Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 115 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Antaret e FH mblidhen se bashku (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14544)

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shtator 2007 - 14:59:

Antaret e FH mblidhen se bashku

Prsh te nderuar antare te fh uroj qe te jeni mire te gjithe..

Po flisja ne msn nje dite me nje mikun tim te fh dhe kishim nje mendim qe te mblidheshim te gjithe antaret e fh qe jetojn ne itali(tani po deshen te vijne edhe ata qe jane jashte italie skemi gje kunder),thjesht per tu njohur ,kemi kaq vite qe komunikojm a sdo ishi kurioze qe te dinit se me ke flisni????Mirpo problemi esht se ku te takohemi meqe jemi i cik larg????

Ju ftoj ktu te shprehni mendimet tuaja

Ju faleminderit te gjithve me respekt nga buzeqeshja

Postuar nga METAXA datë 21 Shtator 2007 - 16:52:

Na thoni nja 2-3 dite perpara qe te vijme dhe ne te Shqiperise. ))). Buza po sikur i iken lezeti masanej, forumistat prandaj jane interesante sepse jane anonime dhe te qenurit misterioze i ben me terheqes. Leqe sma merr mendja te jene aq te lirshem sa jane ketu. Imagjinoj gocat e forumit me naj cep te pubit (kafes) duke bo thashetheme, iii pse ai i shemtumi eshte filani hahahahahahha. Apo nuk do ndodhi kshu?

Postuar nga SEXI datë 21 Shtator 2007 - 17:57:

Sikur te jetoja dhe une ne IT do vija me gjithe qejf... Nese takoheni mos harroni te beni ndonje foto dhe ta vendosni ketu ne forum qe t'ju shohim dhe ne te tjeret...

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shtator 2007 - 18:03:

Metaxa varet nga njerezit...un jam shum kurioze te di me cfare njerezish kam te beje dhe me ke flas...

Sexi nuk e di sa do realizohet gjithsesi do bejm patjeter foto...mesa shoh kta te italis sjau paska qejfi te takohen meqe spo shkruajn asnje....vabbe ishte vetem nje ide imja dhe e Diabolicut mesa shoh te tjeret s'qenkan dakord.

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Shtator 2007 - 18:18:

Avash moj ti sa shpejt u dorezove????

Une ne fakt do te kisha deshire te te takoja forumiste....dhe ne fakt me shoqeri te vjeter virtuali e provuam njehere por nuk munduam ti bashkonim 5 shqiptare se bashku...sepse shumica dhe punojne dhe eshte e veshtire te te perputhen ditet me te gjithe.

Sa per vendin e takimit varet c'do gje se nga ku jetojne shumica.
Dhe nese jane me shume ne Veri i bie te takohemi te gjithe ne Padova dhe ato qe ndodhen ne MI e kane dhe afer

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shtator 2007 - 18:26:

jo moj jo un su dorezova fare...ke te drejte ti lela se shumica e antarve jeni andej nga padova po psh ne qe jetojm ne veri na takon i cik larg gjithsesi mundohemi te gjejm nje vend qe ti takoje gjithsecilit nga pak larg....

Postuar nga NS-6 datë 22 Shtator 2007 - 03:21:

me fiku deren ai TrenOK qe e hoqen

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2007 - 16:14:

Ore,ju Euro-Jugoret,tani qe fillon viti akademik i organizoni keto takimet?Tani qe ju duhet te rropaten Fakulteteve njerezit .Ndryshe do ju kishim bere dhe ne nje vizite por ne kohe pushimesh.

