Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)
ore Kota
ore cun ketu thyen barcaleta nuk tregohen trimerira.. prandaj fol mire trimerite leri hajde Ciao
Bravo Kota 97!
Shoku Kota me fal qe te nenvlehtesova; Te dija me dy klase shkolle, por qenke me tre ...urime. Ma merr mendja me i zgjuari i fshatit ti je. Fshati Kote eshte shume krenar per ty djalosh prandaj vazhdo sic e ke zene dhe do Zoti nuk bie ne ndonje pusete duke ecur rruges.
Do flasim.....
Meqe do barcaleta ti, po them dhe nje tjeter une ( u hap thesi tani).
Ishin mbledhur veteranet e luftes Nacional Clirimtare per te festuar pervjetorin e clirimit. U be nje kongres i gjere me delegate nga te gjitha zonat e Shqiperise. Sigurisht kishte te ftuar dhe nga zonat e Laberise Trime. Ne konference e siper filloi debati kush kishte luftuar me shume ne lufte. Kuptohet qe te gjithe donin te mburreshin. Jo luftuam ne, jo luftuat ju....budallalliqe te tilla......pleq ke parasysh.... u kishte ikur truri. Pas ca kohe debat u cua nje burre ne moshe pak te thyer, dhe pasi u prezantua (ishte bashkefshatari i kotes 97), tha me gezim dhe krenari:
- "Ne labet kaq kemi luftuar" - tha- "sa dhe emrin ia kane vene labidar dhe jo malokdar apo laledar apo ndonje ....dar tjeter prandaj neve na takon merita!"
I love it
when you call
me Big Pop-pa
MOS U ZINI
O cuna mos u zini se s'ju ka lezet.Zihuni me barcaleta po e pate te arsyeshme keshtu qe te qeshim te gjithe.
Na ishte nje here nje cun lal qe vendosi te shkonte ne emigrim.Niset arrin ne perendim, gjen nje pune rregullohet si ai e s'ka me.Pas ca kohe na i vete mendja te provoje femrat po s'dinte si t'ia bente.Pyet andej e pyet ketej na gjen nje prostitute.
-Sa do -e pyet lala gjithe delikatese.
-50 euro per nje pune me dore -i thote ajo.
-Ou,- thote lala- me dore e bej vete une ca me duhesh ti.
-E shef ate Ferarin e parkuar aty- i thote ajo.-E kam blere vetem me punen qe bej me dore dhe derisa me paguajne domethene qe e bej mire.
U pa puna thote lala i shkrete hajt po e provoj njehere.E provoi dhe i pelqeu shume.
-Dua prape -i thote lala.
-100 euro per nje pune me goje -i thote ajo.
-Shume -i thote lala.
-E sheh ate vilen e bukur te cepi i rruges?E kam blere vetem me pune me goje, keshtu qe nuk eshte shume se e bej mire.
U pa puna tha lala me vete po e provoj nje here dhe ngeli shume i kenaqur se me te vertete e bente mire.
Sa do ti qe ta bejme njehere tamam -i thote lala?
-Si tamam?
-Aty ne p... pra -i thote lala
-E sheh ate avionin aty?Sikur te kisha p... do ta kisha blere i thote ai.
O lale po u merzitet thoni se ju tregoj ndonje tjeter.
ishin nje here dy laler dhe hiqeshin si gjithmon te zgjuar,nje dite shkojne ne malet e laberis per gjueti lepujsh, u munduat lalet te vrisnin lepuj por kishin frik se lepujt ishin te medhinje, atehere pane nje coban lab dhe thane te talleshin pak me te. I therrasin o coban mos pe gje nje derr femer te kalonte se e plagosem ne. cobani pergjigjet: e pash more e pash po me duket se ish mashkull se kur kaloi ate qafen atje tha: te me thuajne topet ata lalat se nuk me vrane dot.
Re: MOS U ZINI
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
O cuna mos u zini se s'ju ka lezet.Zihuni me barcaleta po e pate te arsyeshme keshtu qe te qeshim te gjithe.
Na ishte nje here nje cun lal qe vendosi te shkonte ne emigrim.Niset arrin ne perendim, gjen nje pune rregullohet si ai e s'ka me.Pas ca kohe na i vete mendja te provoje femrat po s'dinte si t'ia bente.Pyet andej e pyet ketej na gjen nje prostitute.
-Sa do -e pyet lala gjithe delikatese.
-50 euro per nje pune me dore -i thote ajo.
