Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Pyetje dhe pergjigje per bjondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1496)

Postuar nga erla datë 26 Mars 2004 - 12:55:

PO NORMALE QE KA DHE BIONDE NATYRALE

Postuar nga VENUS datë 04 Maj 2004 - 17:56:

Mos.....!

O Keni po c`ke me bjondet ti o cun. Pastaj ju vdisni per bjonde. Edhe une bjonde jam, por me shkolle dhe te jap une ne bisht te luges. Do e provosh.....?

Postuar nga Keni datë 05 Maj 2004 - 05:51:

Re: Mos.....!

Citim:
Po citoj ato që tha VENUS
O Keni po c`ke me bjondet ti o cun. Pastaj ju vdisni per bjonde. Edhe une bjonde jam, por me shkolle dhe te jap une ne bisht te luges. Do e provosh.....?

Venus une i kam shume frike bjondet. Nese je vertet bjonde, i besoj ato qe the
Ti mos u merzit se vetem barsaleta jan, si puna e barsaletave me polic.
Ja merziten policet ndonjeher nga barsaletat? -- jo, nuk merziten.
Pastaj une kam respekt per bjondet. Kete e kam shprehur dhe ne kete tem. Kjo eshte dhe arsyja qe kam hapur kete tem, qe bjondet te jene ne qender te vemendjes.
Me shume respekt per bjondet, keni.

Postuar nga VENUS datë 05 Maj 2004 - 13:04:

Ok Keno

Keno e pranoj marrveshjen e paqes me ty dhe shpresoj qe te kesh me te vertete konsiderate per bjondet se jane si shpirt.

Pacim

Postuar nga Keni datë 05 Maj 2004 - 16:07:

Re: Ok Keno

Citim:
Po citoj ato që tha VENUS
Keno e pranoj marrveshjen e paqes me ty dhe shpresoj qe te kesh me te vertete konsiderate per bjondet se jane si shpirt.

Pacim

Venus pergjigjia jote me bind plotesisht ne vertetsin e zgjuarsis tende.
Respekt dhe mirkuptim

Postuar nga arsona datë 05 Maj 2004 - 21:38:

Talking humor me bjondet dhe brunen

Nje dite po udhetonin 15 bjonde dhe nje brune ne te njejtin avion. Bjondet qeshnin benin muhabet po kalonin nje kohe te shkelqyer, kjo bruneja po rrinte lexonte atije ne nje qoshe dhe nuk po perziheshe me te tjerat. Tani erdhi koha kur duhet te zbriste avjoni. Dhe piloti i thote sfjuardeses te bej shpalljen me pager qe jemi duke u ulur ju lutem vini rripat e sigurimit dhe mos beni zhurme. E eh bjondet as qe e levizen te rendin. vete kjo i thote pilotit ato nuk degojne akoma jane ulur bashke ne nje vend dhe bejn muhabet. Piloti i thote e po thuaji qe " nuk kemi me gas" dhe uluni e vini rripat e sigurimit se mund te biem nga minuta ne minut. Oh thote kjo ide e mire vete dhe ju thote " Vini re pasagjere sa po morem vesh qe nuk kemi gas qe keshtu uluni dhe rrini me rrip sigurimi duke shpresuar se do shpetojme" Vete kjo i thote pilotit iu thashe. Ok thot ai shyqyr qe spo bejne zhurme se na cmenden pale qe dhe duhet te ulemi nga casti ne cast. KUr vete sfjuardesa te shikonte gjendjen se si ishin pasagjeret kur aty gjen vetem brunen. I thote po ku jane bjondet? E thot bruneja ato kur e moren vesh qe ne skishim gas dolen perjashta te shtynin avjonin...

Postuar nga Keni datë 05 Maj 2004 - 21:45:

hahahaha..... arsona po ku e gjete me qafsh. hahaha.....

Postuar nga arsona datë 05 Maj 2004 - 21:51:

hahahahaha hej Keni ma ka treguar nje bjonde..... me objektivin per te me treguar se ato bejne qejf brunet nuk perzihen ne disa momente psh ato qeshnin bruneja lexonte....

Postuar nga Keni datë 05 Maj 2004 - 21:56:

hahaha.... edhe kjo qe the esthe nje pjese e barsaletes, mbasi vet bjondja ta paska treguar...... hahaha...........
Po do ket qen nga ato bjonde qe i lyejn floket se nuk ma mer mendja te ket qen bjone orgjinale.

Postuar nga arsona datë 05 Maj 2004 - 22:03:

Cool

hahahaha o Keni aty eshte dhe qellimi dhe kulmi i barcaletes se ishte origjinale 100% bjondja...

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.