Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A do pranonit homoseksualet ne shoqeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18240)
A do pranonit homoseksualet ne shoqeri?
Nuk do e kisha problem..jane njerez dhe ata,cdo njeri ka gustot e tij..ne te ngrene,ne intimitet dhe ne cdo gje...perse jo..
ka nje teme te tille por duhet te jete me mendime te vjetra apo te prapambetura . i pranojme si jo .
si ka mundesi qe homoseksualat femra jane te mirepritura nga "burrat" nderkohe qe homoseksualat meshkuj shihen me perbuzje?
po femrat si i shohin?!
Citim:Lol te zesh dashnore nje te tille te bje edhe ndonje shoqe. Femra di ta zgjedhi femren.
Po citoj ato që tha al74
ka nje teme te tille por duhet te jete me mendime te vjetra apo te prapambetura . i pranojme si jo .
si ka mundesi qe homoseksualat femra jane te mirepritura nga "burrat" ?
po femrat si i shohin?!
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Lol te zesh dashnore nje te tille te bje edhe ndonje shoqe. Femra di ta zgjedhi femren.![]()
![]()
![]()
Citim:Rendesi ka te zgjedhesh e jo te te zgjedhin.
Po citoj ato që tha al74
sa mrapa paskemi qene ne meshkujt mer , si nuk dime me zgjedh njoni - tjetrin...nuk jemi hic ambicioze!
![]()
Doli fjala ime mduket per shoket e ashlyt
Citim:
Po citoj ato që tha al74
si ka mundesi qe homoseksualat femra jane te mirepritura nga "burrat" nderkohe qe homoseksualat meshkuj shihen me perbuzje?
po femrat si i shohin?!
Kur i kan pranu ne Lezhe, pse mos te pranohen edhe ne Shqiperi...
sigurisht
A i pranojme?? C'dreq teme eshte kjo? Kush jemi ne per te pranuar apo mohuar njerezit? Sepse nese nuk e keni harruar, behet fjale per njerez e jo per ndonje lloj kafshe ekzotike te modes. Nuk kuptoj c'ka per te diskutuar ketu.. Bohh..
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Doli fjala ime mduket per shoket e ashlyt![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Doli fjala ime mduket per shoket e ashlyt![]()
![]()
Citim:Piktor cu harxhove me ato lule me qafsh
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
A i pranojme?? C'dreq teme eshte kjo? Kush jemi ne per te pranuar apo mohuar njerezit? Sepse nese nuk e keni harruar, behet fjale per njerez e jo per ndonje lloj kafshe ekzotike te modes. Nuk kuptoj c'ka per te diskutuar ketu.. Bohh..
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kur i kan pranu ne Lezhe, pse mos te pranohen edhe ne Shqiperi...
...ne shoqerine time te ngushte e kam te veshtire...
E kam te veshtire te pranoj idene qe mund te shihem si objekt seksual nga nje mashkull.
Nje femer lezbike, s'do te kishte asnje problem.
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
E kam te veshtire te pranoj idene qe mund te shihem si objekt seksual nga nje mashkull.
Ky Losti paska fantazi te shfenume. Ore po vish ca breke alumini dhe je rehat. Boh, sikur e ke te zbulume. Sa rri aq po qesh, mendje pjerdhur. Na bere te veme doren prapa kur ecim. Yt
hahaha
Me falni.. Po jo te gjithe i kane te shkruara ne balle preferencat seksuale. Nese ju do e pranonit dike sepse vertete e vleresoni, por pa ditur e ciles sponde eshte si i bie, e largoni menjehere sapo gjerat ju behen me te qarta?
Si objekt seksuale mund te shihemi cdo dite nga te njohur e miq, nga ta dime ne? Pse duhet te ndikoje kjo ne perzgjedhjen e njerezve qe duhet te mbajme afer? Nuk jane te semure mendore.. Edhe sikur te tregohej interes ndaj nesh, jane njerez qe edhe marrin vesh, nuk vdes njeri.. Boh.. S'kuptoj pse kaq frike njehere?!
P.s. Shelg, jam goce e ndjeshme une.
E kam thene ne nje teme tjeter dhe po e perseris kam ne shoqerine time gay dhe jam shume e lumtur punoj me nje njeri te tille nga 15 vjet dhe eshte me burre se ato qe hiqen sikur jane ..jemi ne 2011 dhe akoma me keto mendime...
Boh, po biem ne gracken e barazise. Te gjithe njerezit duhet te mendokan dhe ndjene njelloj.
