Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)

Postuar nga Unstoppable datë 20 Janar 2005 - 20:44:

Meshkujt vs Femrave

Alright , po e hap ket teme ku te ndeshen ne menyre frontale ushtria e meshkujve kunder atyre te femrave
Femrat kane rast te na e mbushin mendjen neve meshkujve qe ajo thenia famekeqe "Floke gjata mendja pakta" qe i ka persekutuar nder shekuj , eshte jo e drejte dhe ai qe e ka shpikur , ka qene dejshem
Kurse ne meshkujt , kemi rastin tju tregojme juve femrave se zoti krijoi femren per te perfeksionuar mashkullin , dhe se femra ka qene dhe do jete gjithmone ne sherbim te mashkullit pasi aq mend ka..
Ok pra , filloni luftimet ma ane te teorive kamufluese , mos perdorni arme te nxeta , mos u kapni per flokesh si dhe mos i adresoni njeri-tjetrit emrat e organeve seksuale si dhe funksionet e tyre
Luftim te mbare lol

Postuar nga ksenia datë 20 Janar 2005 - 20:46:

Une qenkam e para???
Ok. Po e filloj me kete

Ja sa te lidhur jane te dy sexet!

Postuar nga ESHI datë 20 Janar 2005 - 22:23:

Re: Meshkujt vs Femrave

[QUOTE]Po citoj ato që tha Unstoppable
[B]Alright , po e hap ket teme ku te ndeshen ne menyre frontale ushtria e meshkujve kunder atyre te femrave
Femrat kane rast te na e mbushin mendjen neve meshkujve qe ajo thenia famekeqe "Floke gjata mendja pakta" qe i ka persekutuar nder shekuj , eshte jo e drejte dhe ai qe e ka shpikur , ka qene dejshem

Mer qe eshte jo e drejte kjo teorija eshte ,ja nje kundershembull sa per te hedhur poshte kete teorine e meshkujve , perse meshkujt duan ti ngjajne femrave dhe lene floket e gjata ,dhe nga nje here ato jo vetem qe lene floket por dhe mjekrrat , musteqet etj etj si e si t'na e marrin ne kthese ne femrave mbi kete teorine e lart permendur.

Postuar nga Sykaltra datë 20 Janar 2005 - 22:30:

Une kam floke te gjata fatmiresisht!

Separi , urime per temen MIRI!

Nje gje dua te te shpjegoj per ate thenien"Floke shkurta mendshumta,
e floke gjata mend paka...?!"

E kam degjuar dhe une kete shprehje nga gjyshi im,
por dhe i kam kerkuar shpjegim....

Meqenese ne ate kohe"kanuni i lek Dukagjinit" gjendet kjo shprejhe..
nuk kishin uje dhe sapun te lanin floket,
femrat i prisnin floket,per te mos xene morra,
dhe Shote Galica me floke te shkurta, me kapele dhe pushke,
doli dhe luftoi ne mal,ne krah te meshkujve!

eshte me teper simbol, per te perfeksionuar figuren e mashkullit
kuptohet,pasi femra nuk zinte asnje lloj roli ne shoqeri,
biles a sne cift,
burri ecte para,gruja mrapa,
dhe e thirrnin njani -tjetrin"he ti", "po ti" dmth burrin e tyre...

Dhe dicka tjeter,kam nje thenie per meshkujt flokegjate:

"Flokegjati mendje ngrati, floke shkurti mendje lumi!",, kjo eshte marre
nga kanuni i Helges_shkodrane...mbajeni!

kaq shpjegime po jap!

sidokudo,Mashkulli ka qene eshte dhe ngelet prior!
Femra kurre nuk do arrije te perfaqesoje figuren emashkullit,
asnjehere!
Juve meshkujve ju ka krijuar natyra tere pushtet,
pasi nje fjale e juaja, peshon rende,
kurse nje fjale e femres,rendon...qofte dhe kur ka te drejte,
pasi femer...keshtu na quani akoma....nejse

pashim dhe shendet, nga Helga...

