Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 113 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- A pini duhan? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14745)
A pini duhan?
doja te dija sa duhanpires kemi ketu.
...
une pi duhan kam rreth 4 vjet...
Jam duhanpires i crregullt...
Pi duhan vetem kur ulem neper bare dhe kur punoj...
Dmth nuk jam mbarues pakete ne 1 dite...
Jo se pi ,mund te ndodhe qe ndez ndonje cigare me shoqerin ose kur jam sezon provimesh qe me kap stresi .DUHANI DEMTON RENDE SHENDETIN
Po e pi , po do ishte me mire sikur tema te ishte .... Si mund te lihet duhani ?! Per kete jam me shume i interesuar , anyway i`ll find a way to quit
Re: ...
Citim:kam fiks 4 vjet qe nuk e pi .
Po citoj ato që tha psikonova
une pi duhan kam rreth 4 vjet...
po e pi.....varet si ndihem ne pergjithesi dy paketa ne dite.....
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po e pi.....varet si ndihem ne pergjithesi dy paketa ne dite.....
hahahahha
ameriqi mi hahahha....
Citim:
hahahahha
ameriqi mi hahahha....
Hollo te gjitheve!
Po e pije......
Por e mira eshte qe te mos e pime...!
Kjo do te ishte dhe Tema me e mire dhe ndokushi te na tregonte nga experienca e vet, po ta kete lene...te mos e pije me!
.......
Me falni, por jam i ri ne kete Forum dhe te them te drejten s'kam hyre asnjehere ne ndonje Forum..... Eshte hera e pare pra, qe shkruaj neper Forume!
Tschüß
S'e kam pire...s'e pi...dhe s'kam per ta pire ndonjehere...:p
e pi dhe pak si shum biles.............kam provuar e riprovuar per ta len por skam mundur.............
Rralle,me shume ne shoqeri...
vazhdoj ta pi me cibukun qe ma ka lene gjyshja trashgim,,
çbk
puntoro kush esht ky Dede Gjon Luli hahahahhahaha
Citim:Pastaj mos te duket gje malsur ky burre?!!! Eshte trim dhe i forte si daj Deda por eshte Lab dhe gjuhen e tij e flet sot e gjithe Shqiperia.
Po citoj ato që tha buzeqeshja
puntoro kush esht ky Dede Gjon Luli hahahahhahaha
Jam bere kaq dhe s'kam provuar kurre duhan, biles as qe mund te rri ne nje ambjent me njerez qe pine duhan. Me sjell kolle.
kush do cigare nga paqeta ime.....lol.....
cdo dite e me pak po e pi duhanin...ishalla drejt lenjes......po problemi im eshte se i enjoy smoking...se pi nga faktore te tjere..si ...stres.etj etj....une e pi prej qefit hahahhahaha... ma pift dreqi ne bark...
Duhani demton rende shendetin tend dhe te atij qe te rri prane.
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Citim:
Perveçse demton shendetin eshte dhe nje nga ndotesit me te medhenj te ajrit dhe gjithashtu filtri i cigares don minmumi 50 000 000 vjet te dekompozohet. llogaritni tani mijra bishta cigaresh.
- kur dëmtoj shëndetin tim ........... nuk du me dit hiç për ate që kom afër ...
se mu kujtua një barsaletë në lidhje me duhonin :
- shkon labi të blejë një paketë ... dhe i qëllon me atë shkrimin : " Duhani shkakton impotencë "
... kthehet dhe i thot shitëses : - Na moj motraaa ... ndërroma me një nga ato me - duhani të shkakton kancer !!!
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
... kthehet dhe i thot shitëses : - Na moj motraaa ... ndërroma me një nga ato me - duhani të shkakton kancer !!!
Duhani demton se pari mushkerite pastaj trurin dhe si pasoje rrit impotencen dhe nervozizmin. Psh mungesa e cigares shkkton jo rradhe reagime te ashpra tek duhan piresit.
Ps: Gjeja me e urryer kur degjon eren e tymit te nikotines ngelur ne rroba.
Citim:
Duhani demton se pari mushkerite pastaj trurin dhe si pasoje rrit impotencen dhe nervozizmin. Psh mungesa e cigares shkkton jo rradhe reagime te ashpra tek duhan piresit.
Ps: Gjeja me e urryer kur degjon eren e tymit te nikotine ngelur ne rroba.
e kam pas pi si mushka por kam 7 vjet qe e kam lane
Sipas eksperiences time ju garantoj se eshte me lehte te lini duahnin se dashnoren.
une para le dashnorin se cigaren...lol
dreqe e ke lon cigaren po i always make u smoke...
Citim:
dreqe e ke lon cigaren po i always make u smoke...
Citim:
Sipas eksperiences time ju garantoj se eshte me lehte te lini duahnin se dashnoren.
DUHANI DEMTON RENDE KANCERIN:p
e kam nje shoqe timen qe e pi duhanin qe 10 vjet i ka dhamet sikur ato plaket me kthef..
Citim:ndersa un them se e le duhanin per ....:p
D
--e pi rralle shume ,por kur e pi e nxjerr tymin nga veshet---------
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--e pi rralle shume ,por kur e pi e nxjerr tymin nga veshet---------
Kush do ta ndezi nje me mua tani ?
...
pirja duhanit nga femijet demton nenen shtanzan..........
Une pi duhan , nga nji pakete ne dite tani 7 vjet dhe as nuk e shtoj as nuk e uli.
Ktu ne Amerik thone qe eshte duhani eshte me adiktiv se heroina. Eshte pak kontradiktore sepse njoh shume persona qe kane lene duhanin dhe asnje qe ka lene krak apo heroine.
Kam provuar disa here dhe nuk kam ndjere ndonje kenaqesi nga pirja e duhanit .Ka vite qe nuk kam futur ndonje cigare ne goje dhe as me vjen te provoje me.
une e pi ka shume vite rreth 1 pakete ne dite ka dhe raste me shume ose me pak.....thone qe ben keq .....por ja qe nuk e ndalim dot
se kam provuar ndonjehere.....
Baj sikur e pi ndez ndonje cigare kur pi kafe turke .
U be dita e 6-sht sot qe nuk po e ndezi , dhe deri me dje po perdorja Nicotine patches , kurse sot nuk perdora dhe besoj qe po i afrohem atij premtimi qe i kisha bere vetes.
Me e forta eshte se ne kete sondazh un kam votur me pare si duhanpires i rregullt , por tani me plot gojen them qe nuk pi me.
Smokers , beni si bera un LERENI ... quit
Do ndiheni much much better, belive me.
E pi ,por e pi me karar...
Nja 5 cigare ne dite normalisht nese nuk ulemi neper kafene.
Ama po u ula ne kafene ma mori te keqen paketa...
Citim:
Po citoj ato që tha Franka
une e pi ka shume vite rreth 1 pakete ne dite ka dhe raste me shume ose me pak.....thone qe ben keq .....por ja qe nuk e ndalim dot
une pi hashash...
Duket
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 113 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.