Forumi Horizont Gjithsej 1181 faqe: « E parë ... « 953 954 955 956 957 958 959 960 961 [962] 963 964 965 966 967 968 969 970 971 » ... E fundit »
Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)

Postuar nga BIONDIA datë 04 Prill 2008 - 16:13:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk di se si ta komplimentoj shkrimin tend!! nuk mund them se eshte i bukur se nuk eshte drejtuar tek mua, ky eshte rreagimi natyror e zileqar i cdo mashkulli, pa t'keq, nuk jam zileqar shume prekes por njekohesisht nuk deshiroj te jem ne vendin a atij njeiu qe ka shkaktuar nje dem te pa riparueshem, (ose me mire po them qe nuk eshte riparur akoma) e vlersoj shume sinqeritetin tend, se kto fjale jam i sigurt qe nuk te rrjedhin dot kur je prane njerzve, ndoshta tani une te njoh edhe me mire se njerzit qe i ke verdalle cdo dite, eshte sikur ato mardheniet/miqesite e persosura qe (kuptojme njeri-tjetrin pa levizur buzet) kjo bote virtuale!!!! nejse boll e zgjata me kto marrinat e mia, SHUME BUKUR.

arsyeja pse e zgjata kaq shume eshte se dje duke lujatur golf me ca shoke te vjeter qe jane te martuar, beme nje muhabet te gjate dhe shkembyem filozofit e njeri-tjetrit se kur eshte koha me e bukur e marteses!!!!????

opinioni im si nje 31 vjecar beqar ishte: heren e pare kur biem ne dashuri.

te betohem qe nuk e kisha lexuar shkrimin tend akoma, por isha duke pershkruar nje story si kjo e jotja, thjesht muhabeti, njollat qe lejme tek njeri-tjetri qe nuk fshihen dot, qe na e trashin lekuren dhe gjoja na bejne me te fort, bullshit! nuk dua te behem me i forte, mua kurre nuk m'ka pelqyer kjo filozofi. sic the ti, askush nuk e ka ftyren dhe buzeqeshjen e atij cunit tend, dhe anasjetalls, zeri i askujt tjeter nuk ma qeteson shpirtin si ma qetesonte zeri i ish te dashures time.supozojme!! nejse....!!

konkluzioni im ishte qe ato babadharet tone qe nuk kane ditur me shume se nje dashuri, qe ne i shikojme me nje fare syri, gjoja qe nuk kane pare e nuk dine shume, per mua ata jane me te zgjuarit dhe me me fat.

tani degjo mua e mos e turturo veten ma kalofsh mire

Eshte nje mengjes i bukur Prilli dhe ngrohtesia carcafit butesia e jastekut te bardhe dhe frymarrja jote me ben te mendoj se ja vlen te rrish dhe pak me gjate ne shtrat e te shijoj keto momente te bukura .
Carcafi leviz ngadale dhe perballe hundes time qendron fytyra jote e bukur engjellore ndiej frymarrjen tende te lehte te afrohem me afer ngre doren dhe te perkedhel lehte fytyren , te afrohem dhe ndiej profumin e flokut tende nje profum qe me kujtoj pranvere fushat me bar lulet e portokallit qe sapo kane celur eshte nje ere dehese por jo e panjohur per mua .Ky profum me kujton dicka ose me mire me rikujton dicka .Nuk arrij te mendoj me gjate sepse e dija se cfare emri ka ky profum dhe ndieva se trupi im renqethet dhe ndieva nje dhimbje ne shpirt me te forte se krizat e zemres me te cilat kohet e fundit jetoja ,ndieva zemren qe me rrihte fort dhe trupi te me mbushej me djerse dhe mendja ime sikur u ndez nga ky emer.
Mendja ime shkoi larg shume larg dhe une u zhyta ne kete loje te imagjinates e te fantazise time sic zhytet nje shkencetar ne pafundesine e qiellit per te zbuluar nje yll qe te tjeret nuk kane arritur ta zbulojne ,per te zbuluar nje komet per te zbuluar nje pafundesi dritash .Une lashe trupin tim mendjen time te ikte dhe te kujtonte pa pasur frike ......
Ah cfare nuk do te jepja te ndieja dhe nje here qe te peshperiste emrin tim te ndieja dhe nje here puthjet e tij te ndieja sesi me shtrengon ne gji te shetisin te fleme te dy .Do jepje syte e mi te te shikoje sesa te dua do te jepja zemren time te shihje sa per ty akoma vuaj do te vdisja e do te ringjallesha per ty .
Oh sa here i jam lutur diellit qe me rrezet e tij te puthi ne vendin , sa here i jam lutur eres te ledhatoje floket sa here i kam folur henes i kam treguar sesa te dua .
O zot asgje ste kam kerkuar ne kete jete vetem te jetoja me ty po ne qoftese ne kete bote ti nuk mundesh te lutem te pakten ne boten tjeter bej qe te jemi bashke une dhe ti bej qe zemrai me te gjej ate qe kam lene diku .
Shume here te kam mallkuar te kam urryer por nuk eshte e vertet dua te them vetem qe ti je dashsuria ime e verte e vtmja gje qe do te marr nga kjo jete jane kujtimet e e bukura qe kam me ty . Une kurre sdo te harroj ty qe me fale kaq dashuri.
E perseri une jam pa ty pa ty pa kete imagjinate,por me kete realitet

Gjithsej 1181 faqe: « E parë ... « 953 954 955 956 957 958 959 960 961 [962] 963 964 965 966 967 968 969 970 971 » ... E fundit »
Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.