Forumi Horizont | Gjithsej 53 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan grate ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=579)
Re: Loves!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Nejse varet edhe me cfare syri shikohet.ne kete rast syte ndryshojne plotesisht(dy sekse te kunderta).Por disa koncepte(nuk dua ti permend tani)vertet jane larguar per femren.Ne te dyja rastet thua ti kane te perbashkten qe thyen.Eshte e rendesishme ne veshtrimin tend kur ne veshtrimin e saj nuk ka rendesi ne thyhet se ate rruge vete e zgjodhi,s'ja imponoi njeri.Megjithate femrat duhen(bobo,futa dyshime per ekzistencen e tyre)sidomos per neve,pastaj per veten e tyre(kjo eshte personale per veten).Folim,baj baj.
ahahahah do kesh qene pak i pire Roke.
Te gjitha......................
"lumturia me e madhe per nje grua eshte te degjoje nga goja e burrit et saj qe , dashuria e vetme ne jete nga ai ka qene vetem ajo" Kete e kam lex. nga shkrimi i nje dore mashkulli.!
Ne femrat duam te marrim shume gjera te bukura e te japim me te miren tone perndryshe nxjerrim ne pah ate shtrigushen qe secila prej nesh e mban ne brendesi......
Ne i duam te gjitha te mirat e kesaj bote dhe kur nuk i marrim vete
Re: Te gjitha......................
Citim:
Po citoj ato që tha kumbulla
"lumturia me e madhe per nje grua eshte te degjoje nga goja e burrit et saj qe , dashuria e vetme ne jete nga ai ka qene vetem ajo" Kete e kam lex. nga shkrimi i nje dore mashkulli.!
ka qe duan te gjat e te lezecem.. ka qe duan te trash e te sikletshem.
varet nga preferencat e tyre
Re: Cfare duan grate ??????
Cfare duan grate ????
Grate kane nevoje shume per dashuri edhe ngrohtesi! Te tjerat vijne nga pas...
Re: Re: Te gjitha......................
Po citoj ato që tha roke :
Ai pa dyshim do e kete pasur me Ty,jo me femren ne pergjithesi:
Kjo ishte ironi sarkastike roke!! Besoj i kupton dhe shenjat e pikesimit.
Personalisht Lumturia do nje perkufizim shume te madh e i bie te beja nje hartim te gjate. E ne forum mund te diskutosh me fjali jo me fjalime.
Kjo ishte nje teme e hapur shume kohe me pare e pashe qe ishte prekur dhe tani vone e shkruajta diëka qe i perkufizon te gjitha pra : Ne i duam te gjitha te mirat e kesaj bote.........
Pershendetje,
jo, duhet ta percaktosh kur ehste ironi dhe kur nuk eshte.Ku ta marr vesh une se mos kam qene ne shkolle une.
mgjth ti mire bere qe shkrove tek kjo teme.cdo njeri ka mendimin e tij dhe askush smund ti nderhyj...
....keshtu pra,grate,per mendimin tim,per sot,duan ate qe kemi ne meshkujtmencurine,zgjuarsine dhe 'gjatesine'
cfare duan grate DRU ne mengjes dhe ne darke. Dhe nje here buke ne dite.
Eh u prishen meshkujt shqiptar.Filluan ti japin gruas per te ngrene nje here ne dite
Gjithsej 53 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.