Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Dhjetor 2009 - 02:16:

Ha ha , turll me fjale e paskemi bere, per petulla me kishte vajtur mendja dhe mua. Hmm me mjalte, me porositen t'i merja me vete por nuk i mora e tani qe po shkruaj ketu u bera llupse, hmm sa te shijshme ishin. Po behem pishman..

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Dhjetor 2009 - 06:20:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ha ha , turll me fjale e paskemi bere, per petulla me kishte vajtur mendja dhe mua. Hmm me mjalte, me porositen t'i merja me vete por nuk i mora e tani qe po shkruaj ketu u bera llupse, hmm sa te shijshme ishin. Po behem pishman..

Hajde se i bejme shpejt e shpejt ............. mjaltin si ta dush, te hidhur, te omel ........ koleksion i kam ....... (njoni o per fytin, tjetri per kollen, njoni per menderen, tjetri per te qerasur .......... ) .

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Dhjetor 2009 - 23:05:

Uaa- ajk e mjalt e paske zemren. Do te me embelsosh po une jam e embel vete

Turl ca gatuan ndonje gje te mire qe mund te na shkoje mendja- Hajde na thuaj mos perto.

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Dhjetor 2009 - 23:11:

Citim:
Uaa- ajk e mjalt e paske zemren. Do te me embelsosh po une jam e embel vete

E mira s'ka fund ........ :aha :aha :aha

Citim:
Turl ca gatuan ndonje gje te mire qe mund te na shkoje mendja- Hajde na thuaj mos perto.

A ha ........ gatuaja disa vjet me pare ....... kur me kishte zene rrota bishtin ....... tani bej vetem porosine dhe .........
Megjithate kryesisht ushqehem me guzhine "shqiptare" ....... gjellet e zakonshme. Kur me shkon mendja per ndonje gje te mire, shkoj ne restorant ......... .

Postuar nga trojani datë 02 Dhjetor 2009 - 00:19:

Tavë me mish qengji. Me shumë erza.

Postuar nga ~Enigme~ datë 03 Dhjetor 2009 - 02:12:

Ama dhe une pandeja se do gatuaje mire, ti e paske bere nga halli :p

Sa per temen -Nga te gjitha kemi, mjafton te kem dellin per te gatuar :p

Postuar nga Glaukus datë 03 Dhjetor 2009 - 02:41:

- per gjona t'omla vdes ....

p.s.- meqe ra llafi .... o ti shoqja aty lart .... don içik torte

Postuar nga ~Enigme~ datë 03 Dhjetor 2009 - 03:01:

O shoku mos me ngri mendjen per te tilla gjera se gati jam. Me ca rasti po hame torte nje here?

Une dje vatja ne nje embeltore afer punes - dyqan grek e po i shikoja me vemendje ato embelsirat, s'dija ca te zgjidhja mora nje galaktoboureko -byrek me krem (turl ti e ke fajin qe na i rikujtove kete teme)

Postuar nga agata datë 18 Dhjetor 2009 - 02:00:

Per byrek me qumesht...

Postuar nga BIONDIA datë 30 Dhjetor 2009 - 04:10:

hallve ashut sic e bente gjyshja me arra ...neser do e baj

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.