Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)
Cfare Keni Veshur Sot???
Doja te dija se cfare keni veshur ne keto momente qe jeni ne kompjuter ose te dites.Une per vete momentalisht pantallona te shkurtera dhe nje kanatiere
Burkha,teper komode lol
sa kam erdhur nga puna
e me roba pune jam me kemishe te bardhe
e pantallona te zeza si fshat lol
Citim:
Po citoj ato që tha SEXY_GIRL05
sa kam erdhur nga puna
e me roba pune jam me kemishe te bardhe
e pantallona te zeza si fshat lol
Eh c'e thote roke tani, mire de mire, ja qe sot jam veshur me trecerekshe (nike) ups, dhe me nje kanatiere....
Pershendetje nga Plloshtani
Vetem nje pale breke dmth nje pale pantallona te shkurtra. Jam gati te heq edhe nja 2 lekure se plasa vape vetem se me vdiqen keto dreq mushkonjash qe me vijne si APASH mikroskopik. (edhe une sa te embel qe e kam gjakun )
ne fakt sot e diel eshte dhe shumica paskan qene lakuriq.Une per vete kam veshur ne keto momente nje pale pantallona te shkurtera dhe lakuriq larte.kam nje birre te ftohte corona me lemmon lime paketen dhe jam ne kompjuter.hajdeni,o burra dhe ju te tjeret tregoni cfare vishni.le te mos jene firmato,mjafton qe jan te lara dhe te hekurosura:p:p
P.S. Amor!!Nga fshati jemi ne.ca kishe veshur ?Thohe ne shqip:p
une pizhame kam veshur...se sa jam zgjuar nga gjumi.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
P.S. Amor!!Nga fshati jemi ne.ca kishe veshur ?Thohe ne shqip:p
Cfare thua!!!!Po pse do vije vizite osama Bin Laden andej nga ju?????:p Pse sthua qe paskeni sebet:p
Tallu-tallu ti po me rrine mire mesa thone :p
Une e di se ai qe te shan ai te do te miren.Ai qe te mburr do te thote qe te ka gjetur disi ne gabim(dhe ne te vertete me ato pizhama fuori classe:p ,dicka duhet te kete ndodhur aty )
Une po pergatitem per dush keshtu qe....
Citim:
Po citoj ato që tha Don_Mondi
hmmmm
me duket se punoke kamarjere
po qe se po na jep noj discount po erdhem aty ?
Isha jashte keshtu qe isha veshur mire :p...1 bluze me kurriz perjashta dmth gjysem nga ato qe lidhen ne koke edhe 1 pale xhinsee te te ngushta lart edhe te gjera poshte...
Kurse tani per momentin si ne shtepi... 1 kanatjere edhe 1 pale shorts...
Puc-puc Ela
me bizhame mendfshi se sa jam bere gjati per gjume
po ja ju ketu nuk te lini rehat se po hyre
ne forum edhe prit te dalesh
u ktheva prap
po ti DON_MONDI cfare kishe veshur se harrova
te te pyes... jam nje cike is polici une po
nuk ka gje gjene mire qe kujtohem para
se te bije te fle
Po mire seksy,kjo nuk eshte gje.Ki kujdes se mo harron ndonje gje te rendesishme te tenden,pashaporten ose ID per shembull:p
Roke cfare ke veshur ti tani? Sa kurioze qe jam
Une ne keto momente po pergatitem per te dale dhe me thene te drejten jam veshur me tommy,pervec kepuceve qe jane timberland.Jo se vishemi gjithmone me firmato,por kam nje cike shume dite sot,prandaj dalim te ngreme ndonje gracke(gjoja)
Ende me Timberland ti?lol
Pooooo.......ende. PSE EDHE tIMBERLAND NUK KANE SHUME REPUTACION NGA JUVE???(dmth nga ju andej se e di qe do e marresh per Juventus :p:p )
Sec lexova per Juven une :p..
