Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 18:59:

Efekti i Red Bullit.....Cat fight!!

Elsaaaaaaaa...shiko c'te ben Bulli.....si jane zene Palka me Taline....

http://img.youtube.com/vi/94XJYfWXxqY/2.jpg

Postuar nga Nigo datë 07 Qershor 2007 - 19:17:

O Peshtimo a ke nanji birr të ftoht për mu plako......leni GAZMORËT.....gaz paçin përher....hahahahaha

Urime për Temën vazhdo të shkruash kaq bukur........

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 19:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
O Peshtimo a ke nanji birr të ftoht për mu plako......leni GAZMORËT.....gaz paçin përher....hahahahaha

Urime për Temën vazhdo të shkruash kaq bukur........

Nigo....per ty do jap nje birre......perjashtim..... se akoma s'ka vajtur ora ketu 11.00(eshte nje rregull absurd,por qe s'ke ci ben)....

Nuk eshte si ne Gjermani qe mund te pish birre dite e nate.....me vjen Keq qe nuk kam qene ne Monako....vetem kalova kur shkoja nga Kelni per ne Bari......

Kini diell sot apo vranet eshte?

Postuar nga Nigo datë 07 Qershor 2007 - 19:32:

Dielli o si Saç.....30grad.Me atë Birrë po e bo mir se ne ktej e kena fest sot.....Fest Fetare.....hahahahaha.

A po e mer dhe nji Birrë me mu ti o ishpeshtimmi?

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 19:32:

Sa kernaca qenkan te ky bari.

Po dal se asnje s'te begenis me te ofruar dicka freskuese.

Postuar nga elsaaa datë 07 Qershor 2007 - 19:34:

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

try to reduce to 2 a day max.....I use it a lot,especially during gambling....but I think it has a toll.....

Palka kendonte vertet mire dhe nuk dukej per 35........kishte shume energji dhe nje 4-she kercyesish te mire.....ishte vertet fare e lire bileta,dhe nga qe nuk e njihja kujtova se do ishte ndonje 60 vjecare nga South....

...pas koncertit e pashe ne Internet......

personalisht ...nuk me krijon shqetesime....kafja me ben hyper...
sikur te pija dy ne dite sa mire do ishte lol....une po si piva 2 ose 3 ne mengjes nuk quhet...lol
pavlina is fierce talia duket me e bute...lol

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 19:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Ekstravagantja

po vetem red Bull kemi moj xhan ..do nje?....po shiko se mos i sulesh Elsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassss

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 19:41:

Po ku ka pije me freskuese si red bulli????????????
Po ju bej shoqeri ju 2 djemve se shume simpatike me dukeni

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 19:42:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

pavlina is fierce talia duket me e bute...lol

she is fierce......very aggressive.....during the concert drunk with a spectator a big cup of tequila(before singing the homonime song) with a shot.......so I think she initiated with Thalia......

...propably has been very spoiled as a child....daughter of a very famous mexican actress.....

Postuar nga Nigo datë 07 Qershor 2007 - 19:43:

Citim:

O Estravagante mos na akuzo se ne nuk dum me të porosit gjona koti se nuk e dim ça shije ke ti.........   edhe na ofendon masanej

A dmth. kjo se jena kernaca???????

Ça do me pi o Fotomodele e Forumit???????

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 19:48:

Citim:
Po ku ka pije me freskuese si red bulli????????????
Po ju bej shoqeri ju 2 djemve se shume simpatike me dukeni

....oh sa e mire je...jo vetem ekstravagante......e kisha te domosdoshme se ka nje muaj qe ajo me ka lene....nuk di ne c'monopate shkon dhe me ke shkon!!!.......ehhhhhhhhhh

http://img.youtube.com/vi/7-zgdzggZdE/2.jpg

Postuar nga oliinter datë 07 Qershor 2007 - 19:52:

ketj nga une ka jin tonic per ty ekstravagante

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 20:06:

Ishpeshtimi me vjen keq. Mendoj se ketu duhet te bejme shume per shoqerine.

Ti Oliinter ku e ke barin tend, se spo i marr vesh gjithe keto bare.

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 20:48:

Citim:
Ishpeshtimi me vjen keq. Mendoj se ketu duhet te bejme shume per shoqerine.

