Forumi Horizont | Gjithsej 672 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit » Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Copeza jete nga e kaluara... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5885)
Sot gabimisht u gjenda ne Perandorine e budallackave,ne Perandorine e femrave te deshtuara ne jete,ne Perandorine e maceve te ngordhura,ne Perandorine e femrave qe xhelozia ndaj dikujt me e mire se vetja e tyre i verbon,ne Perandorine e kenaqesise time personale meqe ishte nje nga indikatoret qe tregon sesa ndryshe jam nga femra ordinere e mesme shqipetare !
(dhe te mendosh qe nje Perendori mund ta gjesh ne nje e-mail te vetme)
Na ishte sec na ishte njehere Palacoja,dikush qe s’turperohet per ate qe eshte per tu turperuar,dikush qe fut koken ne cdo vrime muri per te pare c’behet,dikush qe me tere palacerine qe mbart ne strajcen e budallekut thote qe kulla ne bregun e detit shendrit ne ate forme sa humbet gjinine ! Nje palaco qe s’respekton veten,trupin…kthehet ne polic gjinie ?Me cfare guximi ? Hyr ne avujt e kulles,mbush mushkerite e tua te ndyra me ajer pastertie e pastaj vazhdo kryqezatat prej palacoje…shirerat toksike kane per te te gerryer dhe ate pak ere njeriu !
Po shihja ne screen-in e nje shoqes pashe nje imitim te nje kryevepre te Da Vincit,nje version modern natyrisht,me nje buzeqeshje hipokrizie,inati,deshire hakmarrjet per heret qe mikja ime i ka prere kembet tashme aq te shkurtera.Por si perfundim,eshte mikja ime qe i ka fijet e marionetes te fjaleve te saja ne dore.Piktori modern ka bere nje mix fantastik te tipareve servile te njerezve qe dalin ne skene vetem nese heq sitet e ndryshme…kush sheh ne nje fushe boshe ?
Dhe ne fund kemi macen e ngordhur,e gervisht vetem me thonjte fallso,aq te dobet,aq pa ngjyre,tani qe po e mendoj ju vjen era budallallek…te kem kujdes qe mos ti marr fjalet « nga goja » ndonjerit ketu,pasi aftesia ime per te menduar vete eshte ne minimumet e saja !
« Persh.,jam stud. …,jam ...vjec »
-« Persh.nje dite une do jem ne sherbimin e atyre si ti,jam shume me e madhe se ti ne moshe,por serish jam me mbrapa »
Hipokrizi ka ne ato njerez qe jane rritur ne ambiente te tilla,duke bere derr-derr-derr mbas perdeve te shtepise.Dhe nje dite,nese rriten,ndiejne mungesen e kushteve primitive dhe mundohen ti krijojne kudo .Pergjigja ime ndaj tere kesaj eshte : plasni,gerryeni enet tuaja,konsumoni perdet e mendjes brenda te cilave s’hyjne rrezet e diellit…ehste dicka qe s’do me ndaloje asnjehere te ju perplas ne fytyre paaftesite tuaja per te qene NJEREZ !!!!
Gjithsej 672 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit » Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.