Forumi Horizont Gjithsej 225 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit »
Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13664)

Postuar nga SEXI datë 15 Maj 2007 - 16:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Sexi, nga ana ime te falenderoj personalisht. Video teper e mrekullueshme, Bukuria Femerore nuk ka te share. Meqe ra fjala, ti je aty, nqs jo na co nje video, se keshtu urimet behen dhe me te sinqerta

Gezohem qe te pelqeu vidio Admirali...
Normal qe nuk jam une aty...por muzike te tille ashtu kercej dhe une :p...Sa per vidio me gjithe qejf po s'kam bere ndonje ashtu deri tani...

Postuar nga SEXI datë 15 Maj 2007 - 16:42:

Pershendetje per meshkujt serish... :)

Ne veçanti per Admiralin meqe i pelqente...

Postuar nga Admirali datë 15 Maj 2007 - 16:53:

Eh...

Hahahahahahahahahahaha, sexy, tamam je sexy, ske te share (le qe kush guxon njehere, se e nxorra nga forumi)

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Maj 2007 - 21:45:

Pershendes Tulipanin per punen e paster qe ka bere ne kete nenforum me Kengen

Backstreet Boys - Incomplete

Postuar nga Demokrate4ever datë 15 Maj 2007 - 21:50:

Citim:
Po citoj ato q� tha Lela_Dr
Naqe flm per pershendetjen, te pershendesim dhe ne me kengen e Every Breath You Take/The Police

Duku me shpesh se ke hup krejt

Lele mos ka hap gja naj kurs dialektit shkodran 3-shi anej nga lagja juaj? hahaha

Flm per pershnetjen kingushe, te pershens perseri ty dhe gjithe forumintet me kengen qe po degjoj tani..

I just called to say I love you

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Maj 2007 - 21:53:

Naqe mos harro se jam mbese shkodre, s'kam nevoje per leksione, sepse e kam mesuar para shume vitesh dialektin shkodran, kur ti akoma s'kishe lind.

Te pershendes dhe une me kete kenge

Show me the meaning of being lonely - Backstreet Boys

Postuar nga Demokrate4ever datë 15 Maj 2007 - 22:10:

Lele nuk harrova, por thjesht perdora pak humor meqe ke gjak shkodre...

Lene seriozitetin te pushoje se s'te shkon aspak e hajde kercejme tani, se humori e qefi jane sofra jone.. lol

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Maj 2007 - 22:14:

Hahahah flm, kisha kohe pa e degjuar kete kenge.

Postuar nga tresh datë 15 Maj 2007 - 22:16:

lenje treshin rahat edhe ju .......ju pershendes keshtu kot per qejf pa asnje kange te postume....po deshet po ju kendoj une

Postuar nga Demokrate4ever datë 15 Maj 2007 - 22:23:

Leni llafwet more djale
merrja kanges ne radhe, se edhe Lela s'ka naj kundershtim besoj te kendosh ti... hahaha
Hajt teshi filloja me ca kange do na kenaqesh patriotike apo romantike? lol

Gjithsej 225 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit »
Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.