Ore Roke,akoma me Timberland ti.ahahahahaahahahah..Kur te flasesh per Juven duhet ti heqesh kepucet,more vesh :p
Pse mi Amor ca kane Timberland.?E shef roke sa perpara kemi ec ne ketej nga Europa,rri andej ti.:p
U pa puna,duhet te kthejme koken mbrapa qe tju shohim,prandaj po rrime qe tju presim;p:p
Asgje por kendej ishin ne mode vitin e kaluar Kudo qe veje vetem rob me Timberlands shihje,imagjino,dhe Timberlands ne blue te hapet loool
Ca the per Juven ti Roke? :p
Bledo?
Sovi per Timberlands,se une ende ne shtepi i kam te tilla,por ka gati nje vit qe si kam veshur Cfare nr. kembe ke?Se ndryshe nese i vesh akoma,merri :p
hahahahaaa!une nje pale kepuce "jashte" mode vesha dhe sapo u bera moderator.pale te vishja dicka aktuale:p:p:p
Per Juventusin thashe qe:FORCA MILAN
Atehere do te benim admin* :p :p
Ok!! Po rri zbathur:p:p
Une kam pas nje pale para nja 4 vjetesh dhe nuk kam pas me pervec tyre,por me te vertete ishin klas fare.Pastaj,ceshte kjo ideja e ndjekjes se modes.Duhet te vishemi me ato gjera qe jemi me rehat dhe qe na shkojne.
Sbesoj se eshte ndonje tip qe ndjek moden ketu.Se te ndjekesh moden nuk do te thote te blesh 1 here ne vit nje fustan apo nje pale pantallona qe dolen ne pasarela kete vit.Te ndjekesh moden do pare ne radhe te pare,kohe dhe nerva,aaa edhe moskokecarje.(qe kur te kalosh rruges me nje veshje qe bie ne sy nga te gjithe dhe ti degjosh te gjithe te thone:-Ca ben ky/kjo idiot,mos ta cash koken)
Roke,si ishte puna e Juves njehere..:p
Ah,na bone me turp :p :p
Talentet e tua shfaqi ke Erosi e jo kendeja lol :p
Meqe ra fjala,mire se na erdhe koleg,jemi ne pritje te temave te tua interesante* :p
hahaha!!!Lum ajo femre qe do jete me ty Bledum:p
Per punen e Juves e ke pergjigjen pak me larte.Ngrije koken:p
Bledo
Ngaterruam konceptet me duket (:p),ne po flasim per moden e studenteve si puna ime ose jotja(ose per pas-moden e pasuniversitareve si puna e Roke )dhe jo per moden e larte
P.S ROKE:do e kerkosh JUVEN,por s'do e gjesh!!! :p
Po ,tani ne keto kohera student mund te jesh edhe 35 vjec(zara :p:p ).apo do te thuash qe shpirti ngelet i ri Ika se jam ne pune per pak.Ju pershendes per momentin dhe faleminderit per respktin.
amor!meqe jam i ri dua pak ndihme tek temat
Ciao dhe mos u merzit se pas ca kohesh do futem perseri ne shkolle dhe ku do vesh ti pastaj????
P.S. me duket se ekipi i Vlores i ka ngjyrat si MILANI I MADH!!!
pastaj Juve quhet zonja e vjeter,dmth Juve-Timberland-zara,hahahahahha.Ikaaaaaaaaaaaa se qenkeni pushim sot ju:p
ahh,sorry amor.
Po sna le rehat rokja,na mori mendjen me Juven e madhe :p.
Zonja e vjeter,apo jo amor.
Lere Milani ne belbezoje se shte i vogel akoma,ka kohe te rritet dhe te na arrije.Do nja 10 vjet.>
Tani jam me kemishe,me pantallona te zeza dhe me shapka..:p
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po mire seksy,kjo nuk eshte gje.Ki kujdes se mo harron ndonje gje te rendesishme te tenden,pashaporten ose ID per shembull:p
kurse ne keto momente sa jam bere gati te dal
edhe kam veshur nje fund te shkurter jeans edhe
nje bluze jeans me ripa mos me shani per veshjen
sepse ketu eshte shume vap edhe nuk mundet te
rish me te gjata....