-Ou,- thote lala- me dore e bej vete une ca me duhesh ti.
-E shef ate Ferarin e parkuar aty- i thote ajo.-E kam blere vetem me punen qe bej me dore dhe derisa me paguajne domethene qe e bej mire.
U pa puna thote lala i shkrete hajt po e provoj njehere.E provoi dhe i pelqeu shume.
-Dua prape -i thote lala.
-100 euro per nje pune me goje -i thote ajo.
-Shume -i thote lala.
-E sheh ate vilen e bukur te cepi i rruges?E kam blere vetem me pune me goje, keshtu qe nuk eshte shume se e bej mire.
U pa puna tha lala me vete po e provoj nje here dhe ngeli shume i kenaqur se me te vertete e bente mire.
Sa do ti qe ta bejme njehere tamam -i thote lala?
-Si tamam?
-Aty ne p... pra -i thote lala
-E sheh ate avionin aty?Sikur te kisha p... do ta kisha blere i thote ai.
O lale po u merzitet thoni se ju tregoj ndonje tjeter.
Re: ore Kota
Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
ore cun ketu thyen barcaleta nuk tregohen trimerira.. prandaj fol mire trimerite leri hajde Ciao
Qorri
e thote mire Keni ti mos gjej barcaleta ne vend tjeter edhe i thua ketu se ska lezet. Kollaj eshte nderro emrat edhe e thua. se keshtu e ke bere edhe here tjeter ti ,nejse puna jote ajo hajde Ciao
pse o djema
o cuna po pse barcaleta me gay and other bullshit like that...
kjo barcaleta tani titullohet peshkatari
Ishte nje burre lale dhe kishte marre grepat me vete dhe i kishte hedhur ne nje pellgace afer lulishtes. Kaloi nje shok i tij lab dhe e pyet se cpo bente.
- po peshkoj - i tha lala
- po ku ka peshk aty - tha labi me cudi
- ka - tha lala - me degjo mua ti
jo ka , jo ska , filluan po benin llafe
dha dha labi e pa qe nuk po e gjente gjuhen me lalen, e ftoi te nje lokal aty te cepi te pinin ndonje gote raki. Megjithese po pinin dhe po hanin perseri debati ndermjet te dyve vazhdonte. Pasi pagoi leket labi, e pyet lalen:
Po mire, ti thua qe ka peshk, pa me thuaj sot sa zure?
- aha- tha lala - ti je i treti sot, e hengra dhe darken une, tani do vete te fle hajde naten!
Albtiger po ku ju vete mendja mor te uruar.
Ja dhe nje nga mua. Eshte e vjeter po mu kujtua tani rastesisht.
Na ishin nje lal dhe nje lab dhe po ktheheshin nga puna. Meqen se ishin te lodhur u kthyen nga nje rruge e shkurten. Duke ecur i del perpara nje kanal dhe nuk dinin cte benin. Pan se mos kishte ndonje rruge kalimi ose ndonje ure po me kot. Vendosen ta kapercenin. Mer vrull labi dhe e kalon kanalin.
- hidhu - thot lalit . Po lali nuk hidhet.
- hidhu si u hodha une se nuk eshte shume e veshtire.
- Nuk hidhem dot- ja kthen lali.
- Hidhu si u hodha une - i thote labi.
- JO sekam frike se bie ne kanal.
- Po une pse nuk rash - i thot labi
- Po ti nuk ke tru or tu befsha dhe e kalove kanali se nuk ka ca te rendoj - ja ktheu lali.
lol keno
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Albtiger po ku ju vete mendja mor te uruar.
Ja dhe nje nga mua. Eshte e vjeter po mu kujtua tani rastesisht.
Na ishin nje lal dhe nje lab dhe po ktheheshin nga puna. Meqen se ishin te lodhur u kthyen nga nje rruge e shkurten. Duke ecur i del perpara nje kanal dhe nuk dinin cte benin. Pan se mos kishte ndonje rruge kalimi ose ndonje ure po me kot. Vendosen ta kapercenin. Mer vrull labi dhe e kalon kanalin.
- hidhu - thot lalit . Po lali nuk hidhet.
- hidhu si u hodha une se nuk eshte shume e veshtire.
- Nuk hidhem dot- ja kthen lali.
- Hidhu si u hodha une - i thote labi.
- JO sekam frike se bie ne kanal.
- Po une pse nuk rash - i thot labi
- Po ti nuk ke tru or tu befsha dhe e kalove kanali se nuk ka ca te rendoj - ja ktheu lali.
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.