Ne Euro-Perendimoret do organizojme takim kendej.Eria: cokollate,djathe,patatina,Stella Artois apo birre ne gota 1kg,Wurst und Glühwein ??? Per opcionin e pare hajdeni tek une,per te dytin do perplasemi ke Eria

Postuar nga erzeni_be datë 22 Shtator 2007 - 16:37:

Si ide s'eshte e keqe por per t'u realizuar eshte shume e veshtire. Nuk e ka keq Metaxa  per atmosferen qe mund te mbizoteroje kur dhe pasi te kemi pare kokat e njeri tjetrit...:p

Tjeter gje qe e veshtireson eshte edhe shtrirja gjeografike e jona dhe me sa vura re as ju te Italise s'po bini dakord... e per kete arsye  une kam nje propozim , nje emrues te perbashket si me thene dhe s'eshte Amor qe do te jete kunder , te mblidhemi te gjithe te ketu te qendra e Europes... Bruxelles 

Postuar nga briseide datë 22 Shtator 2007 - 16:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Dhe nese jane me shume ne Veri i bie te takohemi te gjithe ne Padova dhe ato qe ndodhen ne MI e kane dhe afer

Une jam e zene ate dite

Buzeqeshja per te shuar kureshtjen eshte tema :Fotot e anetareve te forumit.Kush nuk eshte do te ruaje anonimitetin besoj.
Cmq eshte me natyrale te takohen ata qe jane me shume te lidhur me njeri tjetrin,sesa te gjithe.
Imagjino te takohen ca ketu,atehere do vija dhe une,Amori e Eria te sjellin popcorn thnx

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2007 - 17:00:

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
s'eshte Amor qe do te jete kunder , te mblidhemi te gjithe te ketu te qendra e Europes... Bruxelles 

C'est une belle proposition

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Amori e Eria te sjellin popcorn thnx

Briseide,mos na ngaterro me taljont qe kane vere 5 muaj ne vit,pop corns jane teper te lehte per ne arinjte polare .Ne kendej jetojme ne bjeshke 12 muaj ne vit,jemi mesuar me gjera me te renda(djathe te stazhionuar,birre,wurst...) Une,Eria dhe Erzeni kemi veshur trikot e leshit qe ne fund te gushtit

Postuar nga Piktor datë 22 Shtator 2007 - 17:31:

Venecia dhe karnavalet

Nese e keni seriozisht ju le un vendtakimin dhe daten. Eshte e sigurt qe realizohet.

Venecia ditet e karnavaleve e te maskave keshtu qe kush don me rujt anonimitetin te veje maske.

Postuar nga Eria datë 22 Shtator 2007 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

C'est une belle proposition

Briseide,mos na ngaterro me taljont qe kane vere 5 muaj ne vit,pop corns jane teper te lehte per ne arinjte polare .Ne kendej jetojme ne bjeshke 12 muaj ne vit,jemi mesuar me gjera me te renda(djathe te stazhionuar,birre,wurst...) Une,Eria dhe Erzeni kemi veshur trikot e leshit qe ne fund te gushtit

Bob,bon...Une kam nje ide me te mire.
Keni degjuar per Oktoberfest ne Mynih ju?
Atje po ia vlen te takohesh ,plus qe ngrohet atmosfera se ka birre plot !
He si ju duket?

Ps.Sa per trikot e leshit.....,sot jemi bere per tu marre mesysh.Shkelqen dielli mu si per vere !
Leqe po afrohet tetori,muaji me i bukur ne absolut ketu ne Deutschland.

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Shtator 2007 - 18:39:

Nuk e kuptoj pse e keni me kaq pertese qe te njiheni me njeri-tjetrin pas kaq shum kohesh qe komunikoni bashke apo ngaqe shum prej hush shtiren ktu dhe pastaj kan frik mos zbulohen kush ne te vertet nejse ajo imja ishte vetem nje ide pastaj si ta shikoni ju.

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2007 - 19:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Bob,bon...Une kam nje ide me te mire.
Keni degjuar per Oktoberfest ne Mynih ju?
Atje po ia vlen te takohesh ,plus qe ngrohet atmosfera se ka birre plot !
He si ju duket?

Ps.Sa per trikot e leshit.....,sot jemi bere per tu marre mesysh.Shkelqen dielli mu si per vere !
Leqe po afrohet tetori,muaji me i bukur ne absolut ketu ne Deutschland.

