Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 12:51:

lepuri

lepurit i kishin vrare te atin
dhe i merzitur dhe i inatosur del duke bertitur ne pyll
-kush ma ka vra babin mua, ia kam be e ia kam kthy etj etj filloi duke share e duke shpervjele menget
del ariu trup madh ai duke u fryre e i thote :-une ta kam vra pse kishe ndonje gje ti?
jo jo mire boll ja ke be: -tha lepuri me ze te bute e duke i ulur menget.

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 13:13:

ora e mesimit

ne oren e mesimit te edukates seksuale mesuesja u thote nxenesve qe tani do beni praktiken dhe vendosuni dyshe cift nje goce nje cun.
dhe fillojne ciftet duke demostruar me njeri tjetrin gjera te ndryshme
dhe mesuesi shkon banke me banke dhe i thote ciftit te bankes se pare : nuk behet keshtu por keshtu e fillon ti sqaroje mgjth keni noten 8
shkon tek banka e dyte i thote mire ju keni noten 10
shkon tek banka e trete i thote bejeni me mire jo keshtu po ashtu, por keni noten 9.
shkon tek banka e fundit dhe gjen nje djale vetem ne banke duke i ra me dore e i thote mesuesi po ti ca po ben, pse nuk je be cift qe te praktikosh lenden
hajt mo mesues se nje 5 dua une,sdua note te mire.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Shtator 2003 - 14:29:

Talking hahahaha

edhe kjo e fort ishte anda.

Postuar nga ergi datë 03 Shtator 2003 - 17:03:

Thumbs up Na late pa pune e pa buke!!!!!!

Ishin nje here dy shoke qe punonin bashke ne nje nderrmarrje, ne kohen e Dulles.I caktojne me sherbim ne nje qytet tjeter, dhe shkojne e zene nje hotel te njejten dhome te dy.Pasi mbarojne punet kthehen ne dhome per te fjete dhe shtrihen , mirepo njeri merr me vete ne krevat furcen e kepuceve dhe ia rras gjumit tpo, tjetri u be shume kurioz e sillej e mbeshtillej dhe s'e zuri gjume ate nate.Te nesermen ne mengjes kur ulen per te ngrene, ky kuriozi e pyeti shokun:
-Ore, pse e more ate furcem ne krevat, se nuk kam fjete tere naten nga kurioziteti?
-Prandaj na cave trapin ti tere naten, po ja une jam mesu qe kur fle e ve gjithmone doren te p*** i gruas time.

Postuar nga ergi datë 03 Shtator 2003 - 17:08:

Wink Per Kingen

O ANDA o shpirt njeriu!
Je si rrush, si yll bote.
Ke te forta na shkrive, je e llahtarshme, vazhdo edhe ma fort se na e q*** mamin, na le pa pune.Mua sme behe me punu vetem prej t'fortave qe thu ti moj shejtane e vogel e bukur.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Shtator 2003 - 17:22:

Talking ergi

e fort ishte edhe kjo e jotja.

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 18:19:

ergi

pershendetje
edhe ti yllo te forta i kishe por na e vej nje foto qe te te shohim pak qe te te bejme komplimenta dhe neve.

shkon nje vajze per tu vizituar tek gjinekologu
dhe gjen nje burre brenda ne zyre
-i thote vajza: a te ulem ? ulu i thote ai
-a te zhvishem? zhvishu i thote prap ai
-a ti hap kembet? patjeter i thote ai
dhe vazhdon ai me ate vajzen beri ca beri e pasi mbaruan pune i thote vajza : -he doktor ca kam ?
sdi gje fare i tha se une jam bojaxhiu. hahahahhahah

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 05 Shtator 2003 - 08:07:

Smile Anda

Na shkrive mi e poshter. Ku i gjen keto, apo i shpik vet???

Postuar nga anda datë 05 Shtator 2003 - 15:54:

shkon nje katunare ne spitalin gjinekologjik dhe futet brenda pa trokitur e i thote doktorrit : o doktorr kam ardhe me u vizitu se me dhemb p.....
i thote doktorri dil jashte bjeri deres ne fillim pastaj thuaj me dhemb vagina se ashtu thuhet ne termin mjeksor
del katunarja dhe kur hyn i bjen deres e i thote qe kam ardhur me u vizituar por ma thuaj dhe njehere qe si i thonin p....tim doktorr se e harrova.
hahaahhahaha

por lezeti i barsaletesh eshte qe te thuhet dhe interpretohet.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 05 Shtator 2003 - 16:24:

Smile Edhe kshu

Edhe kshu e fort eshte.

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.