Postuar nga wydra datë 20 Janar 2005 - 22:36:

ah sa sherraxhi qe je mo unstoppable sikur u ftohen gjakrat ketu ne forum dhe s'ka me material per gallate, eee?

Ate shprehjen siper s'e kisha degjuar ndonjehere ne fakt, po dhe sikur t'a kisha degjuar, s'do me shkonte mendja tek femrat vs meshkujt (jo per gje, po i kam dobesi cunat me floke te gjata)

O Helga, po Shote Galica sikur kishte gershet te gjate moj! Une te pakten keshtu mbaj mend nje fotografi te saj me te shoqin, po mbase ngaterrohem...

Postuar nga ESHI datë 20 Janar 2005 - 22:41:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

O Helga, po Shote Galica sikur kishte gershet te gjate moj! Une te pakten keshtu mbaj mend nje fotografi te saj me te shoqin, po mbase ngaterrohem... [/B]

Jo me ,ka qene i shoqi ai qe kishte gershetat ,e ngaterrove ti loooooool

Postuar nga Cx55 datë 20 Janar 2005 - 22:42:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Une qenkam e para???
Ok. Po e filloj me kete

Ja sa te lidhur jane te dy sexet!

komshije aty ku smban me gota uje hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
ah puf puf folt e folt una tyveeeeeee :p

Postuar nga Sykaltra datë 20 Janar 2005 - 22:50:

Citim:
ah sa sherraxhi qe je mo unstoppable sikur u ftohen gjakrat ketu ne forum dhe s'ka me material per gallate, eee?

Ate shprehjen siper s'e kisha degjuar ndonjehere ne fakt, po dhe sikur t'a kisha degjuar, s'do me shkonte mendja tek femrat vs meshkujt (jo per gje, po i kam dobesi cunat me floke te gjata)

O Helga, po Shote Galica sikur kishte gershet te gjate moj! Une te pakten keshtu mbaj mend nje fotografi te saj me te shoqin, po mbase ngaterrohem...

eh, i kishin humbur gersheret ne mal, te shoqit,
e nuk kish me cfare t`ia priste floket Shotes!
se as thika si punonte mire,
nuk kishte gure per ta mprehur!

hahahaahahahahahah, nejse....(malesia ka nxjerr kete shprehje)
dhe ty MIRI, nuk te takonte te pergojosh theniet e Origjines!

Postuar nga Unstoppable datë 21 Janar 2005 - 01:07:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Mer qe eshte jo e drejte kjo teorija eshte ,ja nje kundershembull sa per te hedhur poshte kete teorine e meshkujve , perse meshkujt duan ti ngjajne femrave dhe lene floket e gjata ,dhe nga nje here ato jo vetem qe lene floket por dhe mjekrrat , musteqet etj etj si e si t'na e marrin ne kthese ne femrave mbi kete teorine e lart permendur.

Eshi , floket e gjata i lejne ato meshkuj qe jane duke devijuar nga rruga alla-mashkullore dhe kane premisa per tu kthyer ne femra ose ne gjysem femra , kurse mjekren dhe mustaqet , nuk kam pa najhere ndonji femer qe i ka keto
Ato jane simbole mashkullore te cilat jane privilegj vetemi mashkullit

Sykaltra , me trego pak se sa femra si Shote Galica kane bere emer ne histori ?
Pse meshkujt jane shumica qe shquhen per mencuri , shkencetare, burra shteti , trima , patriota...etj etj..!
Pse femrat quhen sexi i dobet ? Vetem per fuqi fizike ? Don't think so !

