Forumi Horizont Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »
Trego 1609 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Taverna " Qyli " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7257)

Postuar nga ESHI datë 09 Prill 2005 - 21:48:

Car ke pi mer qe tu pifte e shkrete e mendjes ? Po qe ne 7 te mengjesit ke pire ti mer ????
Ma solle kefen ti nje here??? Ku ma le kafene ??,,,Obobo ky s 'di ku eshte vete jo me te dije ku eshte kafeja ime.
Nuseeeee me sill nje kafe te keqen se ka dy ore qe pres per kafene nga Landi po ky s'ka asnje kacille me, te gjitha i beri alokohool.

Postuar nga myzeqari datë 10 Prill 2005 - 01:19:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Ju shplaft mortja ju shplaft, ju jan maru leket qe spo vini mo me pi re. Cere paskeni qen ju kshu mor aman. iiiiiiii rrin burrat pa leke, megjithate me mir per mu se po pij me Edhin edhe Helgen kshuqe nuk ndjehem fare vetem. Po erdhet ketu me keni, nese jo parap ktu zdo me gjeni.

O lal po aman ore e paske thare zamzanen ti !! Po ky !? Pike se paske lene per mua !!!!!!
Ma ke bere dhi Eshin e shkrete, mire qe nuk nxore dhe Syrin dele
Gjene e mire qe stu kujtova une se nje zot e di cfare lloj kafshe do kisha dale

Postuar nga durrsak datë 10 Prill 2005 - 01:20:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Car ke pi mer qe tu pifte e shkrete e mendjes ? Po qe ne 7 te mengjesit ke pire ti mer ????
Ma solle kefen ti nje here??? Ku ma le kafene ??,,,Obobo ky s 'di ku eshte vete jo me te dije ku eshte kafeja ime.
Nuseeeee me sill nje kafe te keqen se ka dy ore qe pres per kafene nga Landi po ky s'ka asnje kacille me, te gjitha i beri alokohool.

Ke qef me lujt tavell apo do te bojm naj loj tjeter. Gati jam une se kam pushim sot.
Si fillim po te jap nje But light te tjerat avash avash se sa te mblidhen edhe te tjeret ne jena bo byth.
M'duket se mpaska kap prap....

Postuar nga myzeqari datë 10 Prill 2005 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Spo mar vesh une kush eshte i pire dhe kush eshte esell
Njeri theret nuses per kafe , kurse tjetri thote qe sduhet ndejte mes femrave !!!!!!!!

Ore pronarin e ka pare njeri?

Postuar nga durrsak datë 10 Prill 2005 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

O lal po aman ore e paske thare zamzanen ti !! Po ky !?
Ma ke bere dhi Eshin e shkrete, mire qe nuk nxore dhe Syrin dele
Gjene e mire qe stu kujtova une se nje zot e di cfare lloj kafshe do kisha dale

Pa ku je ti njeher se te kerova me qiri dhe te gjeta me driten e makines. Po keni pushim sot ju apo jo. Hajde pra hidhumim nji cik. Te them te drejten tap kam qen kur i kam shkrujt eshit por shyqyr qe se kam citu emrin tat se ajo "Q" pale si do kishte dale.
Hajde te na rroj shoqnija edhe u bofshim nga 100 vjec i shalla.

Postuar nga durrsak datë 10 Prill 2005 - 01:25:

Citim:

Spo mar vesh une kush eshte i pire dhe kush eshte esell
Njeri theret nuses per kafe , kurse tjetri thote qe sduhet ndejte mes femrave !!!!!!!!

Ore pronarin e ka pare njeri?

Pronari eshte i angazhu me votimet se Qylin dun me e kthy per qender votimi me duket, kshu kam mor vesh po qe thashathem mos e hap ma anej se vetem ne te dy e dim. Po gjene mir bon se edhe ai ce ku e fiton naj lek ma shum.
Cere pije je tu pi mer Myzo se spo e dalloj fare merjahu...

Postuar nga myzeqari datë 10 Prill 2005 - 01:26:

Citim:

Pa ku je ti njeher se te kerova me qiri dhe te gjeta me driten e makines. Po keni pushim sot ju apo jo. Hajde pra hidhumim nji cik. Te them te drejten tap kam qen kur i kam shkrujt eshit por shyqyr qe se kam citu emrin tat se ajo "Q" pale si do kishte dale.
Hajde te na rroj shoqnija edhe u bofshim nga 100 vjec i shalla.

Tani qe te gjeta shtrohu se me ka mare malli per bese se te genjej

Postuar nga myzeqari datë 10 Prill 2005 - 01:28:

Citim:

Pronari eshte i angazhu me votimet se Qylin dun me e kthy per qender votimi me duket, kshu kam mor vesh po qe thashathem mos e hap ma anej se vetem ne te dy e dim. Po gjene mir bon se edhe ai ce ku e fiton naj lek ma shum.
Cere pije je tu pi mer Myzo se spo e dalloj fare merjahu...

I kam fute nje bacardi cola (pernjiment) Ta mbush dhe ty nje ?

Postuar nga myzeqari datë 10 Prill 2005 - 01:35:

Cme ka gjet mua te ziun
se kete pune e more lumi
kush do vije te me ndihmoi pak
se Durrsakun e zuri gjumi

Cohu er dreq se le nam
me je bere si burre zevzek
e ke pijen te keqe ti cun
shishen sta le me e prek

Postuar nga durrsak datë 10 Prill 2005 - 01:44:

Citim:
Cme ka gjet mua te ziun
se kete pune e more lumi
kush do vije te me ndihmoi pak
se Durrsakun e zuri gjumi

Cohu er dreq se le nam
me je bere si burre zevzek
e ke pijen te keqe ti cun
shishen sta le me e prek

Ku te cohemi se jemi mir
ketu jemi per te pir
men me ik nuk kam un
se sot eshte dhe dit e shtun

Pranaj pi edhe rri rehat
edhe bojm sot cik gallat
ja sa te vij Eshi se pastaj shkon puna mir
pasi kemi dhe per te henger jo vetem per te pir

Kurse Keila ka hum fare
spo e shof as ne dritare
por po te pys O myzeqar
ne mos gje Keilen e ke par

Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »
Trego 1609 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.