Heres te fundit qe isha ne Oktoberfest ishin shkurtuar goxha fundet e atyre sherbyeseve. Eria,po mundohesh te na mashtrosh me birre te vime atje? Apo meshkujt me minifundet e atyre?hahahaha! E keqe!

Postuar nga Nigo datë 23 Shtator 2007 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Per opcionin e pare hajdeni tek une,per te dytin do perplasemi ke Eria

Shyqyr Zotit se keni planifiku me ardh ke mu.... :pPor dhe po të vinit Nürnberger Bratwurste kam për të gjithë....Amor po erdhët mer ca Brotche se Senf do sjelli Eria   

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Shtator 2007 - 17:30:

Tema u pastrua nga chit chatet e teperta.

Kush vazhdon akoma, kokes e ka

Postuar nga METAXA datë 27 Shtator 2007 - 14:26:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Nuk e kuptoj pse e keni me kaq pertese qe te njiheni me njeri-tjetrin pas kaq shum kohesh qe komunikoni bashke apo ngaqe shum prej hush shtiren ktu dhe pastaj kan frik mos zbulohen kush ne te vertet nejse ajo imja ishte vetem nje ide pastaj si ta shikoni ju.

E para e punes njerezit kane pune dhe shoqeri jashte virtualistanit sa te haje qeni dhe skane shume kohe te merren me gjera te tilla. E dyta une (dhe shume si une) psh e kam me pertese sepse ato dy tri kokrra qe njoh ketu (mire) i takoj dhe per te tjeret sme pret fort malli. Jane provuar dhe me perpara keto lloj takimesh dhe nuk kane rezultuar te suksesshme, sepse seicili prej nesh do bente muhabet vetem me dy tre kokrra dhe mbremja do shperndahej shume shpejt. Kshuqe nuk ka te beje me shtirjen (them une). Ti psh je takuar me ndonje forumist qe e ke atje afer dhe qe i ke ne msn dhe flet shpesh? Pershtypja me thote jo. Nejse pa dashur te te pres hovin buzeqeshje, per mendimin tim nis e tako ato qe ke afer dhe qe njifesh mire me to ne forum, shiko njeher a shtiren ato dhe pastaj hajde duke e zgjeruar rrethin.

Postuar nga buzeqeshja datë 27 Shtator 2007 - 14:57:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

E para e punes njerezit kane pune dhe shoqeri jashte virtualistanit sa te haje qeni dhe skane shume kohe te merren me gjera te tilla. E dyta une (dhe shume si une) psh e kam me pertese sepse ato dy tri kokrra qe njoh ketu (mire) i takoj dhe per te tjeret sme pret fort malli. Jane provuar dhe me perpara keto lloj takimesh dhe nuk kane rezultuar te suksesshme, sepse seicili prej nesh do bente muhabet vetem me dy tre kokrra dhe mbremja do shperndahej shume shpejt. Kshuqe nuk ka te beje me shtirjen (them une). Ti psh je takuar me ndonje forumist qe e ke atje afer dhe qe i ke ne msn dhe flet shpesh? Pershtypja me thote jo. Nejse pa dashur te te pres hovin buzeqeshje, per mendimin tim nis e tako ato qe ke afer dhe qe njifesh mire me to ne forum, shiko njeher a shtiren ato dhe pastaj hajde duke e zgjeruar rrethin.

I dashur Metaxa nuk e kuptoj pse e merrni kaq personale kte pune....
Un skam takuar asnje forumist sepse nuk i kam afer asnje se po ti kisha afer i kisha takuar me gjithe qejf,gjithsesi un nuk e dija se jan bere dhe her te tjera perpjekje per te ber takime te tilla dhe sjan arritur?!
Esht e verte qe kjo esht nje shoqeri virtuale dhe ndoshta esht me mire ta leme te tille,por esht difekti im qe jepem shum mbas shoqerise si ne realitet dhe ne virtualitet.

