Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2006 - 23:42:

Citim:
hahahahahahahahaha Flori, ka pak flori si ty sot prandaj dhe cilesia kalon ne shumicen.

sexi noshta ti bazohe tek nje cope bukuri dhe mendon se nje mashkull duhet te dashuroje , te respektoje e te mbaje si kukull ne vitrine apo tek sjellja jote?
nejse..
kete pyetje e bera sa per tu lidh me temen qe vlera e disa meshkujve dhe e disa femrave shqiptare ka humbur sot.
Po marr nej shembull te rastit dhe ju mund te keni degjuar shume te tjere e nga me te ndryshmet..
Vjen burri ne amerike i martum 45vjec burre me kalamoj per martese dhe le gruan e familje per spanjolle?! Ci thoni ksaj ju?
Ose vje gruja ne humerik dhe le burrin e familjen per zezakun?! Po ksaj ci thoni ose si e vleresoni?
Sjellja,karakteri,respekti e shume virtyte jane ata qe i ndajne njerezit.Prandaj mos u lodhni kot se s'ka femer dhe mashkull shqiptar ideal as femer,mashkull ideal ne gjithe rruzullin tokesor.Per ne shqiptaret fajin se kemi ne si brez,por diktatura qe la paraardhesit pa cilivizim.Ndaj dhe sot ne jemi si ata qent ose shakat e zgjidhur nga zinxhiret e injorances.

Pershnetje bukuroshe...
Na e len te qete seksin se e kena sulmu pak si shume sot me duket, por te kete parasysh qe nuk mund te vihet ketu ne forum shqiptare e te besh deklarata te tilla te pabazuara si "te gjithe meshkujt shqiptare jane kot" ose "Te gjithe shqiptaret jane dhi e zgjebosur e bishtin perpjete", e pastaj te dalesh me bisht te palagur.

Pershendetje edhe Shejtonkes.

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:42:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO

"derisa te shkosh me meshkujt shqiptare, kurre nuk do te ankohesh"
ka degjuar Kota femrat e huaja te thone,
sepse meshkujt shqiptare i kemi super bombe nga an sexuale

hahahaahah, Ciao Sexi-mos u merzit!Shkruhemi serish.Kalofsh bukur.

Po Shqiptaret vetem aty e kane mendjen tek seksi prandaj kane mbetur mbrapa nga gjerat e tjera.Sikur te benin gjithçka si seksi do kishin ecur pak perpara.Po kan ngelur nje hap para dy mbrapa.....

Postuar nga cupka datë 13 Tetor 2006 - 23:42:

Gango, kjo sexi (qe vetem sexi nuk eshte) me kujton ate qe tha Napoleoni: Te gjitha femrat jane kurva, pervec mamase sime.

Keshtu pra, te tere meshkujt e familjes se sexit jane te hairit, ndersa restua jane te qofte largut.

Hajde idiotesira hajde. Populli thote, budallait leroi udhen. Ja pra, une timen e thashe e nuk kam c'shtoj me tej apo c'argumentoj me tej ndaj kjo bisede per mua mbyllet ketu!

Me te mira!

p.s. pershendetje Lezha, ku e di ti qe une jam shejtonka mo?

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Gango, kjo sexi (qe vetem sexi nuk eshte) me kujton ate qe tha Napoleoni: Te gjitha femrat jane kurva, pervec mamase sime.

Keshtu pra, te tere meshkujt e familjes se sexit jane te hairit, ndersa restua jane te qofte largut.

Hajde idiotesira hajde. Populli thote, budallait leroi udhen. Ja pra, une timen e thashe e nuk kam c'shtoj me tej apo c'argumentoj me tej ndaj kjo bisede per mua mbyllet ketu!

Me te mira!

Shyqyr.... se mire meshkujt po dhe ty te kishim mangut ketu...
Kalofsh mire.

Postuar nga Cindi datë 13 Tetor 2006 - 23:49:

Djemte shqiptare u rriten nga Nena shqiptare dhe nuk ka rendesi fare se jane rritur ne Shqiperi apo jashte shtetit. Ata mbeten djem shqiptare, me edukaten shqiptare familjare.

Mos harroni diferencat qe ekzistojne midis sekseve dhe ja u atriuboni shteteve ku u rriten keta djem. Ato jane present ne cdo gjenerate dhe ne cdo vend te globit.

Simbas teje Sexi dhe Gangoo djemte e mij nuk meritojne te marrin shqiptare, se simbas jush jane djem te keqij dhe te pagdhendur dhe po u ngaterruan me ndonje shqiptare, shqiptarka po na u beka nder, qe po i begenis si shqiptare.

C'mon girls.

Pergjithesimet jane gjithmone te demshme dhe te rrezikshme ne marrjen e vendimeve te rendesishme per jeten.

Ka plot djem shqiptare, qe dine te lajne pjata, te bejne loundary, te gatuajne, te studjojne, te punojne dhe nuk ka fare te beje me ate, qe ju e quani djem shqiptare, ka te beje me familjen dhe menyren si jane ushqyer ne drejtim te respektit ndaj femres. Kush di te respektoje nenen, di te respektoje edhe gruan.

Postuar nga Balerina datë 13 Tetor 2006 - 23:51:

http://www.forumihorizont.com/showt...0&pagenumber=21

Kjo eshte nje teme nga Forumi Horizont, une u bazova aty kur thashe qe meshukjt shqiptare i shajne femrat shqiptare.
Ja edhe pergjigja ime:
Njeri qe ke hapur temen, nuk te gjykoj! Edhe ju njerez qe jeni me te njejtin mendim.
Vetem nje gje mos harroni, kur te thote nje femer shqiptare ne pranine tuaj "me mire nje i huaj se sa shqiptar", nuk keni c't'i thoni!
Cdo gje eshte reciproke, dhe njeriu do te marre ate aq sa ka dhene.
Paci fat me te huajat, se ju djem shqiptare jeni shume "komplekse"!

Postuar nga cupka datë 13 Tetor 2006 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Na e len te qete seksin se e kena sulmu pak si shume sot me duket,

ca thua ore, ate e ka sulmuar Zoti nga trute, nuk e shikon ti qe nuk nxe e ti thua e sulmuam ne. Please now.

Hajdeni ju cuna, dilni nga kjo teme c'kini qe e zgjasni akoma? Ti Kota na nxirr ca foto te dyqanit tend ate bej, pavaresisht se ato qe nxorre nuku ma mbushen mendjen dhe aq. :p

Postuar nga tresh datë 13 Tetor 2006 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Ka plot djem shqiptare qe dine te lajne pjata, te bejne loundary, te gatuajne, te studjojne, te punojne

edhe une i baj....a ka kush tesha me la se i laj une....a ka kush darka me ju ba se ua baj une

Postuar nga Cindi datë 13 Tetor 2006 - 23:56:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

edhe une i baj....a ka kush tesha me la se i laj une....a ka kush darka me ju ba se ua baj une

Bej sa te duash ti bir i nenes, se nuk ti hedh njeri syte, je shqiptar "dallkauk" dhe i "pagdhendur"

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 14 Tetor 2006 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

ca thua ore, ate e ka sulmuar Zoti nga trute, nuk e shikon ti qe nuk nxe e ti thua e sulmuam ne. Please now.

Hajdeni ju cuna, dilni nga kjo teme c'kini qe e zgjasni akoma? Ti Kota na nxirr ca foto te dyqanit tend ate bej, pavaresisht se ato qe nxorre nuku ma mbushen mendjen dhe aq. :p

ca te ta mbushin,  jan  foto me  cel, lol..ja ta  qis ne i tjeter po   ska  dal paster..

Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.