Ti Oliinter ku e ke barin tend, se spo i marr vesh gjithe keto bare.

Nuk di si te te falenderoj.......do edhe nje Red Bull?

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 21:21:

Nuk ta prish qejfin une ty jooooo.....
po deshe mund ti hudhesh pak sa vodka ati red bullit qe mos te me dalin krahet mua

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 21:36:

Citim:
Nuk ta prish qejfin une ty jooooo.....
po deshe mund ti hudhesh pak sa vodka ati red bullit qe mos te me dalin krahet mua

po je me provime moj xhan.....dhe ti i di si jane profesoret ne Shqiperi.....o Euro ose ...."cullakun"....

Postuar nga Amici di Nessuno datë 07 Qershor 2007 - 21:43:

Peshto, nje leng molle kesaj vajzes ekstravagande nga une please. Te ftohte nga frigoriferi jo me akull, se e keni zakon ju te jashtmit qe i mbushni pijet me akull ene sngelet gjo hic pastaj.
Ah se harrova, me bej dhe mu i long dardhe te lutem se po na iken truni ketej nga puna sot. Kam nja dy llapaqena qe nuk po u mbyllet goja. Ene nuk hane pyke fare. Une tuj shkrujt ne kompiuter, tjetri po ke veshi tuj fol idiotlliqe.
U poq ai longu dardhes apo nuk u poq.... .

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 21:47:

mos kerko long dardhe,se dardha e ka bishtin prapa......

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
mos kerko long dardhe,se dardha e ka bishtin prapa......

Tresho ti sherben apo e saboton lokalin?

Juve pije nje dardhe " no ice in" dhe te befte mire.....une kam ketu edhe leng fiku...po ti ke hall se te mbushet stomahu me push dhe te kryhet....

(Edhe mua s'mu ndane dy ketu mbi koke........drdrdrdrdrdrdrdr edhe flasin kot per ndeshjen dje)

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 21:59:

il melo fa la mela, il pero fa la pera,

il fico fa... eccezione

ruju ene ti peshtimo

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 22:01:

Citim:
il melo fa la mela, il pero fa la pera,

il fico fa... eccezione

ruju ene ti peshtimo

Perche?

e stretta? non e male.....

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 22:03:

jo me jo por po fillove me trajtu edhe ashtu malli ne pijetore, ta mbyllen pijeton

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 22:06:

Citim:
jo me jo por po fillove me trajtu edhe ashtu malli ne pijetore, ta mbyllen pijeton

po une e di o Tresho qe eshte mall qe s'shkon.....ketu jane te gjithe adoleshenta dhe ju vjen neveri nga fiku.......

keshtu qe para se ta tregetoj une me mire "file for bankruptcy" dhe fut edhe ndonje leke ne xhep.....

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 22:12:

jo mer jo ngaterrohesh,adoleshenteve su vjen neveri nga fiku,po jane keto moshat e tjera te rritura vetem me TVSH qe dojne te na rujne nderin

Postuar nga elsaaa datë 07 Qershor 2007 - 22:13:

ishpeshtimi do te sjell ca VIP ne pijetore te bohet e famshme pijetorja ..... Imagine Pijetore Shamata front page of People's Magazine....

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 22:16:

vazhdojne historit e bar shamates

UNE,PESHTIMI dhe nja dy te tjere nje dite nga ditet muarrem dyfeqet me gjalem,dhe vendosem do bastisim shtepite e forumisteve qe kishim inate.NATEN E PARE bastisem shtepine e njerit,(po nuk ja keput veshin..) nuk kishte asgje prej gjerit,tara-mam e kishte,ne ne fakt kerkonim raki per barin,eh nejse...

shkuam tek nje qe e urreja jashte mase,shtepi femre,si i thone fjales
"" lumi qe morri vunon pse nuk morri dhe fshatin tone""" as nje pike rakije

kesaj radhe shkuam tek shtepia e iqvlores..une personalisht nuk e dija peshtimi e dinte,por nuk me tha,,, u tregua dhjako...se e dinte qe do ta kundershtoja..

atje kishte raki,raki po ca rakije, balle kazani "ishte..