Gjithe te mirat nga buzeqeshja

Postuar nga diabolic datë 27 Shtator 2007 - 15:42:

Tani une nje gje skuptoj.
Pse duhet te kem ndrojtje une qe te takoj ndonje forumist tjeter.
Mos valle duhet te me gjykoj ?
Mah...
Edhe nese e ben une sndihem inferior ndaj askujt keshtu qe edhe nese thote ua ky qenka diabolicu nuk me rref fare.
Kurioziteti qendron gjithmon dhe eshte kenaqsi te flasesh me njerzit sy me sy dhe te dish se me kè ke folur per vite te tera pa ja ditur fytyren .
Dikush tha qe egzistojn fotot gje qe me duket si pa lidhje se ne takim nuk do behen mbleserira ose do lindin dashuri (tani si dihet po nejse :p ) por thjesht do kemi kenaqsine e te mbledhurit te gjithe se bashku (ata qe do jene te pakten).
Sa per qytetin zgjidheni ku te doni se ne gati jemi.
Si gjithmon Lelen e kam yll bote dhe e di ajo qe jam holle nga leket une dhe skam leke te paguaj trenin per te shkuar ne ndonje qytet tjeter dhe propozoi padoven.
Nejse gjithesi edhe idea e puntorit qe te takohemi per karnavale ne venezia me pelqeu ose edhe ajo e Erias qe te takohemi te bavaria fest.
Gjithsesi ne jemi gati ...
Te na rroj partia dhe posht sabotatoret :p

Postuar nga METAXA datë 27 Shtator 2007 - 18:16:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Mah...
Edhe nese e ben une sndihem inferior ndaj askujt keshtu qe edhe nese thote ua ky qenka diabolicu nuk me rref fare.
Kurioziteti qendron gjithmon dhe eshte kenaqsi te flasesh me njerzit sy me sy dhe te dish se me kè ke folur per vite te tera pa ja ditur fytyren .
Dikush tha qe egzistojn fotot gje qe me duket si pa lidhje se ne takim nuk do behen mbleserira ose do lindin dashuri (tani si dihet po nejse :p ) por thjesht do kemi kenaqsine e te mbledhurit te gjithe se bashku (ata qe do jene te pakten).
Si gjithmon Lelen e kam yll bote dhe e di ajo qe jam holle nga leket une dhe skam leke te paguaj trenin per te shkuar ne ndonje qytet tjeter dhe propozoi padoven.
Nejse gjithesi edhe idea e puntorit qe te takohemi per karnavale ne venezia me pelqeu ose edhe ajo e Erias qe te takohemi te bavaria fest.

Nuk e di se kush foli per ndrojtje faktikisht po nejse spo i hyjm asaj teme. Normale qe askush nuk e vret mendjen per paragjykimet qe mund te bejne njerezit, dhe sidomos njerez qe ti nuk i njeh dhe ske pas te besh fare me to pervec nje citimi apo pergjigjeje. Diabolic i dashur normale qe eshte kenaqesi te flasesh me tjetrin sy me sy dhe nuk isha kundra takimeve midis personave qe kane krijuar nje miqesi ketu, por ai takimi i 'madh' per mendimin tim nuk realizohet. Ne lidhje me ate dikushin e fotos ajo e ka shume mire. Psh buzeqeshja (asgje personale) dhe shume persona qe na kane dale vullnetare te flakte nuk kane postuar foto ketu qe mendoj qe eshte minimumi apo e kam gabim?

Sidoqofte e shof se sot spaskam car me bo dhe hajde e lexo forumin po nejse une do jem ketu kur te takoheni (nqs). Dhe kur tha sexi na postoni dhe fotot dhe komentet.

Postuar nga buzeqeshja datë 29 Shtator 2007 - 17:34:

Citim:
Mah...

ah vdeksha un per ty se si shpirt te kam ....me ne fund nje qe mendon si une

Postuar nga atiola datë 29 Shtator 2007 - 17:39:

Citim:
Mah...

e mire ne venezia dhe une me ju me beni te ditur mos u takoni pa mu

Postuar nga amor alucius datë 30 Shtator 2007 - 01:55:

Citim:
Tema u pastrua nga chit chatet e teperta.

