Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Shënim: përmasat maksimale të ikonës që dërgoni mund të jenë 180 me 180 pixel ose 15000 bytes.
Keto jane shtuar kohet e fundit. Me keto permasa dhe kete peshe mund te vihet shumica e fotove, qe sigurisht duhet te jene cilesi me e ulet (rreth 72 dpi). Mund te provohen disa formate (gif, jpg, png, etj). Shume anetare kane vene vete foto shume te bukura dhe pa ndihmen e mendjeve me penallti
Faje e gjeta zgjidhjen me pak veshtirsi...flm.S'doja te bezdis adminat.
Eh kur thone qe truri integron informacionin.
Kete vendbanimin tend e lexova "Ne mes te kofsheve"..
Fajtor,
Po shyqyr qe me dhe pak rendesi...me bere qefin. :p
Ofrojme kurse online free of charge per vendosje avataresh sipas standarteve te forumit :p
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ofrojme kurse online free of charge per vendosje avataresh sipas standarteve te forumit:p
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Te dergoj me mp nje avatar do me ndihmosh, se nuk kam kohe per kurse online, edhe pse free.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Te dergoj me mp nje avatar do me ndihmosh, se nuk kam kohe per kurse online, edhe pse free.![]()
Citim:
ma nis me email e ta modifikoj une pa problem![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
spunojne mp sot cfare ka ndoth
Citim:
ma nis me email e ta modifikoj une pa problem![]()
Si spunokan MP ?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Si spunokan MP ?
Serveri eshte ok dhe forumi gjithashtu.
Mos po perdor explorer ti? Se ai ka nje sjellje teknike te keqe qe mezi hap faqet e forumit per ca limite qe kemi vene.
Te keshilloj te perdoresh Chrome.
Edhe une perdor explorer.
Nje pyetje kur duat te riemeroj nje link ne nje vend me ka dale fjala e nenvizuar por linku nuk hapet ndersa ne nje vend tjeter doli fjala por jo e nenvizuar dhe ne te dyja rastet nuk hapet linku.
Du ju spik shqip?
Smorra vesh gje
PAROLA
test
?
test me chrome
test
tjeter prove
\link[http://www.forumihorizont.com/,test]
Formatimi automatik nuk eshte aq i sigurte per te vene linqe etj. E mira eshte te kontrollohen pasi i publikon.
Besoj se perdor forma atuomatik apo jo? Nese jo shkruaje vete linkun qofte me [url ] ose me < a href="" >
Citim:Jo ore tradicionale, biles me perpara funksiononte edhe pse pertoja ta beja por mbaj mend se funksiononte.
Po citoj ato që tha Fajtori
Formatimi automatik nuk eshte aq i sigurte per te vene linqe etj. E mira eshte te kontrollohen pasi i publikon.
Besoj se perdor forma atuomatik apo jo? Nese jo shkruaje vete linkun qofte me [url ] ose me < a href="" >
Ke harruar thonjezen pas forumit horizont -"-
Por sidoqofte ketu kodet HTML nuk lejohen Provo nenforum tjeter.
Ok.
http://www.forumihorizont.com/showt...0&pagenumber=17
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
o faje kishte probleme se doja me i derguar moderatorit te lagjes per te me fshire nje shkrim qe ka dale 4 here e sme ikte me nxirrte nga faqa e forumit me zor hapet dhe tani se di ne e kam une fajin o ju![]()
Po shoh qe po hapet nje teme e re per cdo problem matematik ..................... Sikur t'i fusnim ne nje folder te gjitha ........ t'i jepej zgjidhje problemeve nje nga nje ???????
E turll. Vajti 12 faqe tema e vezeve. E shef qe duhen tema veç
NDIHME!!
Moderatore Anemone,
Bera nje gabim pak me pare...ne vend te shtypja butonin "pergjigju" shtypa "hap teme" dhe si pasoje nuk e fshija dot 'temen e re' ...Fshieni ju lutem.
Qeka bo moderatore Anemone??????????? Congratulations ...........
Pse me duhet te pres kaq shume per te postuar nje pergjigje????( Pasi postoj pergjigjen e pare me duhet te pres me shume se 600 seconda)
Dhe keto "winks" pak antipatike po me duken
Temat fiks fare urime moderatoret ( kush jane moderatoret meqe ra llafi??
)
upsss harrova...Mirmengjesi all
Ti sa hyne e gjithe verejtje zotrote
baidheuej gjes D....
Nderkohe qe pret mund te te ofrojme dhe nje kafe po deshe
Devil kush o ky mi???? Se si ftyre e pame me duket mua.
eshte kjo mi ma trajtoni mire gocen se ju griva
aha sorry se smeret vesh gjinia
Jepini moj pergjigje goces. Koha postimit bie me kalimin e diteve te para. Derisa te behesh si AD qe poston si chat
Pse me krijohet nje ide qe kjo teme eshte vetem per femrat !
Pergjigjet ku jane...po kafja??
Edhe me trajtoni mire o ju raportova te moderatorja
p.s. Nuk pranojme duhanxhinj ne kete temen
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Pergjigjet ku jane...po kafja??
Edhe me trajtoni mire o ju raportova te moderatorja
p.s. Nuk pranojme duhanxhinj ne kete temen![]()
Ky opsioni i modifikimit sikur te ishte ne cdo postim, me mire do ishte..me duhet te klik ketu e aty sa te me dale si opsion kur dua te ndryshoj ndonje gje...
Opsioni i modifikimit eshte ne cdo postim....por mund te modifikosh brenda nje kohe te caktuar...me vone mund te modifikojne vetem moderatoret.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
.
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Me date 25 ke Amon Amarth ne Nev jork .................... do te te sugjeroja mos e humbisje rastin (nese ka me bileta) ........... ia vlente .......... .
Shume interesante ajo tema e Moderatoreve per Agjensite e punesimit ...................... .
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Shume interesante ajo tema e Moderatoreve per Agjensite e punesimit ...................... .![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Prandaj s'po e kritikoja dot hapesin e temes une?
S'po marr vesh per cfare flitet?
Po nga ke humbur moj lela se na ke munguar ?
..by the way - jam brenda temes
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
S'po marr vesh per cfare flitet?
pse ka kaq shum kategori e nen-kategori ky forumi esht konfuzuse
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.