Forumi Horizont | Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Greke (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=315)
-- albanika frontistiria (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9886)
albanika frontistiria
Pos sas fenete i idhea na aniksume frontisiria gia tin albanikh glossa stin Elladha. Tha plirosoun oi goneis gia ta paidhia tous na mathoun tin albanikh glossa? Ego prosopika tha plirona. Stenoxorieme para poly otan hparxoun albanoi goneis pou ute mathenoun albanika sta paidhia tous.
I idhea ine poli kali , afto pu me anisihxi ine oti oxi oli i gonis tha thelan kati tetjo pantos nomizo oti ine idhi tetja frontistirja stin athina !
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
I idhea ine poli kali , afto pu me anisihxi ine oti oxi oli i gonis tha thelan kati tetjo pantos nomizo oti ine idhi tetja frontistirja stin athina !
Citim:
Po citoj ato që tha football
Pos sas fenete i idhea na aniksume frontisiria gia tin albanikh glossa stin Elladha. Tha plirosoun oi goneis gia ta paidhia tous na mathoun tin albanikh glossa? Ego prosopika tha plirona. Stenoxorieme para poly otan hparxoun albanoi goneis pou ute mathenoun albanika sta paidhia tous.
Giassu re Amoxil, giassu!
Efoson kserhs oti einai problimma ta ellinika grammata giati to sizitas toso polu. Thelhs va mou dheikseis oth to ksereis telia. Endaksh, xerome gia avto. Alla ego prospatho na eimai pio evkolos gia olus kai gia avtous pou kseroun kai gia avtous po dhen kseroun kala albanika. Eno esei panta, ekei me ths arnitikes sou skepseis. An mboreis ego tha sou dhoso kai kouragio na me dhiorthoneis kai emena kai ama gjinete giati oxi kai moderator na gjeineis. Alla se parakalo stamata na polemas xoris logo. As eimaste politizmenh giati dhen exoume tipota na mirastoume.
Hajde Gia Xara kai kalu sou nhxta, giati einai kai Halauin shmera kai prepei na kairaso kai ta paidhia ths gitonias me karameles
Citim:
Po citoj ato që tha football
Alla ego prospatho na eimai pio evkolos gia olus kai gia avtous pou kseroun kai gia avtous po dhen kseroun kala albanika.
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
ktu spo të kuptoj fare....
tema ësht për ato që msojn greqish apo për ato që msojn shqip?
a re
football do ishte me mire
ti shkruaje shqip keto qe te
te kuptojne me mire se
greqishten te keqen
alvanosi ty sta merr vesh
neri ketu ne forum pervec
myzeqarit dhe kontinentit
Re: a re
Citim:
Po citoj ato që tha vranakonti
football do ishte me mire
ti shkruaje shqip keto qe te
te kuptojne me mire se
greqishten te keqen
alvanosi ty sta merr vesh
neri ketu ne forum pervec
myzeqarit dhe kontinentit
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
O shkruaje atë të shkretë gjuhë si duhet o mos e sakato.....ma fliske mirë po ma shkruke tamam si grek......
Njerzit do hyn ktu të mësojnë ndonjë fjali dhe jo ti lexojn si shqiptohet greqishtja..........
Po shkruaj më poshtë si duhej shkruar mesazhi jot fillestar.......
Πoσ σας φενεταi η ιδεά να ανiξουμε...........etj etj.....
Ose të paktën në anglisht meqë nuk ekzistojn gërmat greke dhe është problem në fakt:
Pos sas fenetai h idea na anixoume...........
duhet patur parasysh se:
P ngatrohet gjithmon me r........
Pra me pak fjalë o të shkruajmë ose të rrim......
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.