Kush vazhdon akoma, kokes e ka

Pse mi?Pranon vetem chit-chatte taljonesh ti?Te pakten te na i kishe hedhur ne nje teme te posateshme,sa filluam te ngroheshim ne kendej
Po ne naaa,as qe e ndalojme hovin

P.s. Nga ke humb?U be ca kohe...

Postuar nga METAXA datë 14 Nëntor 2007 - 20:20:

Si perfundim si u la? . Apo su la gjo?

Nejse une per vete krishtlindjet dhe vitin e ri do i kaloj ne USA.

Ju bej thirrje gjithe forumisteve dhe tek tuk ndonje forumisti qe te na mledhin ne ndonje klub te New Yorkut. )))

Postuar nga kurt datë 21 Tetor 2008 - 14:53:

do vija vetem t'i thoja leles po pse ti moj budadhaqe je ne dashuri me arilabin dhe gjithmone zgerdhihesh kur ai flet, edhe kur jam shamatuar me te, lela m'i fshinte mesazhet e mija qe ta bente ate te dukej smart/clever....

do vija te takoja bris, sipmply to look at her and say hello

gjithashtu do te takoja tulin, t'i them hello and leave

kush tjeter jeton ne itali??!?!!

ne te vertet besoj se nuk do u futja aspak ne kafe apo kudo qe te mblidheni te gjithe, ndjehem shume outsider kur vjen tek any social scene. por individualisht ka disa tipa qe do ti takoja, madje edhe disa qe nuk kam shkembyer asnje fjale me to gjate gjithe ksaj kohe ktu...

Postuar nga Vizioner datë 21 Tetor 2008 - 21:13:

Antaret e FH mblidhen se bashku

.... Ne radhe te pare: Pergezoj Buzeqeshja dhe Diabilic per mendimin e organizimit te nje takimi te tille!!!!

Persa lexova tek disa Texte, fatkeqesisht kuptoj qe disa nga pjesemarresit ne kete Theme, kane ngelur akoma me paragjykime, qe me kete dua te them: paragjykojne te tjeret!!!
Per cilin paragjykim e kam fjalen?? Te paragjykosh se c'fare do te gjykojne te tjeret mbi Ty-Mua e secilin!!!!???? Keto njerez qe mendojne keshtu, i mungon personaliteti (ky eshte mendimi im) dhe ndjehen Inferior ne ambiente publike ose ne maredhenie shoqerore! Nuk kane vete siguri pse mbase nuk kane as Horizont gjykimi apo per te diskutuar ne shoqeri!
Kesoj lloj takimesh Organizohen dhe zhvillohen ne te gjithe Boten! Aty krijohen dhe shoqeri apo miqesi! Por Shqiptaret, jane mesuar te paragjykojne te tjeret, dhe kane frike se mos gjykohen nga te tjeret....!!! Injorance!

Thelbi eshte: Nqse ke qene i Lirshem apo ne mase (e them ne mase sepse cdo njeri ka jeten dhe sekretet e veta dhe nuk mund ta quash te pasinqerte qe nuk "zhvishet" ketu ne FH) te konsiderueshme i Sinqerte ketu ne Forum, nuk ke "frike" nga nje perballje me cilindo!!!

Ok. Duke lexuar qe disa jetojne neper shtete te ndryshme te Europes dhe Frankfurti eshte pak a shume ne mes, mendoj qe ne Frankfurt do te ishte me i pershtatshem nje takim i tille! Nqse do te deshironi ta bejme ne Frankfurt: Une ju afroj Organizimin komplet duke pronotuar Salle, Mizike dhe Banketin (mqse une kete e kam dhe si "profesion" te cilen e zhvilloj me Agjensine time qe kam ketu ne Frankfurt)!