Pse nuk thua ti Seksi qe je bere seksi sot??(roke duke menduar Seksin seks dhe i hipen nje temperature e padurueshme dhe rrezik te prese ndonje bilete avioni:p )
Une per vete kam veshur pantallona te bardha,kanatiere te bardhe,kemishe te bardhe dhe mbathje te bardha Jam bere bardhosh sot pasi eshte erresire dhe nuk ka drita.Jo per gje po kam frike se mos na shtyp ndonje makine:p:p
hahahaha o roke me lot me ke ber te qesh ne 11pm
mos vdeksh kure qe sa i mire je ...kujdes se nga tepm
e padurushme mos me pellcasesh edhe mbetem pa roke
roke mundesish veshmbathjet ti kishe veshur me no nje
rip fosforik se mbase kalon no njera qe ja ke dehur
shikimin me bukurine tende edhe te hekurosi....
kush ri me pastaj te te zhubrosi
hahahahaha Seksi.me kenaqe me keto llafet e nates.Po kote nuk thone qe punet e nates,gazi i dites:p:p .Po edhe te pelcas une eshte little roke qe eshte i rezistueshem,konstant ndaj luhatjeve te temperatures:p:p .
Po ce dua fosforin.Une po te shoh ndonje femer deformohem vetvetiu:p:p .edhe ajo gje me duhet.Pupupupupu cna gjeti
Ika rrush se eshte vone se neser qe ne mengjes do shkoj ti bej ca rregullime makines se nuk ka faj e shkreta.Po bredh cep me cep.
Une momentalisht kam veshur nje pale pantallona te shkurtera gjumi dhe lakuriq lart.para se te fle po e pi edhe nje birre se mu ngjitka edhe nje ne kete vape. Ciao yll dhe te gjitha yjet e tjera femera
hahah Roke kam thene une qe ty nuk te pushon ajo goje
per ate mikun edi qe i duron edhe nxehtesite e medhaja
per arsye se e ka dhuruar natyra per te duruar nxehtesi
te pa durushme hahahha
po edhe po u deformove nuk ka gje lal se ti vete
the qe ke edhe nje roke te vogel :p) edhe mja brodhe me me
ate makine se po i nxjer ujin e zi
Sot me jeans blu, dhe me nje bluze ngjyre hyri
P
Tani kam veshur paliçeta,ose kombinoshe xhinse edhe 1 bluze te bardhe me menge te shkurtra poshte.. sa u ktheva nga pazari.. lol:p
Puc-puc Ela
sa u ktheva nga xhiroja e se premtes
kam veshur pantallona te bardha e
bluz e bardhe e me kuriz hapur
Sa mire sikur ti sot te ishe takuar me mua dje Nga perplasja e fosforeve,kushedi cfare ndricimi do kishte marre bota:p:p
Une kam veshur nje kanatiere HANES dhe nje pale pantallona te shkurtera plazhi(po mundohem te gjej marken,por s'po arrij dot:p ).Pertoj te fle
njesh je roke...
shyqyr thash se mos kishe shkruar no nje gje tjeter lol
me mire vella se kushedi se sa forumista do ishin verbuar...
do ju kishe hapur edhe pune njerzeve te hapnin tema
ku objekt bisede do ishte Roke&SEXY_GIRL05 ahhaha
ps.te bardhat roke i kam shume fiksim se me shkojne po
jo per gje besoj se edhe ty lol
Edhe mua me shkojne,por sesi jane ato,si te tejdukshme dhe ne rast temperatura kam frike se jane material i dobet:p
pershendetje yll.Po e kuptova une qe ti nuk u veshe me te bardha dje ,per inat te botes
e edi mos fol me se e kuptova pa e nxjere ti ka raste qe materjali
te nxjer edhe gjera te tjera per shitje hahahahahahahha
hahahahahahahahaHAHAHA!!!dhe te mendosh qe eshte lenda e pare:p:p
nuk diskutohet ai muhabet qe lenda e pare do jete
po akoma ketu ti dreq nuk u lodhe se me le edhe mua
pa gjume
Po une thashe qe pertoj te fle me pantallona te shkurtera......:p:p
ee thua une kujtova se mos pertoje te flije
mbi no nje gje tjeter lol hahahahahaha
Gjithsej 22 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.