Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Cfare lloj muzike pelqeni? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2676)
Hip- Hop and R& B
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
U real
u go boy
METAL SUCKS
wat the hell do they like te ajo lloj muzik guys act like crazy and do drugs Facked up everyday and there vidio clips they look like someone i ka rahur para se te bejn vidjon
I hate them to death edhe kur vishen ashty oh man per t evjell me vjen kur i shikoj ne shkoll
HIP HOP RULERS
METAL IS FO LOOSERS PO ME BIG LLLLLLLLLLL aman
sorry DIe se te kam amigo ty po ca ti besh ajo lloj muzike is so bad and lame
HIP hop is takin over
PEace to u dmx
XOXOXOOX
Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu
metal nr1
hyp hop sucks
ca leshin eshte kuptimi i hip hopit , nuk ka asnje lloj kuptimi... asnje lloj ideali dhe nuk eshte aspak shprehes....
metali te pakten i ben njerezit te hekurt ()
po boll u zute bre, lejini njerezit te degjojne cfare te duan, se mos po ju prishin pune gje juve
une per vete te ndryshme, mundohem te mos paragjykoj, megjithese ka perjashtime.
ah, edhe dicka tjeter, ka shume mundesi te me bjere ndonje hemorragji cerebrale keto dite, nga inati i madh me veten time qe s'bleva bilete per koncertin e Rammstein qe behet pas nje jave, ku do luajne dhe Apocalyptica... Tani domosdo biletat kane marre fund me kohe... Jam ne gjendje deshperimi total, s'ngushellohem dot fare
shyqyr o plak i rob zoti se kta te djallosurit kane nevoj per esorcist
hyp-hopi gjeja me e mire qe ka jane videoklipet me femra
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
po boll u zute bre, lejini njerezit te degjojne cfare te duan, se mos po ju prishin pune gje juve
une per vete te ndryshme, mundohem te mos paragjykoj, megjithese ka perjashtime.
ah, edhe dicka tjeter, ka shume mundesi te me bjere ndonje hemorragji cerebrale keto dite, nga inati i madh me veten time qe s'bleva bilete per koncertin e Rammstein qe behet pas nje jave, ku do luajne dhe Apocalyptica... Tani domosdo biletat kane marre fund me kohe... Jam ne gjendje deshperimi total, s'ngushellohem dot fare![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu
shyqyr o plak i rob zoti se kta te djallosurit kane nevoj per esorcist
hyp-hopi gjeja me e mire qe ka jane videoklipet me femra
faleminderit per mbeshtetjen cuna, e di qe meritoj "to die in pain and burn in hell" Ne fillim kisha hall jo po me ke do shkoj, terci merci (se eshte qytet tjeter). Tani qe kujtohem une biletat jane mbaruar qe per 1 dhjetor. Lere lere, duke ditur qe si te thuash e kisha mundesine dhe me iku prej duresh, aq me ka kapur nje fiksim i keq tani, me vjen te plas fare me veten time
Po me sa di une dhe te ty diefaust kane ndermend te vijne. Le qe lum si ju te shengenit, se une s'leviz dot gjekundi
RaP ..HiP HoP.. TechnO.. n R+B but most of all ALBANIANNN
me ketej jemi me shum shije te ndryshmee
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
faleminderit per mbeshtetjen cuna, e di qe meritoj "to die in pain and burn in hell"Ne fillim kisha hall jo po me ke do shkoj, terci merci (se eshte qytet tjeter). Tani qe kujtohem une biletat jane mbaruar qe per 1 dhjetor. Lere lere, duke ditur qe si te thuash e kisha mundesine dhe me iku prej duresh, aq me ka kapur nje fiksim i keq tani, me vjen te plas fare me veten time
Po me sa di une dhe te ty diefaust kane ndermend te vijne. Le qe lum si ju te shengenit, se une s'leviz dot gjekundi![]()
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.