Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2010 - 01:53:

mka shku menjan per lang trananafili sic e bante nana ...

Postuar nga shelgu datë 16 Korrik 2010 - 03:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mka shku menjan per lang trananafili sic e bante nana ...

Tere mistere je ti . Na e thuj receten se po i kerkoj edhe une mamit te ma gatise.

Postuar nga BIONDIA datë 17 Korrik 2010 - 13:42:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Tere mistere je ti . Na e thuj receten se po i kerkoj edhe une mamit te ma gatise.

se di receten o cedrus di qe i merrte ato trananfilat nga bacja ishin ato ngjyre rose dhe te kuq po me ere i lante petalet e i fuste nje nje shishe qumeshti (qelqi te kujtohet) pastaj me duket i fuste pak limontos (ne mos gaboj i mbyllte mire e i linte disa dit e pastaj cdo dreke nga ora 3 o 3 na jepte naj gote me na fresku ...eh cedrus po me mbyshen syte me lot sepse jan kujtimet me te bukura .

Postuar nga al74 datë 18 Korrik 2010 - 01:48:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

se di receten o cedrus di qe i merrte ato trananfilat nga bacja ishin ato ngjyre rose dhe te kuq po me ere i lante petalet e i fuste nje nje shishe qumeshti (qelqi te kujtohet) pastaj me duket i fuste pak limontos (ne mos gaboj i mbyllte mire e i linte disa dit e pastaj cdo dreke nga ora 3 o 3 na jepte naj gote me na fresku ...eh cedrus po me mbyshen syte me lot sepse jan kujtimet me te bukura .

uhhhh ksi tranafilash roze e te mdhej sa kaptina ime gjindeshin pa hesap ke varrezat...e vetmja frike noj gjarpen i shqetsum e Halit roja - rahmet paste! Po ca shurupi boheshte se .... apapapa....toke pjellore e varrezave :p
cedrus shishen lene n'dritare me mor diell :p

Postuar nga Iyua datë 19 Korrik 2010 - 18:39:

Sherup trendafili ja kisha haruar emrin shijen po se po

Mos hanni shume se trasheni si lezha
Me ka mar malli per pastice se ajo ste trash

Postuar nga roke datë 20 Korrik 2010 - 15:08:

une s'para e kam qef pasticen,por mesa kam degjuar ajo ste trash nga trupi,por nga truri.llafe jane...mos u shqeteso,hahahahaa

ne pergjigje te temes,me ka marre malli per tave kosi me mish qengji

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 23:11:

interesant ehste sa here lexoj ket pyetje gjithmone me iken mendja vetem ne byrek e e kisha hanger i tehs nje pjese me plot qef filloi goja me me shku leng

Postuar nga shelgu datë 23 Korrik 2010 - 17:57:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
interesant ehste sa here lexoj ket pyetje gjithmone me iken mendja vetem ne byrek e e kisha hanger i tehs nje pjese me plot qef filloi goja me me shku leng

Ty kur do ta hame byrekun?

Me ka shku menja edhe mu.

Postuar nga AngelDevil datë 24 Korrik 2010 - 18:52:

per qifqi me ka shku mendja

Postuar nga BIONDIA datë 19 Gusht 2010 - 15:13:

per gjelle me pras ...

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.