Njeri mund te veshe breke alumini, nje tjeter s'e ka problem.
Une per vete e kam te veshtire. Pse qenka kaq e papranueshme?
Lost.. Une per te miren tende e kam... Ja po s'besove me pyet mua.
Epo ti si femer e ndjeshme qe je, ke perceptim dhe ndjeshmeri tjeter nga nje mashkull ndaj homoseksualitet.
Femrat ne pergjithesi kane perceptim tjeter.. E jo vetem ndaj homoseksualitetit.
Po ceshtje rehati eshte...
Citim:
Boh, po biem ne gracken e barazise. Te gjithe njerezit duhet te mendokan dhe ndjene njelloj.
Njeri mund te veshe breke alumini, nje tjeter s'e ka problem.
Une per vete e kam te veshtire. Pse qenka kaq e papranueshme?
Perderisa nuk di gje, natyrisht qe s'kam se cfare problemi te kem.
Nqs e mesoj me vone do ta kisha problem.
Kjo nuk do te thote nuk do te pranoja me te ishte shoku im. Ndoshta nuk do t'i shprehja asnje lloj mospelqimi, por qe do ta kisha problem do ta kisha. Kaq po them une.
Nje shoku im dikur me ka permendur termin "diskriminim pozitiv". Kjo po ndodh me homoseksualet. Po te kesh ndonje mos pelqim ndaj tyre, etiketohesh si i padenje.
Fjala liri qe permendet lart e poshte, duket kuptuar mire ndonjehere. Ka te beje edhe me lirine qe duhet te kete cdo njeri per te pasur ndjesi te cfaredo lloji.
Citim:
Nqs e mesoj me vone do ta kisha problem.
Kjo nuk do te thote nuk do te pranoja me te ishte shoku im. Ndoshta nuk do t'i shprehja asnje lloj mospelqimi, por qe do ta kisha problem do ta kisha. Kaq po them une.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
une kam pasur te njejtat mendime me keto qe thua ti ndoshta dhe i kam urryer vite me pare dhe ishte e veshtire ta pranoja ndoshta nga edukata familjare maskiliste do thoshte dikush dhe kjo e vertet sepse e rritur vetem mes meshkujsh per mua ishte mese e natyrshme qe cift do ishte nje mashkull dhe nje femer dhe jashte kesaj ishte herezi ... me kalimin e viteve nderrova mendje i pranoj per ate qe jane ne shpirt jo cfare gustos seksuale kane por nese ti e shikon kshu skam pse te mos respektoj dhe ate qe ti provon ...
Citim:
Aftesia per te nderruar mendje, eshte cilesi e mire. Sinqerisht.
per lesbiket nuk na thate gje ju femrat. pa he njehere shprehuni .
eshte e lehte me fol per mikun tuaj ideal.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Kohe me pare ne nje shtepi familie kam pare nje te tille dhe me erdhi keq me te vertet per te ishte martuar kishte dhe femije( por skishte heq dore nga preferenza e saj ) dhe i shoqi e kishte kap me nje komshije e kishte perzene nga shtepia mbasi e kishte dhunuar fizikisht dhe njerezit e tij se linin te shifte femijetja ky eshte problem al dhe shume i madh qe kalon preferencen e saj te tij si gay o lesbike kur ne loje hyjne femijet ...
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ka ndodhur diku 20 vite perpara ne qytetin tim te lindjes , plot tabù e thashetheme. sigurisht kohet ishin te tilla , praghapje e "demokracise"
ai ishte shofer autobuzi nder me te rrespektuarit ne qytet , mesoburre me tre femije te rritur. coc qarkullonin zera qe kishte preferenca per meshkujt por si ne cdo qytet çu-çu-çu-she trasformohej ne barcolete.
kujtoj qe ishte mengjes vere ( ora 4.30 - 5) e i drejtohem te vetmit lokal te lagjes ne ate ore. jam rritur me kalamajte e tij e ky me ngjallte rrespekt si per moshen ashtu edhe per urtesine e fjalepakesine e tij. ishte i vetmi ne lokal e me fton ne tavoline. ulem me kuriozitet e pse jo edhe knaqesi se e dija qe eshte kavalier e do perfitoja ti terhiqja ndonje cigare ( deri tani nuk kam pare njeri te pinte duhanin si ky. ndizte vetem nje here cigaren ne mengjes e pastaj ndiqnin njera-tjetren) e pse jo edhe ndonje gote konjak.
