Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Nuk thua shyqyr, se te zen belaja pastaj, nje pale martohet me ty, pala tjeter te ndan.
Puthje per inate spranoj une.....
Heu se u bem si tabel qitje.
ps,ca te ben dashuria sta ben qeveria ....
e mi pse ben sikur sta ka qejfi se njeher te vjen shansi te shpia po mos e refuzo
waaaa
do m gjeni mua nje burr t mire ketu ere hiihhihiih
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
Puthje per inate spranoj une.....
Heu se u bem si tabel qitje.
ps,ca te ben dashuria sta ben qeveria ....
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
e mi pse ben sikur sta ka qejfi se njeher te vjen shansi te shpia po mos e refuzo
Re: Re: ...
Citim:
Pate gje ti rrugac kunder shkodraneve se deri dje shisje mend tani na dole dhe viktime puuuhhh c'esht prish dynjaja sot
ericper inad te adit
Re: Re: Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Them ta mbyll kete zyre, para se dhe te tjeret te bien "viktima", se gjynah![]()
qekan martu te gjithe ketu mer ahahahah vetem se qekan nda edhe disa...ado qa pate ti plako mer?
Citim:
e po kur ja ben vetes me sy ti![]()
erdhi shanci te shpia po une kisha dal me nje shok....:p
ps,Kati , kot sthone rruaju dashurise se te vjen nga se pret.....(pss,ta shkurtova pak Pseudonimin ta hoqa leshin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O kati po ti a ja ke ven synin nonjanit?!
ia kam vene...ia kam vene...po s'po ma var hic m'duket....:p
Kam then une qe ska djem sot.....Kohe te veshtira keto.
veshtiresi e perkohshme...por nuk shqetesohem fort se sa kam prit ...s'kam per te prit apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
ia kam vene...ia kam vene...po s'po ma var hic m'duket....:p
Ti buza kujdes me keto ndarjet gjometrike.
Shiko veten tende se ngelebeqare ter jetern......
ps,kt,sbesoj
O erik mbasi bera deklarate ndarjen time nga admirali me kan ardh shum propozime ktu tek forumi por sot me erdhi dhe nje kshu live dhe thashe me mire te bej nje pauze se u lodha dhe me martese.
buza.....e kam sekret.....nuk deklarohem kaq kollaj une naqe....por po te them se asht djal king.....terheqes...........shkurt te ben per vete...
ps.Erico............pse?
Instikt
ps,buza suksese zemra me ndonje burre si je vete......
Mir maj kati si te dush por per ty e pata un thash mos te ndihmoj gje
Citim:
Instikt![]()
ps,buza suksese zemra me ndonje burre si je vete......![]()
Modestia jote me frymezon.....
hi !!!
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
veshtiresi e perkohshme...por nuk shqetesohem fort se sa kam prit ...s'kam per te prit apo jo?
Re: hi !!!
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
....... po he pra te shkreten ........... spara ( qello ) ......... ishalla po na terheq edhe mua mas vetes .............. se vdiqa ......... ( per içik nuçe ) .......
Frymezimi jot me ben te qesh
Faleminderit !
ps,kujdes mos qesh shume se na ben ndonje gje....
Jo jo erik se qesh me gr un nuk e teproj se pastaj po te qesh me kg tremben gjith forumistat dhe dalin nga forumi
Re: Re: hi !!!
Citim:
bacio bacio bacio bacio oooooo![]()
![]()
Mi'mroma kalamaja!Ku ma keni fshehur bashkeshortin?:p
Ketu jam po kjo buza ka ngel pa burre dhe spo e mban vendi...:p :p :p :p :p
o amor mbaje pak kte burrin tend se si teper po me ngacmon
Citim:
Ketu jam po kjo buza ka ngel pa burre dhe spo e mban vendi...:p :p :p :p :p
he buza fol po deshe.......
Mos kishim pas ket mardhenie ishim ndar si ajo molla jote.
ps,amor lejen e kam pas gjithnje ne xhep......por kur lava pantallonat e lash brenda
Epo ku ta gjej nje burre si ty mor erik ja me genjeu syri shkova zgjodha adin se me dukej cik i madh dhe thash me jep siguri po ja qe syni te rren....
Re: hi !!!
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
....... po he pra te shkreten ........... spara ( qello ) ......... ishalla po na terheq edhe mua mas vetes .............. se vdiqa ......... ( per içik nuçe ) .......
Citim:
Epo ku ta gjej nje burre si ty mor erik ja me genjeu syri shkova zgjodha adin se me dukej cik i madh dhe thash me jep siguri po ja qe syni te rren....
Do ta nigjoj fjalen moj amor se ky divorci me ndihmoi ta kuptoj nje cik jeten dhe meshkujt do marr nje te moshes se erikut
Hmmm
A ka pleq per Buzeqeshjen ketu, se ne te rinjve nuk na paska qejf.
Re: Re: Re: Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
O shef pse te la gruja ty(sdite ta mbash se ne ta gjetem,kaq kishim per detyre),do na lesh ne hallexhinjve pa pune !!!!![]()
![]()
Kjo seshte e drejte,kjo tregon qe ju si bini dot gomarit i bini samarit![]()
!!
Une protestoj!!!!!
O Goca vihuni ne radhe JAM SINGEL
DUA NUSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
dhe une i kam qef meshkujt e medhej gjithe andej..
Me ne fund nje qe ndan shijet e mia :p Meshkujt e pjekur dhe te gjate me trup(nen 1.85m s'pranohen)te ka lezet shpirti kur i sheh
(natyrisht per ndonje yll si Eric bejme ndonje perjashtim )
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Me ne fund nje qe ndan shijet e mia :pMeshkujt e pjekur dhe te gjate me trup(nen 1.85m s'pranohen)te ka lezet shpirti kur i sheh
![]()
(natyrisht per ndonje yll si Eric bejme ndonje perjashtim)
Goca dhe un bashkohem me mendimin tuj se meshkujt e pjekur te japin me siguri dhe ndjehesh me e sigurt.
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum
Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p
1.75 dreqe
ps,amorin e kam pik te dobt
...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum![]()
Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum
Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p [/QUOTE
Ku ka ligj qe te merr persiper ty mi ]:p :p :p :p :p
Kur te kap ligji spyt per maliqin ,kane ardhur kohe te tjera tani eric,ishte dikur maliqi qe bante ligjin ,eeeeeee si i del zot amores une pys amoren sa vjetet i ka eric e ky pergjigjet i pari,hahahaahahh cdomethan shoqeria eee,gjithmone respekt per ma te vjetrit doemos.
dreqe une sdhashe pergjigje .....Ishte vetem nje batute per ty
Sot forca e ligjit eshte ne vend tjeter....:p :p :p
Maliqi se ka mendjen me te ligji
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.