Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 » Trego 104 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Cfare Nuk Do I Tregonit Partenerit Ose Partneres Tuaj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2611)
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
i agree
klodel, te gjitha kshu jemi, sidomos ne shqiptaret... varet sa e shprehin ktu...disa postime e tyre me nxorren zoret e barkut. po kush eshte ajo shqiptare qe i trego mashkullit te verteten???.. puffffffffffffffffffff plzzzzzzzzz ne jemi femrat me fallco qe mba universi...ndonjeher me vje dhe keq per mashkullin shqiptar sepse akoma skan arrite te na njohin me vertet se sa fallco qe jemi...
Citim:
me mantalitetin tone qe kemi duhet te jemi i cike fallco dhe te mshefura.. me vje inati nga disa postime ktu qe po na shiten te sinqerta... kush eshte ajo goca qe i trego te dashurit te gjitha???.. puffffff te ishte ashtu asnjera nga nuk martohet..
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ylli. Mos na pergjitheso tanave, se nuk Jena tw tilla!
Mbase e qun budalle ti nji femer qe jeton vetem duke u mbeshtet tek e verteta,
por e ke Gabim zemra.
Dhe meshkujt shqiptar duhet te ndihen krenar me femrat shqiptare, sepse
keto te hujat Jane ato qe po I marrin ne qafe si meshkujt, ashtu dhe femnat!
Shoqnia e keqw me tw huajat ka cu shum femna shqiptAre ne gremine.
Ne femrat shqiptare kena rregulla jetet, rritena me nane e baba, me familje
pra, dhe faktikisht Jena shum her ma te sinqerta, ma te zgjuara, me fine sesa femrat e
huaja!
Une e quaj mallkim per nje djale shqiptar te lidhet me
nji femer te huj. Sepse ca Jan lidhe, gjynaf qe
nuk veshin fustan!
Mendimi im Dreqe, s'e kam vecse per moral( se sme takon te paragjykoj askend).
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Une jam. Do me?
Madje kujdes kur thua qe "gjitha femrat shqiptare keshtu jane" pasi nuk eshte ashtu; NUK jane te gjitha femrat shqiptare"keshtu".
Dhe kush qenkan ato qe "te shiten te sinqerta"???? Permendju emrat dhe mos u sorollat duke thene "ajo keshtu, ai ashtu" ndryshe jep nje pershtypje negative per ate qe ti je.
Citim:
kete mendim kam une dhe sme mbushet mendja ndryshe... u kerkoj ndjese atyre qe u ofenduan..![]()
Citim:
Mendimin tat t'a ruash fort biles por keshilla ime ishte qe ne vend qe te flasesh lart e poshte me "njeri keshtu, njera keshtu, disa ketu, disa atje" t'ju drejtohesh direkt ndryshe demton veten, askend tjeter.
Citim:
.. nese te djegu sorry..
Citim:
Po me dogji pasi fjalet e tua jane shume djegese.![]()
Ai/ajo qe thote me partnerin jam 100% e/i sinqerte genjen veten. Une nuk jam. Jo se nuk dua, por e do puna qe marredhenia te funksionoje. Une e di cfare e merzit, shqeteson burrin, dhe mundohem ti shmangem debateve rreth atyre subjekteve. P.sh nje rast banal. Burrit tim nuk i pelqejne femrat qe kthejne filxhanet ne shtepine tone. Une se kam shume problem edhe pse vet se bej nje gje te tille. Kam njeren qe e ben gjithmone, por se shikon. Normal qe une i them burrit qe ajo nuk e kthen ne shtepine time me se ja kam ndaluar une. Ja keshtu dashje pa dashje detyrohesh te mos tregosh gjithcka. Edhe vogelsirat mund te behen shkak debatesh te medha.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ai/ajo qe thote me partnerin jam 100% e/i sinqerte genjen veten. Une nuk jam.Burrit tim nuk i pelqejne femrat qe kthejne filxhanet ne shtepine tone. Edhe vogelsirat mund te behen shkak debatesh te medha.![]()
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 » Trego 104 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.