Mendoj qe nje takim i tille mund te organizohej ne kohen e Krishtlindjeve ku dhe shume nga ju besoj se kane pushime ato dite!

faleminderit qe me lexuat

Me nderime

Postuar nga kurt datë 21 Tetor 2008 - 21:57:

o ti je? po t'i po flet per mos gjykimin e njerzve dhe po e kontradikton veten duke gjykuar ne nje menyre indirekte pasiv agresiv qe pak a shume i jep kuptimin e plote fjales inferior. nuk besoj se ka ndonjeri qe ndjehet inferior ndaj kujt ktu, por ka disa tipa (une p.sh)qe nuk jane shume social apo me thjesht nuk i plas te behen pjese e nje grupi, sikur konviktoret apo fraternities kjo eshte mese e kuptueshme qe eshte tipi i nje njeriut komplet te kundert prej ineferiorit. neper gjithe boten behen takime te tilla?! ne cfar bote jeton ti?! qe nejrzit nepermjet internetitit bejne takime te shpeshta, me duket pak creepy ajo bote...

t'i pastaj kaq seriozisht e ke marre te takohesh me antaret e Fh o burr i theut, te nje bote virtuale?! what A party paraftyroj pathetic...

gjithsesi ti me dukesh nje boring tip ktu, kshtu qe nuk do u futja ne kafe ku je ti dhe disa si ti, jo nga inferioriteti por nga superioriteti

nejse kam hy ne ket teme per gallat me shume se nuk me perket mua meqe jetoj shume larg atij vendi, madje shume larg nju jorkut...

Postuar nga Vizioner datë 21 Tetor 2008 - 23:00:

...Eshte mendimi-gjykimi jot....te cilin e RESPEKTOJ.........ashtu si dhe texti me lart, eshte mendimi-gjykimi im......qe e mbroj (sipas referimit te mendimit te disave per kete Theme)!

klm ne jeten tende!

Me Respekt
Une jam...!!!

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Tetor 2008 - 23:15:

Une jam...!!, keto takime behen vetem me deshiren e disa personave qe deri ne momentin e pare qe jane rregjistruar ne kete forum kane qene vetvetja dhe te tille mbeten.

Personalisht kam krijuar shume shoqeri te bukur ne kete mjedis, me disa ka kaluar edhe ne shoqeri reale, ku komunikojme shpesh ne msn, me telefona ose me takime te ndryshme sa here kemi mundesi.

Varet se cfare pretendon nje person nga Virtualiteti dhe si e shikon kete dritare.

Ti Kurti, pse ja fut kot fare muhabetit???
Une s'te kam fshire vetem mesazhet ku je zene me Arilabin, por pothuajse c'do mesazh debati qe ke nisur me disa anetare te ketij te forumit (perfshi dhe veten ne kete rast). Nuk me vjen as ne mendje se per cfare je zene me Arin por nejse...se dolem jashte teme.
Dhe une qe mendoja se doje te me jepje nje kafe si djale kavalier qe je :p:p:p

Postuar nga lezhjani-82 datë 21 Tetor 2008 - 23:41:

Po si mendoni ta bejme ketu ne new York mer aman se une skam dokumenta

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2008 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Po si mendoni ta bejme ketu ne new York mer aman se une skam dokumenta

ne une per ate qytet jam te shofim icik amerik me sy

p.s po burrat ne qe kemi ti marrim re apo jo?

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Tetor 2008 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

p.s po burrat ne qe kemi ti marrim re apo jo?

Epo te shohin edhe ata icik dynja se gjynof ........... ...

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2008 - 00:42:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Epo te shohin edhe ata icik dynja se gjynof ........... ...

o pra turll sa kuptohemi ne te martuarit ja qajme hallin njonji tjetrin  .... u tha u ba neser po baj pashaportat une gati  

Postuar nga ingmetalboy datë 22 Tetor 2008 - 01:07:

Ja dhe per tu takuar u takuat... Tani tjeter cfare do beni?

Postuar nga kurt datë 22 Tetor 2008 - 01:32:

Citim:
Une jam...!!, keto takime behen vetem me deshiren e disa personave qe deri ne momentin e pare qe jane rregjistruar ne kete forum kane qene vetvetja dhe te tille mbeten.