ohho thame... u ulem hoqen
nga nje gellenk,ashtu lehte-lehte
filluam me dolli ashtu lehte--lehte
pi une,pi shpetimi ashtu lehte--lehte
Pastaj i thashe shpetimit,,PETO DO MARRIM NJE kenge ashtu, lehte-lehte??
po tha petua,por lehte-lehte ,ama...
filluam kengen ,lehte--lehte,po me iso piluriotesh,,,

kenga ishte:::
neve rrime ne lendina edhe
kapim peshq me dore
marrim 10ta ne mesime
babin e kemi muarator
kenga titullohej Kufitari trim sa u be me vone dhe hit neper radio

eh nejse,,, i thashe petos pasandaj
peto do qellojme ashtu lehte -lehte
po tha petua,mbaja ashtu leht-lehte
kerciten dyfeqet lehte--lehte
plasi kenga lehte-lehte

nuk e tregoj se si rrodhen ngjarjet po dhe kesaj here perfunduam si tek URA GRABOVES,,,

IKEM SHUL ERDHEM LLOZ O FATOZ MORE FATOZ

HISTORIA TJETER BEN fjale per tregetin e zagareve te gjahut per te nxjerr nje pik raki

kete e ngre me fund per ata qe jane ne bare ,,dhe merrni ca te doni se paguan LALA GJONI

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 22:20:

Talking

No comment!

ps. ate historine tjeter tregoje qe sot se s'kam per te fjetur tere naten nga kurioziteti.......

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 22:25:

peto do iki se kame ndeshje se ketu ne ALASKA JANE TE PERPIKET,ZVICERIAN

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:27:

Citim:

po je me provime moj xhan.....dhe ti i di si jane profesoret ne Shqiperi.....o Euro ose ...."cullakun"....

Emo mire dhe ti si ben, se drejt darkes po shkojme, dhe duhet icik alkol me ardhe ne qef.
He vetem icik a te keqen.....

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 22:28:

Citim:

Emo mire dhe ti si ben, se drejt darkes po shkojme, dhe duhet icik alkol me ardhe ne qef.
He vetem icik a te keqen.....

bisedoje me Treshin...ai e kontrollon alkolin per adoleshentet!!!

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:29:

Kush eshte ky treshi mo????????????????
Pse nuk je ti bosi i barit ketu?????????

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 22:31:

Citim:
Kush eshte ky treshi mo????????????????
Pse nuk je ti bosi i barit ketu?????????

A ta kisha moj Gante.....po e kam ne bashkepronesi me ate kurnac......prandaj edhe qeras rralle.....se me hengri me grinde me hengri!!!

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:33:

Si bekeni ju ketu per 2 pika vodka.
Po dal anej nga Tirona ose nga Durrsi me mire se s'qeka gje ketu.

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 22:34:

sa rrene, po une ato longjet ty ti kam lane ne dore  ty ti kerkune

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 22:36:

ky asht bar atdhetar vetem pije vendi

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:38:

Mendoj se se shpejti do te mbyllet ky bar, se s'dikan me mbajt klientele keto.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 07 Qershor 2007 - 23:30:

O pellazge deri ne fund o te mbillet bari fare..... . Ashtu trima se mire e keni. Raki, ponc, ferrnet ene ..... leng molle.

Postuar nga Piktor datë 07 Qershor 2007 - 23:37:

Re: Ku e lame llafin?

Citim:
E si po te thesha o puntor Ylli....sot na erdhi mje furnizim me birre dhe ishte nje qe se kishim provuar "Creemore Springs" me kanace......
Juve ke pire ti nga kjo?.......
.....e nejse.....pijme birre e degjojme Kishen....prit te biem nga pesha....Juveja ate do te na munde ne futboll........

....e te kthehemi ne Rrufsi....u deshperova shume se thashe qe valle rrjedhim direkt nga Rrufsi(megjithse mua ne dimer vaj me vene)dhe thashe ta ngrija ne Forum...........................hajde nene hajde!....sa e hapa gojen e mu sulen"o serb o sllav o druzhe o UDB klysh Bugjejovice" ....,,une ate punen e Bugjejovices kot e kisha vene.....se me vinte turp te thesha ne shelter,dhe po lexoja Shvejkun ate kohe(me duket se e ka bere nje shkrimtar francez-Zhyl Verni) e thashe ta ve kete emrin Bugjejovice........ku e dija une se do me hapeshin avaze..........

