresuar njerezit?
Duken eshte tjeter,jane eshte tjeter
E si thua?
Nuk vura ne dyshim dallimin midis dy gjerave.. ndaj une specifikova vetem njeren prej tyre..
Ty s'te duken te stresuar?
Mua sme duken. Njerzit jane te stresuar dulcis. Jane te stresuar nga jeta,problemet ditore. Jemi ber si robota me xhan. Pyetja jote eshte njesoj si me thene: pse me duken te gjithe njerzit bossa duken bossa eshte tjeter dhe te jene bossa eshte tjeter..se ke vene re bossa jane ata qe duken si varfanjak
E, si mendon?
Mua s'me duken te gjithe bossa pershembull, llafi qe bie..
Si quhet mikesha jote me e mire?
Preferon emrin e vertete apo nje te rreme?
Vetem Cecilia mos me shkruaj..
Apo s'ka tjeter?
Mendon vertete qe skam shoqe?
Pse lexon fjale te pashkruara?
Po perse duhej te vendosja emrin tim?
Ke dhene pershtypjen qe nuk i beson njeriu tjeter..
Gabohem?
Aty me dil. Kete te thashe edhe une pse te dukem pa shoqe?
cila ishte pyetja e ralles te shoqeria po
psh. shelgu do t'pyste a t'ka bo kandili drite?
jo pa drit e kam ba mrom e ty
Ehe..
U zgjuan xixellonjat andej?
gjysma
a\ po shef me lexu ti
Marshalla me te dy syte po deshe.
Ke mbajtur ndonjehere syze ti? (jo dielli e)
nope po kam fillu te kem nevoje kto dy tre dit syt me bejn cik mjegull nuk e kam shum pamjen e qart
e ti mban apo ke mbajtur
Ncq..
Te ze ndonje gje ty? (autobusi, avioni, anija..)
me me pa zen sdo ksiha qen ktu lol hahahha anija shume ,avioni ncuk makina po te rri si pasagjer po
e ty
Citim:
(Ana alias raid, jo, ende jo)
hahahahha qenke trash ana varet poer cilat po thu se ca del ket vit ishtedhe nje vit me par gje smerret vesh po e keqja ehste se shume rall jam tu vesh sehst tu ma mbajt b smund ec
Mua me ngjajne si taka prostitutash, packa s'e kemben ta nxjerrin seksi te drejte! Per ndonje mbremje ja vlen t' I kesh ( pasi jemi femra, apo Jo?!)
Jo s'e jam trashur, por ngaqe e kam lare dhe thare ne lavatrice, ka hyre fustani, Jo une! Ha ha ha
Vesh me shume fustane, apo pantallone?!
Pyetjet duhet te jene te pershtatshme per te dyja sekset, ose te mos shtrohen fare. Bazuar ne nenin 18 §14, te kushtetutes se Shqiperise, duhet te respektohet ligji per barazi gjinore. Ne kete rast, pyetja te cilen ka shtruar Ana1 alias raid, bie ndesh me ligjin, ndaj dhe duhet te anulohet - pyetja bie.
Ju faleminderit!
Vazhdojme me pyetje te tjera...
Besoni se njerezit te cilet per cdo pakenaqesi perdorin shprehjen fjalen "katastrofe", jane me pak te ditur sesa ata qe perdorin shprehje te ndryshme varesisht nga ngjarja ne fjale?
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Mua me ngjajne si taka prostitutash, packa s'e kemben ta nxjerrin seksi te drejte! Per ndonje mbremje ja vlen t' I kesh ( pasi jemi femra, apo Jo?!)
Jo s'e jam trashur, por ngaqe e kam lare dhe thare ne lavatrice, ka hyre fustani, Jo une! Ha ha ha
Vesh me shume fustane, apo pantallone?!
Kur fillon te plaket njeriu?
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Kur fillon te plaket njeriu?
Po kur nuk i shkon mendja te beje pyetje ne fund mendemek si quhet?
Citim:
Po kur nuk i shkon mendja te beje pyetje ne fund mendemek si quhet?
Sa bukur kur ta sjellin ne shteg..
Apo jo?
Citim:
Sa bukur kur ta sjellin ne shteg..
Apo jo?
Po ca s'ben vaki..
Cfare di te besh me mire ti?
te kursej parane ( si psh. Gjithmone ushqehem mire para se te dal te blej ushqime, per vete faktin se nese ndihesh e uritur, do perfundosh me karrocen plot gjera koti!)
Cfare qellimi I ke vene vetes keto dite?!
Te nis te perdor nje xhel flokesh te ri....pa parfum - sidomos pa ngjyre.
Po perseris pyetjen time te cilen juve nuk e perfillet, gje kjo e cila shpesh here ndodhe. Mos e perserisni te njejtin gabim me, se heren tjeter nuk do jua fal.
-Besoni se njerezit te cilet per cdo pakenaqesi perdorin shprehjen fjalen "katastrofe", jane me pak te ditur sesa ata qe perdorin shprehje te ndryshme varesisht nga ngjarja ne fjale?
Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.