Personalisht kam krijuar shume shoqeri te bukur ne kete mjedis, me disa ka kaluar edhe ne shoqeri reale, ku komunikojme shpesh ne msn, me telefona ose me takime te ndryshme sa here kemi mundesi.

Varet se cfare pretendon nje person nga Virtualiteti dhe si e shikon kete dritare.

Ti Kurti, pse ja fut kot fare muhabetit???
Une s'te kam fshire vetem mesazhet ku je zene me Arilabin, por pothuajse c'do mesazh debati qe ke nisur me disa anetare te ketij te forumit (perfshi dhe veten ne kete rast). Nuk me vjen as ne mendje se per cfare je zene me Arin por nejse...se dolem jashte teme.
Dhe une qe mendoja se doje te me jepje nje kafe si djale kavalier qe je :p:p:p

epo, nuk po e mohon qe je ne dashuri me ate arin eeee?! shyqyr qe u tregove e zgjuar dhe nuk e more seriozisht komentin tim, thjesht per gallat por e ke bere nje gje te tille une e mbaj mend se kisha shkruar njher ne postim qe mendova ishte me i miri i imi dhe e fshive shpejt... nejse vecse me ben te qesh kur me kujtohet.

une jam, edhe ti lela : persa i perket te qenurit vetevetja nuk ma merr mendja qe ia dini kuptimin mire ksaj fjale, dhe me kto bullsite qe pretendon qe din ti "une jam". p,sh.pseudonimin tend, "une jam" ceshte kjo?! kurse une kam perdorurur mbiemrin tim. kam treguar qe cfar bej per jetese dha habbi-t e mija, kam postuar fotot e mija, e shume gjera te tjera qe pershkruaj karakterin tim dhe ajo qe jam ne te vertet, po ti. ti je?!

tjesht me bejne te qesh kto obsevimet e tua se e kani bere sikur jemi under oath nuk e shoh te arsueshme per asnjerin te mos jete vetvetja ktu.
ne experjencen time ata qe dyshojn shume ne karkaterin e dikujt jane twisted shady characters themselsevs.

Postuar nga kurt datë 22 Tetor 2008 - 01:54:

hahahah, une do takoja ingmetalboy neqe e kam ktu afer ne usa, do dilja ne irish pub dhe do pinim pak. pastaj i will kick his ass vetem se kur shkruan ne ate temen e tij dhe i len zerat e brendshem te lexohen nga shume goca, une as nuk du te te futem ne forum per pak kohe, se per nja 2-3 dite ky behet si nje planet me nje force terheqese magneti, ne ket rast henat qe sillen ne orbiten e tij jane disa goca qe per pak kohe ne meshkujt tjere as qe nuk egzistojm, se kto e kane perqendrimin vetem aty. and i simply don'k like that

i read something like this and i go... ehh fuck it! i got to take a week off till they cool down what makes it even more clever is that....there's a guy that makes girls love him by telling them that i got laid last night
now o don't care if that's a skill or a gift, but i'll say its a blessing...

Postuar nga ingmetalboy datë 22 Tetor 2008 - 02:44:

O kurt!
Me nxive se qeshuri.
Une kisha vertet ndermend te pija dy a tri birra me ty por tani sikur e kam me dy mendje mbas ketij kercenimit qe me bere kaq hapur. Hate the game don't hate the player!!! megjithese you and I know that is not the reason why I write what I write in fh.

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Tetor 2008 - 04:03:

Si perfundim, me anetaret qe kam dashur dhe kam pasur mundesi te takohem, i kam takuar.

Te tjeret le te presin radhen, se tani skam me kohe. :p:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Tetor 2008 - 05:41:

Citim:
Si perfundim, me anetaret qe kam dashur dhe kam pasur mundesi te takohem, i kam takuar.