.......edhe i deshperuar isha,po edhe desha te lexonja.....me kolumbianin Pedro s'kisha c'te llafosja(zaten nga ai mut e kisha peshqesh qe po grindesha ne Forum).....e thashe do futem le te dale ku te dale......cdo humbas une.....ne pune jo-te dashur jo-shtepi po nanajko-...per te kthyer s'me kthejne se kam statusin e te perndjekurit.....e thashe t'ju vete njehere kondra...te dale ku te dale..................

Po te kishe lexuar "Njeriu pa emer " te N.Nikolles nuk do te kishte sha njeri.

Postuar nga briseide datë 08 Qershor 2007 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Si nuk doli nje vlonjat ndryshe nga te tjeret?:p Dhe per cudi te gjithe vlonjatet e urrejne Moggin. Do thoni ju mire e kane se Moggi eshte personifikimi i te keqes, korrupsionit (pa nxjerre kokerr leku nga xhepi). Pikerisht ketu qendron problemi, vlonjatet jane xheloze, se si ka mundesi qe ai eshte me i forte, me e zoti se ata....... . E mor Luciano, hallall ta bofte zoti. Nje dolli per Big Luciano, nji ktu ke veni Intertristave, Perdentistave, ......... .

ahahaha

I dashur Juve...

edhe ti me keta vlonjatet...Si e ke punen eh?Dhe krahasim me vlonjatet e Moggin s'e kisha degjuar   Kot nuk quhet Shamata pijetorja :p
Po s'e ke fajin ti jooo e di une e di kush e ka fajin ktu...vetem peshtimi.ehhh kush e di ç'te ka dhene per te pire...

Ja: Vlonjate dhe Juventina...e pijme me fund per Lucianon

Po ndonje gje per te pire ka mbetur ketu? Nje cappuccino flm

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 01:08:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

ahahaha

I dashur Juve...

edhe ti me keta vlonjatet...Si e ke punen eh?Dhe krahasim me vlonjatet e Moggin s'e kisha degjuar   Kot nuk quhet Shamata pijetorja :p
Po s'e ke fajin ti jooo e di une e di kush e ka fajin ktu...vetem peshtimi.ehhh kush e di ç'te ka dhene per te pire...

Ja: Vlonjate dhe Juventina...e pijme me fund per Lucianon

Po ndonje gje per te pire ka mbetur ketu? Nje cappuccino flm

Brisi...mos ma hidh mua fajin pleeeaseeee!

Pijet jane te kontrolluara.......dhe me vulen e tatimeve......vetem ne rast se Treshi i ka dhene nga i lengu i fikut ne Italisht...une s'kam asnje pergjegjesi ne kete mes....

Do pish ndonje gje zotrote?

Postuar nga Ari. datë 08 Qershor 2007 - 01:22:

peto

hajde te paca .. ta kethejme me fund... une dhe ti

hajde te kam gjetur....(i themi nga anet tona )se jame derrmuar,do te iki per ca dite se njerzit thone ky ari labi mbeti ne bare gjithe diten,,mos merret gje me trafik,,,pyesin njerzit,,,,hajde peto kethej me fund hoooooooooooopaaaaa

Postuar nga Amici di Nessuno datë 08 Qershor 2007 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

ahahaha

I dashur Juve...

edhe ti me keta vlonjatet...Si e ke punen eh?Dhe krahasim me vlonjatet e Moggin s'e kisha degjuar   Kot nuk quhet S

Ne fakt e kisha me sexin mashkull, se nga femrat vlonjate ............. gjynaf te qahem. Kam patur shume fanse vlonjate, qe ne moshe te re.
Hajd nje tjeter per Giggin qe vendosi te qendroje me ne vitin tjeter..... usta na bej nje ferrnet te lutem (se te mbledh dhe stomakun, pas tere atyre fic..qve.....). Nga ai me pulle eeee.

Postuar nga briseide datë 08 Qershor 2007 - 02:05:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Ne fakt e kisha me sexin mashkull, se nga femrat vlonjate ............. gjynaf te qahem. Kam patur shume fanse vlonjate, qe ne moshe te re.
Hajd nje tjeter per Giggin qe vendosi te qendroje me ne vitin tjeter..... usta na bej nje ferrnet te lutem (se te mbledh dhe stomakun, pas tere atyre fic..qve.....). Nga ai me pulle eeee.