ne bisede e siper me hedh doren siper kofsheve e....ne ate moment te gjitha te degjuarat u vertetuan. u largova si me lezet pa e fyer (besoj) dhe me erdhi keq qe nuk munda te bisedoj me gjate me te por kjo jo per faj timin.
ngjarjet rridhnin shpejt ato kohe . djali i madh ishte i pari qe tentoi te arratisej ( e me vone u kuptua perse-ja. ne shtepi nuk ju mungonte asgje)
dhe per shume vite nuk u kthye me (nga turpi)
dite me pas degjohej e shoqja qe gerthiste nga ballkoni : te kesh turp! hajde me q.. mua , pse shkon me meshkuj. (dikush e kish kapur ne flagrance me nje roje te NB - se , edhe ky burre me dy pellembe mustaqe)
keshtu ngjarjet rrodhen aq shpejt saqe njerezit nuk flisnin me per "filanin" por me nje ngerdheshje tallese per "byth..."
me pas iu larguan edhe femijet e tjere e nuk di me c'behet me te sepse shpejt u largova edhe une .
di qe me pas e percmuan dhe ata qe ju kish bere koken , dhe ata qe i kish mbajtur ne pellembe te dores.
do te isha kurioz ta ritakoja e te shkembeja dy para muhabet. i kisha fiksim ato gishtat e kuqerremta nga duhani . me dukeshin shenje burrerie!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
se di skam lezbike ne shoqeri ... kurse bq kam sa te duash mardhenie pune jo shoqeri kshu qe dua sdua do i duroj
Citim:
Po citoj ato që tha al74
di qe me pas e percmuan dhe ata qe ju kish bere koken , dhe ata qe i kish mbajtur ne pellembe te dores.
do te isha kurioz ta ritakoja e te shkembeja dy para muhabet. i kisha fiksim ato gishtat e kuqerremta nga duhani . me dukeshin shenje burrerie!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Me falni.. Po jo te gjithe i kane te shkruara ne balle preferencat seksuale. Nese ju do e pranonit dike sepse vertete e vleresoni, por pa ditur e ciles sponde eshte si i bie, e largoni menjehere sapo gjerat ju behen me te qarta?
Si objekt seksuale mund te shihemi cdo dite nga te njohur e miq, nga ta dime ne? Pse duhet te ndikoje kjo ne perzgjedhjen e njerezve qe duhet te mbajme afer? Nuk jane te semure mendore.. Edhe sikur te tregohej interes ndaj nesh, jane njerez qe edhe marrin vesh, nuk vdes njeri.. Boh.. S'kuptoj pse kaq frike njehere?!
P.s. Shelg, jam goce e ndjeshme une.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ku me?
Al ke pasur te besh me nje biseksual, qe eshte nje qenie mes hetero dhe homo. Biseksualet jane skutha e te rrezikshem ndersa homot egoiste.
Une s'kam pasur probleme te tilla. Bile bile e kam shoqerine shume te gjere!
Citim:
Biseksualet jane skutha e te rrezikshem ndersa homot egoiste.
Citim:
Al ke pasur te besh me nje biseksual, qe eshte nje qenie mes hetero dhe homo. Biseksualet jane skutha e te rrezikshem ndersa homot egoiste.
Citim:Dhashe mendimin tim dhe as i shava as i ofendova, nuk me interesojne prirjet seksuale te te tjereve.
Po citoj ato që tha al74
nuk di ti analizoj Piktor po ato qe kam njoft njerez te mire kan qene.
po pse kaq i prere medemek?
Citim:
Dhashe mendimin tim dhe as i shava as i ofendova, nuk me interesojne prirjet seksuale te te tjereve.
Citim:Fshati qe duket thone ska nevoje per kallauz apo ciceron.
Po citoj ato që tha al74
nuk te akuzova mre thjesht desha te di se nga vjen konkluzioni yt. nga njohja , nga e degjumja apo nga e lexumja. ktu e gjitha.![]()
Un jam shqipe e kam mendimin tim, po ketu si gjykon askush, kushdo ben ate qe i pelqen , e askush tka te drejt ti paragjykoje .
Citim:
Mos fol kshu per shelgun, se nuk eshte mire.
Citim:Mos ti kthejme temat ne chit chate, besoj se nuk ju vjen keq te fshihen ca komente.
Po citoj ato që tha shelgu
Tu nuk ta kerkoj mej jahu edhe te dush.
kam nje shoqe bi- saher pi ma lype.. loool
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.