Forumi Horizont | Gjithsej 1181 faqe: « E parë ... « 954 955 956 957 958 959 960 961 962 [963] 964 965 966 967 968 969 970 971 972 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
citim nga Biondia!:
Do jepje syte e mi te te shikoje sesa te dua do te jepja zemren time te shihje sa per ty akoma vuaj do te vdisja e do te ringjallesha per ty .
Oh sa here i jam lutur diellit qe me rrezet e tij te puthi ne vendin , sa here i jam lutur eres te ledhatoje floket sa here i kam folur henes i kam treguar sesa te dua .
O zot asgje ste kam kerkuar ne kete jete vetem te jetoja me ty po ne qoftese ne kete bote ti nuk mundesh te lutem te pakten ne boten tjeter bej qe te jemi bashke une dhe ti bej qe zemra ime te gjej ate qe kam lene diku.....!
----------------------------
E di pse nuk mundem te anashkaloi tek kjo teme sepse eshte nje jete pa Ty, me duket gjate kesaj kohe sa nuk je Ti!!!do theksoja shume e shume gjera por tani nuk e kane vleren me ... do te lutesha qe te i marresh te gjitha ..te mirat dhe te keqijat qe i kalove gjithe ato dite me mua ,dhe veri ne nje peshoje te gjitha ,respektin dashurine ndjenjen,inetersimin,kohen e mbi te gjitha vere ne peshoje shpirtin tim per Ty....gjthcka e kam te fresket teper shume!une kurr se desha ndarjen nga Ti ...as kurr nuk u lodha me Ty ,u lodhe Ti me mua!me vetedije as me te voglen fyrje sta thash asnje here,si i dashuruar edhe mund te kem gabuar.Nuk dije a te dua apo te dashuroi me shume !Kurr nuk desha te shtyje Ty qe te tradhtosh ndjenjen tende,apo betimin tend...as te besh tradheti KURR ,kurr ste kerkova te pa munduren ,mos transparenca jote me ka vrare e me vret cdo dite te jetes qe kam perpara,Ti mbete enigme e jetes sime....deri sa te jem gjall do hulumtoje enigmen tende!se dij a ka vler reciprociteti ne nje lidhje per Ty! Ti me llogarit si te duash,une nuk te llogarise te vdekur Ty kurre!!jetoi me dashurine tende, me shkrime tua cdo dite,te lexoi e te lexoi,e shume gjana me dalin kunderthense...si psh! "Po oooo une nuk mund te dua me si mik o shpirt..." dhe tjetra ne "betimin per babane se kurr nuk ndjeva asgje per Ty" ...!!!te lexoja te besoja te degjoja e te doja cdo pike dhe presje te fjales sate....dhe e verteta per Ty ngeli Enigma!... zemra me qahet ne dysh,e shikohem ne pasqyre,per here te pare ne jeten time e shof ndryshimin tim, e shof lotin qe me mashtron per mallin qe ka per Ty dhe fjalen tende!...kjo pranvere ma ndryshoi ngjyren e flokut me shume se cdo pranvere tjeter...po,shpirt! sigurisht te kujtohet cdo detaj ,kur me thoje "hiqe doren nga ftyra te te shof mire...sdua te shof ne ate gjendje ...cdo vije te ftyres me the ta njoh...." e une Ty!? ,tani te dy duart i kam ne ftyre dhe shiqimi eshte ngul ne nje vend dhe me duket se kerkon thellsine e pa arritshme te shikimit,me duket se token e shpon shiqimi im ...Ti sje askund! nga do qe heci shiqoj njerz qe kam perpara,cdo njeren e shiqoj mos vall je Ti,me behen se je Ti!!.... ditet e mia pa Ty jetojne me kujtimin e pa harruar per Ty sepse une me shpirtin tend bera kurore, ani qe nuk te kam afer ,jetoi me dashurine dhe dhimbjen per Ty...sdo te doja kurr te te them lamtumire KURRRR.Po ti e deshe me shume ikjen dhe qendrimin larg meje dhe iu friksove "lumturise" ne kraherorin tim,Te pakten gezohem qe ke mbete mike e miqve te mi! dhe une lutem gjithmone per Ty qe shendeti Yt te gjallrohet e jeta jote te kete bardhesi e qetsi!
I malluar pergjithmone per TY!
te puthe fort!
Zani...!
Gjithsej 1181 faqe: « E parë ... « 954 955 956 957 958 959 960 961 962 [963] 964 965 966 967 968 969 970 971 972 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.