Me fund per Giggin se si shpirt eshte..dhe tejmase bravo

Pagun ti Ferrrnetin?  mire atehere...po e marr dhe une:p...puna eshte se kam dy ore qe kam kerkuar nje cappuccino...as qe s'i prishet terezia Peshtimit te pergjigjet...as labi s'ja theu heshtjen...

Postuar nga ~Enigme~ datë 08 Qershor 2007 - 05:37:

Smile

Po ketej birra nga skrapari ka mbetur ndonje cike apo jo ?

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 06:55:

BREAKING NEWS

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Po ketej birra nga skrapari ka mbetur ndonje cike apo jo ?

Po jo birre naten moj xhan.....te vegjelit s'duhet te pine birre dhe te hane imonik pas ores 9.00 pm!!!!!!

Paris Hilton e leshuan nga burgu....kurse bilioneren tone po e mbajne akoma brenda.......u detyrua te shpenzoje nje pjese te pasurise dhe te bleje Kompanine American Express........

I ndalohet hyrja ne pijetore!!!! NUk e mban pijen dhe eshte e dhunshme!!!

Po qe se e shikoni me ndonje send te gjate ne dore......dijeni qe do e perdore ne koken ose ne prapanicen e ndonje klienti!!!!!

Une po i ul qepenat!!!!!!

Postuar nga bleta punetore datë 08 Qershor 2007 - 07:06:

Amaaaan!
Nje here qe mu tek mua per jete note, gjithandej mbyllur..!

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 07:16:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Amaaaan!
Nje here qe mu tek mua per jete note, gjithandej mbyllur..!

Sheeeeeeeeeeeet.....hajde nga dera e pasme Blete!!!!Sherbejme alkol edhe fshehur!!!

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 07:35:

Perse e mbylle deren?

Vertet e Premtja eshte dite pushimi.....po ne Tirane tani eshte e Premte....prandaj edhe nese nuk hapet kjo dere...duhet hapur Dera e Stofes se Nxehte!!! Nuk digjet njeri per 5 minuta atje!!!

Postuar nga AMERICAN EXPRESS datë 08 Qershor 2007 - 07:50:

Talking

..sonte asht e enjte bahem gati, e me gazep po shkoj te shtrati, -hahahahahaha

monolog...
(ani bre, qysh po thu?kamzhik desh aj leshi vallahi;gjynof bre
un i pruna shkop thanet vec e gudulisi pak bre , ca dijsha vet cka pa dan bejleri i qelise;
qafsha ajen skom pas dert hic per kshtu morracakash qi dalin prej nevojtoret pa fshi bycen hic...ene ksaj i thojn demokraci shqipesh
pa krahe.komunista kon mbet bre vllavi jem, e tan jetn e tyne kan me jetu
e me vepru si kamunista e kalum kamunistave;se t`bijt e tyne kan me pjell
vec morracake nevojtoresh, hahahahahahahahaha)

dialog:-kerceni dhe dehuni, derisa te ju mbajne kembet dhe koka
pa per te paguar paguaj une....ju puth

Postuar nga Demokrate4ever datë 08 Qershor 2007 - 07:53:

mirembrema...Peshtim dhe blete me mori malli per ju.

Blete , Peshtimi e di mire qe nuk ndahet dashnia ne copa ,jua di pijen miqve te tij...
Po ti pse me dukesh pak e merzitur?

Te pershendes.. me mundim gjeta nje poezi per ty. me fal qe eshte ne italisht

Vola farfala vola
Vola lontana
fai che la mente segui il tuo cuore
vola lontana di fiore in fiore e prendi l'essenza che la vita di donna
fuggi dal buio in cerca di luce
segui la schia di un raggio di sole, seguila in alto sempre piu
su fino quanto diventa un lama rovente.
Adeso che il sole sta brucando le ali continua
a volare senza ascoltare il dolore
pensando felice
che n'e valsa la pena
hai tocato il sole...

ma chi e il sole? sono io? No, Sei tu bleta? No tu sei il raggio. Allora il sole rimane peshtimi

Gjithsej 58 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.