| Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Gjakmarrja Ne Shek 21 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15870)
kotka, ti edhe kundershtuesja keni te njejtin menim, kjo ju ben edhe me atravtive women, blessed with feminine beauty, butesia ne je femer dhe llogjika, inteligjneca e durimi i saj jane vyrtyte atractive ne nje femer, thjesht ti po mendon si nje femer dhe nuk mund te hedhi poshte ate qe thua, por mos harro se ka femra qe te marrin gjak ne vetull
edhe ata kane vyrtyt shume terheqes ne nje menyre filozofike, por varet, se po te jene nga ata shtrigat agresive e drama qweens qe dojn shamat neper shpi gjithmon! harroje at muhabet, e kam fjalen per ato goca qe mund te japin jeten kur dikush i vret familjen.
Ps, ne palestine nje goce 18 vjecare u be e famshme ktu ne USA historia e saj. izraelitet i kishin shkuar ne shpi shume here e masakruar te atin ne pranin e saj dhe te semes, dhe i kishin vrare vellain m'duket!! kjo po studionte per jounalism dhe e la shkollen dhe vuri rrypin e shperthyes ne bel dhe iku e vrau veten dhe disa qytetar te izraelit, kjo nuk u shikua ne amerike si nje gje kafshore, pikerisht kjo ngjarje i dha fame te madhe historise se palestines ne dekaden e fundit. e kishin vu foton e saj ne cover of newsweek and times magazine.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kotka, ti edhe kundershtuesja keni te njejtin menim, kjo ju ben edhe me atravtive women, blessed with feminine beauty, butesia ne je femer dhe llogjika, inteligjneca e durimi i saj jane vyrtyte atractive ne nje femer, thjesht ti po mendon si nje femer dhe nuk mund te hedhi poshte ate qe thua, por mos harro se ka femra qe te marrin gjak ne vetulledhe ata kane vyrtyt shume terheqes ne nje menyre filozofike, por varet, se po te jene nga ata shtrigat agresive e drama qweens qe dojn shamat neper shpi gjithmon! harroje at muhabet, e kam fjalen per ato goca qe mund te japin jeten kur dikush i vret familjen.
Ps, ne palestine nje goce 18 vjecare u be e famshme ktu ne USA historia e saj. izraelitet i kishin shkuar ne shpi shume here e masakruar te atin ne pranin e saj dhe te semes, dhe i kishin vrare vellain m'duket!! kjo po studionte per jounalism dhe e la shkollen dhe vuri rrypin e shperthyes ne bel dhe iku e vrau veten dhe disa qytetar te izraelit, kjo nuk u shikua ne amerike si nje gje kafshore, pikerisht kjo ngjarje i dha fame te madhe historise se palestines ne dekaden e fundit. e kishin vu foton e saj ne cover of newsweek and times magazine.
Per disa shembuj qe ju miqte e mij sillni ketu edhe une do te thosha :Ju befte pushka top!Nuk mund ta duroj askush,qe nje maskara t'i rrembeje motren apo vajzen e t'ja beje skllave seksi,apo t'ja shesi.Aty eshte ja vdekje ja liri.Edhe kesi rastesh ndodhin,perseri sepse nuk ka shtet ose ka shtetare te cilet e favorizojne trafikun e qenieve njerzore.Shqiptari nuk te fal per nderin e familjes.Si me i vjeter po ua konkretizoj me nje ngjarje te ndodhur me 1997.Nje i njohuri im ish i mpleksuar me firmat piramidale dhe ish bere garant per paret e kushuririt te pare te nenes se tij se nuk do ti humbisnin.Ky ja besoi paret djalit te cupes se xhaxhait.Ne fund ky mori paret e veta dhe ketij i thote se nuk kish se c'te bente;paret humben.Ti m'u bere garant i tha ai,prandaj une dua paret.Qepe i thote ''dajes'' ai duke u zgerdhire, se ti marre vajzat e ti coje ne Itali.Vertet i thote ky.Po i thote garipi.Kusheriri i nenes shkoi ne shtepi e cila ndodhej 20m larg rruges dhe mori automatikun.Ja leshoi nje bresheri ne gjoks duke e lene te vdekur para shtepise se dajes origjinal te tij.Po cfare fitoi?Eshte aratisur jashte Shqiperie,femijet jane si mos me keq dhe me xhaxhain dhe hallen eshte ne hasmeri.sot e kesaj dite ai nuk eshte bere i gjalle prej 11 vjetesh.E shikoni cfare pasojash sjellin veprimet e pa matura!
nuk e kam kuptuar akoma,...ketu po flitet per gjakmarrje me kanun apo keshtu ti me bere dem dhe po ta bej dhe une???
une acerohem me postime e imagjoni te me prek dikush e shume se kaq
i ka ikur moda...
Kanuni I Lek Dukagjinit sduhet ndjekur me.
Re: i ka ikur moda...
Citim:
Po citoj ato që tha girl22
Kanuni I Lek Dukagjinit sduhet ndjekur me.
Njefare "Kanuni" ka pasur edhe ne jug njehere e nje kohe por ishte me burreror se ai qe perdoret ne veri!
Familja e atij qe vriste ose largohej nga fshati ose personi qe kishte bere vrasjen vritej!
Dhe mbaronte aty!!!
Nuk me duket as burrerri e as mencuri te vrasesh femije, djem dajash, xhajash, tezes, hallash... kusherinj te trete... te 27-te...
te ngujohesh neper shtepira per gjithe jeten dhe te kete femra-meshkuj (burrnesha) !
Citim:po pse po ja fut kot o gjergj?!? kur vjen tek burreria dhe besnikria BESA kto kane lindur ne veri. mos harro se pasi vdiq skenderbeu, emrin e tij qe ti po perdor ktu o gjergj ishte lek dukagjini me dhe luftetaret verior qe kan luftuar edhe per 10-15 vjet me vone kunder turkut....
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Njefare "Kanuni" ka pasur edhe ne jug njehere e nje kohe por ishte me burreror se ai qe perdoret ne veri!
Familja e atij qe vriste ose largohej nga fshati ose personi qe kishte bere vrasjen vritej!
Dhe mbaronte aty!!!
Nuk me duket as burrerri e as mencuri te vrasesh femije, djem dajash, xhajash, tezes, hallash... kusherinj te trete... te 27-te...
te ngujohesh neper shtepira per gjithe jeten dhe te kete femra-meshkuj (burrnesha) !
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po pse po ja fut kot o gjergj?!? kur vjen tek burreria dhe besnikria BESA kto kane lindur ne veri. mos harro se pasi vdiq skenderbeu, emrin e tij qe ti po perdor ktu o gjergj ishte lek dukagjini me dhe luftetaret verior qe kan luftuar edhe per 10-15 vjet me vone kunder turkut....
vlerat e kanunit nuk mund t'i hedhesh poshte ti dhe askush se per ne kohen kur eshte krijuar kanuni ka qene ligji me njerzor i llogjikshem apo edhe modern and fair i asaj kohe, te konsiderojm faktin qe nuk ka patur nje shtet apo mbreteri qe kan udhehequr vendin.
| Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.