Te tjeret le te presin radhen, se tani skam me kohe. :p:p

Postuar nga kurt datë 22 Tetor 2008 - 10:12:

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
O kurt!
Me nxive se qeshuri.
Une kisha vertet ndermend te pija dy a tri birra me ty por tani sikur e kam me dy mendje mbas ketij kercenimit qe me bere kaq hapur. Hate the game don't hate the player!!! megjithese you and I know that is not the reason why I write what I write in fh.

i know buddy! that's why you're inteligent and get my humor, so i don't have to explain myself that im joking...

lela: dmth i ke vene kapakun eee?!? nuk ke dhome me per shoqeri tjeter eee?!
ma kujton nje jerry seinfeld joke kur thote: me shoqrin qe mosha 30 vjecare te gjen, me ate shoqeri do mbetesh, perton njeriu te filloje nje shoqeri te re.... nuk e di sa vjece je!! por nuk jam i kenaqur qe po rrefuzon miqesine tone, une kujtova se jemi shoke ne te dy!!? :p

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Tetor 2008 - 15:35:

Jo jo nuk thashe qe i kam mbyllur dyert. Thjesht qe kam takuar me shume se cmendoja

Nese dikujt i del rruga per ne Itali le te na beje nje ze.....jo si ky turlli qe vetem llafe ka.

x turll: Fatti non pugnette

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Tetor 2008 - 15:58:

Citim:
Jo jo nuk thashe qe i kam mbyllur dyert. Thjesht qe kam takuar me shume se cmendoja

Nese dikujt i del rruga per ne Itali le te na beje nje ze.....jo si ky turlli qe vetem llafe ka.

x turll: Fatti non pugnette

Se mos me ftove ti e s'erdha une . Ari te pakten ma beri nje ftese ......
Megjithate ... kete rradhe nuk mundesha ..... agenda ishte shume e ngarkuar .... po sigurisht qe do jete dhe nje rruge tjeter italie ... e para per te shijuar ushqimin, e dyta per te vizituar pjesen tjeter ....... .

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Tetor 2008 - 19:02:

Iiii sa i poshter, po pse re, paske pasur nevoje per ftese ti????
Me ka kaluar afer shtepise dhe s'ke bere ze fare. :p:p:p

Heres tjeter kur te vish....do te ftoj ty dhe Arin bashke

Postuar nga andeta datë 22 Tetor 2008 - 19:14:

po pse sikur ta linim ketu ne shqiperi???????????
jo per gje po sikur shqiptare jemi.....e sikur do kishte me lezet ne tirane sesa ne londer ,paris, new york,viene ,ibiza apo kudo tjeter?

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Tetor 2008 - 19:23:

Andeta ja ke mbledh t'gjithve :p

Postuar nga andeta datë 22 Tetor 2008 - 19:27:

faleminderit lol.......

Postuar nga Tulipani datë 24 Tetor 2008 - 00:27:

O Lel shyqyr qe po na perfill, mos bej me mungesa kaq te gjata

ps. kurti si gjithmone te kthen humorin me llafet qe thua

Postuar nga Lela_Dr datë 24 Tetor 2008 - 01:13:

Si mos te ju perfill moj.....ketu kam qene..por nuk shprehem dot se me eshte prish tastiera

Postuar nga kurt datë 24 Tetor 2008 - 04:40:

hahah!
p,sh. tuli eshte nje nga antaret qe e kam xhan, sikur ajo te nevrikoset nje dite me mua dhe t'me thoje kurti "shut the fuck up" i will simply zip it

p.sh. lezhjani: une jam nga ata tipat qe shoqeria m'a sheh hajrin gjithmone por familja ime jo shume.

p.sh. nese nuk e i ke dokumentat beji sikur je ne gjak, kshtu i mesova dy shoke te mije dhe i moren dokumentat, blood fued in albania eshte e njohur kudo neper bote tani, nese don proof gjykatsi tregoi videon ne youtube "taboo" blood fued in albania=north. nejse! ata pordhacat as nje telefon nuk me bene qekur i moren dokumentat.

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 115 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.