Forumi Horizont | Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
Po numeroja sa gishterinj gjithsej kam ne doren e majte.......
paskam "punesuar ca femra te papuna"! sevap tek Zoti!
P.S. gerrmoni, gerrmoni, se qenin tim do gjeni! ha ha ha
pupupup kushdi ça shemtire do jet kjo
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
po zhvishem, ndersa mbushet vaska me uje te bollshem. Do lahem me qenin tim te dashur sonte, do fshihemi me te njejtin peshqir, do veshim pizhame te ngjashme, qe vdeksha une per qenin tim. ))))))
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Ti vuan nga mungese e self-esteem, dhe te duhen vite te kultivosh cfare te ka munguar qe ne femijeri...Shendet tani!!!
Re: pupupup kushdi ça shemtire do jet kjo
Citim:
Po citoj ato që tha lule
self-esteem eee ti je ajo qe folshe per dashuri???
Te dish ti sa dashuri marr un , thua çdua qe i marr ajrin kot te tjereve. ske surrat ti tme pergojosh mua.
p.s rroft fh per ty lol , ik e futju me hund tgjesh noj avatar tjeter me kap ndonje , qe t'mbushesh boshlliqet qe t'fal jeta reale .
Leje shelgo se e kam pushim neser ,( sot dmth) mle tperfitoj
Mu kshu me ndrit saher mo.
çkemi i her çna thu noj gjo tbukur??
Ju goca ne avatar vetem fotot e tuaja mbani qe po beni goxha zhurme per nje avatar te Anes? Po te kishte nxjerre ndonje femer jo terheqese do ishit bere kureshtare ta zbulonit se kujt i perket? Tani po lexoj.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ju goca ne avatar vetem fotot e tuaja mbani qe po beni goxha zhurme per nje avatar te Anes? Po te kishte nxjerre ndonje femer jo terheqese do ishit bere kureshtare ta zbulonit se kujt i perket? Tani po lexoj.
Deb
po ben avokaten e Anes?
iç nuk jam kureshtare , as ma ndjen deri ne momentin qe nuk fut hundet ne privacin time. ti meqe e nise kte mhb , para se ti dalesh mbrojtje hidhi nje sy citimeve prej *tutkunje* qe AJO ben . p.sh imagin e vuri kur me ironizoi mua , dhe i foli me ironi dhe dylan ..nese dylan toleron un jo vallai , sdo merrem me njerez histerik...
Pastaj , jo t'vej avatar tbukur ajo po qoft Miss Universi , nese eshte *vide* nga trrut per mua s'perben problem
p.s shih aq shum eshte *dashuruar* pas *episodeve* te mia qe vuri dhe avatarin tim .
sje e para qe i ndodh po he ...gjithmon i kam terhequr te 2-ja sex-et
*ZOGU* je shum larg me mua mi, pa ven nje foto tenden , tshohim a ngjajm bashke dhe nga turini , si ne avatar
Cfare po beni tani,tani?!
Po qesh me budallejt.
Sa per ironi te gjithe jane mjeshtra ketu, por s'eshte kap njeri me avataret. Nuk me intereson cfare avataresh vini apo deklaroni se jeni, se fundja as me ngre e as me ul paraqitja e askujt ketu. Nuk jemi ne konkurs bukurie. Kush ka nevoje per vleresim virtual le ta beje, nuk e kam problem. Sinqerisht s'me ka vajt mendja deri aty sa te hetoj fotot e avatareve.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Sa per ironi te gjithe jane mjeshtra ketu, por s'eshte kap njeri me avataret. Nuk me intereson cfare avataresh vini apo deklaroni se jeni, se fundja as me ngre e as me ul paraqitja e askujt ketu. Nuk jemi ne konkurs bukurie. Kush ka nevoje per vleresim virtual le ta beje, nuk e kam problem. Sinqerisht s'me ka vajt mendja deri aty sa te hetoj fotot e avatareve.
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.