Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Tregoji xhaxhit, pse qan? Ma thuaj ktu te mendimet e çastit. S'i them njeriu, mos ki merak
O xhaxhi,boll se e kthyem ne llafe pa vlere ...Dhe une nuk qaj,se kam ne natyre...Te pakten jo ne sy te te tjereve...
Mendim casti: Ste le te kesh as mendime casti ky Faja...
Mendim çasti:
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant
Sikur nuk lejoheshin mendime casti ne gjuhe te huaj...
Mendim casti: ......
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sikur nuk lejoheshin mendime casti ne gjuhe te huaj...![]()
Mendim casti: ......![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Eria kur do e besh dasmen? Te te uroj une qe tani?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I Erias i paharruar qofte kujtimi....mos me ndill keq..se ndoshta eshte e vertete ajo qe thua...Te siguroj..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Javes tjeter cedrus...Urome urome,fundja ctu them une juve....
Ska gje me te bukur se te presesh nje femi
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ska gje me te bukur se te presesh nje femi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jemi mbledhur ne kete mbledhje per te mbledhur te pambledhshmen qe do te mblidhet ne kete mbledhje.
Citim:
Pse me kam faj une?
ja pashe edhe kete:
...Was mich nicht umbringt,macht mich stärker..
aj miin Jäten
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Cfare nuk me vret me ben me te forte...kam te drejte te mendoj keshtu...
Citim:
Puna eshte se nuk na pelqen as vuajtja. Keta gjermanet e kane ndryshe, pra vuaj qe te mesohem dhe te behem me i forte.
Mendje mendje kjo dynja.
Eria, po vertet do martohesh?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jo re jo....nuk martohem...akoma jo...
Dhe vuajta te ben me te forte![]()
Citim:
Une do preferoja qe te mos kishte vuajtje fare, s'kagje se do ngeleshim te "dobet".
Mos u marto akoma, mire ben.![]()
Kam nevoje qe sonte te te gjej ne endrrat e mia te jemi bashke perseri une dhe ti si dikur si perhere ...
Citim:
Ja dhjeve Fajes me kete. Kujdes se do e besh te ndihet keq.
Sa puna ka puna...
E te çaftë ujku o çome, te çaftë
G.Pipa
- mos e hap at derë or trim ...
Faja ..... of " The Doors "
Glak, te martoi nena te vogel oiii.
E de se ymri te shtohet Oj.
t'isha i martum do isha duke bo detyrat un tani
du nuseeeeeeeeeeeeeee , nuk djuroj dot mo
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
t'isha i martum do isha duke bo detyrat un tani![]()
du nuseeeeeeeeeeeeeee , nuk djuroj dot mo
![]()
![]()
![]()
nganjehere e gjej te padurueshem/anoying menyren te folurit e shume antarve ne forum me njeri tjetrin, indirekt and in codes, so "deep" and so "clever" could actualy be a cure for my insomnia, it can put me to sleep
Kurti, ju'r the men. Junou-uataimseing.
Kam nje shok nga malsia e madhe, tash e kam shume shok. Njehere kur sa ishim njohur dhe ai e drodhi per nje dicka, i thashe: Ore mos u bej legen.
Un kam burre malsie me tha. Uau, sikur une i thashe qe ishte femer.
Legeni fundja eshte shume i nevojshem. Me mbajti inat nja 6 muaj, por me vone u mesua me shprehjet e jugut dhe filloi madje qe t'i perdorte edhe vete.
Ja kshu eshte kuptimi fjale per fjale i shprehjeve. Kur i degjon per here te pare i merr literale.
Jo per gje po ta kam si merakun e gjumit.
Ja kshu.
Un des plus grands bonheurs de cette vie, c'est l'amitié ; et l'un des bonheurs de l'amitié, c'est d'avoir Ã_ qui confier un secret.
Citim:
Po citoj ato që tha Morfine
Un des plus grands bonheurs de cette vie, c'est l'amitié ; et l'un des bonheurs de l'amitié, c'est d'avoir Ã_ qui confier un secret.
Akoma se ke mesuar perdorimin e googles ti
ps Me fal, por ishte mendim çasti. Shpesh me vijne ne frengjisht, se ne ate gjuhe i lexoj...
Citim:
Akoma se ke mesuar perdorimin e googles ti
ps Me fal, por ishte mendim çasti. Shpesh me vijne ne frengjisht, se ne ate gjuhe i lexoj...
Mendim çasti:
Ka njerez te piste qe per tu barazuar me boten nuk lahen vete, por ndotin te tjeret. Kete zgjedhje e kupton kur i prezanton me dushin...
Citim:
UuuUuuu te ardhkan mendimet e qastit ne frengjiiiIIiiiisht.
Ndonjehere eshte mire te pranosh te verteten ashtu siç eshte e jo te mundohesh te genjesh veten coc bere ose coc je.
Te ushqehesh me iluzione vetem e demton gjithnje e me shume veten.
ufaaaaaaaaaa!
Mendim çasti:
Jane shtuar shume dy rrjeshtaket. Tipa te tallshem me shije limontozi
spo mendoj hic trunin qefull si peshku
Sa mire eshte ta duash veten, te luash me veten, t'a tallesh veten... Keshtu do kuptosh qe ne te, nuk fshihesh vetem ti...
Marsida Marsidaa, ti do jesh e imja
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
spo mendoj hic trunin qefull si peshku
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Marsida Marsidaa, ti do jesh e imja![]()
Bej c'bej, shkoj nga shkoj, dhe perseri ne faqet e ketij forumi kthehem. E verdha me mungon gjithmone...!
Citim:
Bej c'bej, shkoj nga shkoj, dhe perseri ne faqet e ketij forumi kthehem.E verdha me mungon gjithmone...!
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Ndonjehere me zhgenjen edhe ti ............... I lexon me bythe shkrimet .......... Tjetra po te thote qe i lexon ne frongjisht ............![]()
i feel lighter ...i just farted !
Te pelqeu pershendetja e sotme me kenge Cedrus?
Citim:
Po citoj ato që tha doctor46
Paska ndryshuar goxha forumi.
Hajde hajde ne dy vite qenka bere nami.
Bera mire qe nderrova pseudonim se njelloj se njelloj do te ndihesha.
epo ne pranvere jemim nderron edhe gjaku.
Citim:nejse cedrus, thojne se eshte e shendetshem to flatter oneself nganjehere, por jo kshtu consciously ti japesh vetes timonin e shoferit ne nje muhebet te thjesht
![]()
Ta ka qejf shpirti nje kafe ne kete moment, pas nje ore blahblahblah ne tel.
Gjithsej 82 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.