Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kujdes se mos thartohesh keq pra se nje doze te vogel do per te filluar procesi i fermentimit

Duhet 21 dit qe te ndodhi procesi i fermentimit kshu qe ka koh.
Ps. Ti e poshter mos shkruj direkt se na duhet me i korigju nganjiher ato mesazhet per gabime ortografike. Na fulliqe fare na fulliqe.
Kshu eshte kur do me shkru ne durrsakshe

Ore porosin apo ndrrove naj menje

Postuar nga myzeqari datë 24 Janar 2005 - 00:45:

Shih shih u beka nami ketej ...................po ti mer landi ,cfare te kam thene une ty , hajt se te ha vete ty me duket, nejse une smerem me vajzat dmth temen
ngele ne forum shejtan
dhe nje pun se ben tamam

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:48:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Shih shih u beka nami ketej ...................po ti mer landi ,cfare te kam thene une ty , hajt se te ha vete ty me duket, nejse une smerem me vajzat dmth temen
ngele ne forum shejtan
dhe nje pun se ben tamam

Pak nga te gjitha Byrazer. Thashe po kontrolloj cik temperamentin para se nisem. Po nuk nisem pa e hedh nje got me ty ke qyli.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 24 Janar 2005 - 01:05:

1 gure hodhi budallai ne pus...100 te mencur u turren ta nxjerrin....PffF ore unpastpable...po mire e ke ti ndaj kane mbetur te mencurat pa te dashur se s'kane me ke te rrine..sipas asaj fjales se vjeter dmth i bije qe te gjithe djemte te jene "floke-gjate".. ja 1 qeros kam rrotull una..OHHHH tunXHhh bjeri ksaj derrases qe te mban tastierennnnn..pacim!!

P.S meqe jemi tek tema una si kam as te gjata, as te shkurtra... (po jam sh krenare per MENDTE QE KAM..se kot nuk me merren ndo1here:p)

puc-puc unA

Postuar nga Unstoppable datë 24 Janar 2005 - 11:15:

Citim:
Po citoj ato që tha LiL__TrEaSuRe

P.S meqe jemi tek tema una si kam as te gjata, as te shkurtra... (po jam sh krenare per MENDTE QE KAM..se kot nuk me merren ndo1here:p)

puc-puc unA

Nuk te merren mendet e? lol , me kujtove nje barcalete ku ishte njeri qe hyri ne nje dyqan qe shiteshin tru njerezish (lol)
Mashkullit i bente 2.000 lek kilja e trurit , kurse e femres 10.000 leke !
E pyt ky cuni shitesin ...po pse trute e femrave jane shume me te shtrejte se te meshkujve ..?
Shitesi ja pret....sepse eshte shume veshtire per tu gjetur pasi s'kane fare ose kane fare pak...

puc-puc una ty :p lol

Postuar nga roke datë 24 Janar 2005 - 11:47:

MESHKUJT vs FEMRAT

MESHKUJT - FEMRAT 8-2
Gezojuni femra,i keni bere dy gola.I pari eshte se ne vazhdojme tu vijme nga mbrapa deri sa tju zeme.
i dyti eshte se nuk kenaqemi dhe kerkojme te tjera femra:p:p:p
ehuuuuuuuuuu te mirat tona s'kane fund.vetem sa theksova nja dy gjera per ju,por edhe keto varen nga ne:p:p
pershendetje seksit delikat

Postuar nga NS-6 datë 04 Shkurt 2005 - 05:52:

o.k eshte koha te fusim dicka te re ne kete lufte.kalojme ne fazen B cuna...

Postuar nga NYCgirl datë 04 Shkurt 2005 - 05:59:

pffffffff...........

Sa i vonuar ti o djale! Ke degjuar per ate vendin e pastrimit kimik? Nga anet tona i thone "Dry-cleaning." Hekuri eshte i shek. 20. Nuk e di per te tjerat, po une s'merrem me ato mjete........ lol....

Hajde, se po presim per me te forta nga ju cunat....

Postuar nga NS-6 datë 05 Shkurt 2005 - 04:22:

ne nje fraze qe kam degjuar thonte :
nje burre i suksesshem ne jete eshte ai qe arrin te fitoje me shume se sa shpenzon gruaja.nje grua e suksesshme eshte ajo qe ka gjetur kete burre.
e para besoj se nuk egziston se thjesht te marrim me mend se cmund te kerkoje nje grua eshte dicka qe del jashte perceptimit.nese del per te blere ndonje gje mallkon veten qe ke dale dhe kur kthehesh ne shtepi kupton qe ke blere gjithe dyqanet.jo me kot ne nje skice te sistemit nervor te femrave kam pare zonen e telenovelave,ajo e diamanteve,ajo e llafollogjise dhe e thashethemeve.ajo pjese qe duhej duhet ta shifje me mikroskop.
si fund iher per iher mund te them nje batute nga zelig qe vlen vetem per femrat: rregulli i 12P:
Prima Pensa Poi Parla Perche Parole Poco Pensate Possono Produrre Parecchie Pirlate(mendo para se te flasesh se fjalet e pamenduara mund te bejne shume budalleqe)

batuta e mesiperme eshte nje ilac.mund te jape efekte kolaterale.nese doza nuk mjafton konsultoni mjekun.

Postuar nga amor alucius datë 05 Shkurt 2005 - 04:28:

Ato qe permende mesiper N... i perkasin patriarkatit,ka ikur ajo kohe.Femra cdo dite e me teper lufton qe te mos jete e varur ekonomikisht nga i shoqi.S'besoj qe ka gjendje me te shpifur sesa ti kerkosh burrit para...yackkk.Ajo femer qe s'lufton per pavaresine e saje eshte=0

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.