Wydra , kete teme e pata hape nji here tek padogana e forumit shqiptar dhe u mbyll se shkoi gjaku deri ne gju
Meqe ky forum ra ne qetesi replikash , thashe t'jua shkund pak gjumin dimeror me teorira dhe kunder-toerira..
Deri tashi , forcat femerore nuk na sollen fakte bindese pse nuk kane aq mend sa meshkujt
Po presim te vijne forcat speciale , te shohim what they got

Postuar nga wydra datë 21 Janar 2005 - 01:26:

hahaha, po e mora me mend, nuk me besohet hic qe ti i mendon vertete keto gjera, thjesht do gallate S'ke faj, secili ka menyrat e veta per t'u cliruar nga stresi, edhe ti paske kete menyre, qe hedh mollen e sherrit dhe vezhgon si "vrihen" njerezit duke u munduar t'ju mbushin mendjen njeri tjetrit

Ajo qe thua, qe meqe tema nuk po u ndizka, tregon qe femrat s'kane argumenta ose s'jane aq te zgjuara sa te gjejne argumenta, nuk qendron per te gjithe Une per shembull as qe marr mundimin t'i mbush mendjen njerezve per gjera te tilla, po e pati te rrenjosur ne tru, s'e ndryshon ai sikur kembes t'i bie une Pse do prish une nervat, qe te shofesh gallate ti, eee?

Postuar nga Unstoppable datë 21 Janar 2005 - 02:21:

lol wydra ..
Femra si ti nuk me duhen gja tek kjo teme
Un du prej atyne qe e ngrijne zanin deri sa ti nigjoje kojshia
Ku me qellove kshtu ti..

Postuar nga lorie datë 21 Janar 2005 - 02:24:

Postuar nga Unstoppable datë 21 Janar 2005 - 02:30:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie

lol

Postuar nga wydra datë 21 Janar 2005 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
lol wydra ..
Femra si ti nuk me duhen gja tek kjo teme
Un du prej atyne qe e ngrijne zanin deri sa ti nigjoje kojshia
Ku me qellove kshtu ti..

hahahaha

epo me fal atehere, s'po shkruaj me qe mos te te prish pune

Postuar nga NYCgirl datë 21 Janar 2005 - 03:43:

Citim:

Sykaltra , me trego pak se sa femra si Shote Galica kane bere emer ne histori ?
Pse meshkujt jane shumica qe shquhen per mencuri , shkencetare, burra shteti , trima , patriota...etj etj..!
Pse femrat quhen sexi i dobet ? Vetem per fuqi fizike ? Don't think so !
Po presim te vijne forcat speciale , te shohim what they got

Boh, pyetje e bere nga nje mashkull, ne boten e meshkujve.......cfare mund te presesh????!!!!!!!!

Thjesht po shkruaj sepse kam floke te gjata........lol.

Nejse, sic thashe me siper, kjo bote qe jetojme eshte bota e meshkujve, ku femrat edhe pse jane shumica e popullesise (52%) trajtohen si minoritet. Dhe si rrjedhoje, potenciali i tyre, fatkeqesisht per njerezimin, nuk eshte perdorur ne maksimal. Megjithate, nuk po ankohem per kete status, nuk kam enderruar kurre te isha djale....
Pervec Shote Galices, do shtoja nja ca emra te tjere: Shen Maria, Elenor D'Aquitaine, Elizabeth 1, Catherine the Great, Marie Curie, Margaret Thatcher (megjithese nuk jam dakort me politiken qe ndoqi.) Etj, Etj, Etj.
Dhe le t'i bejme cike qejfin Unstoppable (edhe pse nuk e meriton me kete teme qe ka hapur......lol) Rozafati.......lol.

Per me teper, le te mos harrojme, "BEHIND EVERY STRONG MAN, THERE IS A SMART WOMAN!!!!!"

Pse quhemi sex i dobet? Ate metafore na e kane dhene meshkujt, se domosdo, qe t'u duket vetja si te forte duhet te mbrojne dicka te dobet....lol. Fuqi fizike? Une nuk e mat fuqine fizike me ngritje peshe, apo drush, por do sjell si shembull lindjen e nje femije, nje mrekulli qe kerkon aq shume force fizike dhe shpirterore, qe vetem femra e zoteron.

Me ne fund vetem nje femer mund te thoje, dhe te ndjeje: "As a woman, I have no country. As a woman, I want no country. As a woman, my country is the whole world...." (Virginia Woolf)

Mjaft me femrat! Le te shohim se cfare thone meshkujt per njeri-tjetrin........

