| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 » Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)
Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk e kam patur fatin te njoh goca shqiptare
Si perfundim Briganti ndonje detaj tjeter nga historia, apo aq ishte ?! 
mirmbrema te nderuar...
po i jap nje shpjegim te vogel origjines fjales BURRE
BURRE vjen nga BIRRE (jo birra qe pijme) por BIRRE = VIRRE = VRIME
Burre pra quhet ai mashkull qe ka gjet nje birr per me u fut...
edhe fjala VIRIL vjen prej te njejtes rrenje, pra VIRE = BIRE (vrime, brime)
nga kjo fjale magjike vijne edhe derivatet e tjere BIR = djale BIJE = vajze, por dhe bythe, bole, vesh = vrime, etj
pra me demek... ke brima dalin t'gjitha
Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...
Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Une perkundrazi, mendoj se pyetja e pare, pikerisht detaji i permendjes se emrit te burrit te saj, gje qe sic duket nuk e kini kuptuar thuajse te gjithe, ishte nje ritual instiktiv ne seksin e saj. E kishte regull qe ne momentin e depertimit, theriste mashkullin ne emer! Kete e perjetova vete me vone, kur here peshperinte dhe here ulerinte emrin tim. Po nuk eshte ketu fjala. Une e shtroj se pyetje per te rikujtuar nje gje te thjeshte. Dhuntia e leximit te detajeve te pazeshme, dmth jo fjala, po xhestet, jane shume shpesh provat me te mira per te verifikuar pretendimin e secilit jo vetem per sexin, por per cdo pune qe bejme. Nese dikush betohet per besnikeri, une per vete nuk do ta besoja. Etj etj. Nese xhestet e saj/tij, ato qe nuk dine t'i lexojne te gjithe, do te pohonin edhe fjalen, njeriu eshte me bindes. Ne rastin qe parashtoj une, ju siguroj qe vetem fjala e saj per besnikeri te gjer atehershme nuk do me bindte. Ndersa xhesti qe beri ne nje cast inkoshience, ishte mese bindes. (Kur ja kam kujtuar kete detaj pas ca kohesh, me ka ndjekur me shuplaka ne kuriz neper dhomen e motelit ku ishim, duke thene: " O zot sa maskara qe je! Une e ndjeva qe me iku fjala, po mendova se nuk do ma permedje ndonjehere! Ah maskarai im, maskara! Me mer ne krahe tani dhe beme te vdes)
Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...
Citim:
Po citoj ato që tha 3ngjell
Pse ajo shkoi me ju edhe pse ishte e martuar? Mendoj se ndoshta ju i keni dhene nje kenaqesi shtrati te kenaqshme, dhe burri i saj ndoshta jo por qe nuk do te thote se ajo se do burrin e saj edhe pse e tradhetoi me ju.
Re: Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju
Citim:hehehe, sinqerisht qe nuk jam munduar te njoh personalisht thelle askend ktu, nuk me duket rrealitet kur distanca eshte e larget me diken, me pak fjale nuk kam bere gjueti ktu
Po citoj ato që tha turll
Mahhh ......... kaq vjete ne forum, .............. dhe akoma thate???????? Mahh .......![]()
![]()
![]()
. nje dembel si puna ime, pertoj te dal ne nje bar afer shpise nganjehere, lene ma...Filloi prape gershera dhe censura ketu!
Me sa duket ka plasur prape gershera dhe censura ketu. Me sa duket eshte me lehte te qethesh te tjeret, se sa te angazhohesh vete ne diksutim. Zeri i Popullit dikur, ka qene me tolerant se keta moderatore. Nejse pune per ata qe e bejne. Befshi qejf, zor se do angazhohem me ne keto kushte! Me rri ngushte ky kostum. Nese ndryshoni mendim, me lajmeroni. Me beni hallall ndonje keqkuptim! Bye bye!
Mos harro t'u lesh kontaktin ku te te gjejne ........ se do fillojne protestat ketu .... dhe do jene te detyruar te te therrasin .............
![]()
Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me kete fjali qe te ka thene nuk je ndiere pak i "perdorur /shfytezuar nga ajo grua per te marre ate qe ai " lolua " qe ka pas ne shtepi sja jepte ???????

Re: Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
me pak fjal i bie qe te mos shkosh me asnje femer qe mund te jet e zen fejuar-martuar apo ku din. se te perdor x interesin e saj! po nuk esht njelloj dmth interes i perbashket.
gjynah pasi ka shum nga ato qe nuk ndjehen mir me "loluan" duhet ven dora ne zemer ne te tilla raste apo jo??? alla fine non e micca una pena ke si consuma![]()
![]()
![]()
| Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 » Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.