Aristoteli: "Man, by nature is a political animal"
Auden: "Man is a history-made creature."
Bagehot: "Man is a custom-making animal."
Browne: "Man is a noble animal."
Chamfort: "Man is a foolish animal, judging from myself."
DOSTOYEAVSKY: "The best definition of man is - a creature that walks on two legs and is ungrateful." (LL)
Franklin: "Man is a tool-making animal."
Gide: "Man is in process of becoming." (Eventually........lol)
Heschel: "Man is a messenger... who forgot the message" ()
Jefferson: "Man is an imitative animal."
Moliere:"Man, I can assure you, is a nasty animal."
Plautus: "Man is a wolf to another man."
Sartre: "Man is a useless passion." ()

ETJ ETJ ETJ........ Sex i dobet vs. Kafshe?

Postuar nga amor alucius datë 21 Janar 2005 - 03:56:

Ja pse me pelqen NYC-g

(sonte jam e lodhur te merrem me ty maj syni-unstoppable,por me mbaj radhen,I'll be back sapo te jem me e c'lodhur )

Postuar nga Unstoppable datë 21 Janar 2005 - 04:39:

Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl

Thjesht po shkruaj sepse kam floke te gjata........lol.

Mire qe e theksove kete se po me ben te ndjehem me mire..lol

Citim:
Per me teper, le te mos harrojme, "BEHIND EVERY STRONG MAN, THERE IS A SMART WOMAN!!!!!"

Ne fakt ajo shprehja eshte "Behind a successful man there is a smart woman"
Si i bie ne shqip ? Kali lodhet kaloresi dekorohet..lol
Mesohuni te mos krenoheni duke ndenjur ne prapaskena se i bie qe te dilni pak te shfrytezuara nga mashkulli , i cili ne kete rast ve ne perdorim inteligjencen e tij per te arritur aty ku do pa u lodhur shume...isn't this a sign of smartness ?lol

Citim:
por do sjell si shembull lindjen e nje femije, nje mrekulli qe kerkon aq shume force fizike dhe shpirterore, qe vetem femra e zoteron.

...qe me pas te marri mbiemrin e burrit (mashkullit)
Sigurisht qe femra ka rolin e vet te pazevendesueshem ne jeten e nje mashkulli , ku nder me kryesoret jane sexi dhe lindja e femijeve !
I bie pak te jete " Zoti krijoi femren qe te perfeksionoje mashkullin" lol

Citim:
Me ne fund vetem nje femer mund te thoje, dhe te ndjeje: "As a woman, I have no country. As a woman, I want no country. As a woman, my country is the whole world...." (Virginia Woolf)

Kjo del pak si slogani "Proletare te te gjitha vendeve bashkohuni" ne shenje solidariteti teorik ndaj shfrytezuesve kapitaliste meshkuj
Ju krijoni ndjenja inferioriteti ne menyre artificiale pasi te drejtat i keni njelloj tjeter gje eshte se sa keni aftesine ti shfrytezoni !
(sic e kam thene edhe diku tjeter) mos u beni si zezaket qe luftojne skllaverine qe mbaroi 200 vjet me pare lol

Citim:
Mjaft me femrat! Le te shohim se cfare thone meshkujt per njeri-tjetrin........

Aristoteli: "Man, by nature is a political animal"
Auden: "Man is a history-made creature."
Bagehot: "Man is a custom-making animal."
Browne: "Man is a noble animal."
Chamfort: "Man is a foolish animal, judging from myself."
DOSTOYEAVSKY: "The best definition of man is - a creature that walks on two legs and is ungrateful." (LL)
Franklin: "Man is a tool-making animal."
Gide: "Man is in process of becoming." (Eventually........lol)
Heschel: "Man is a messenger... who forgot the message" ()
Jefferson: "Man is an imitative animal."
Moliere:"Man, I can assure you, is a nasty animal."
Plautus: "Man is a wolf to another man."
Sartre: "Man is a useless passion." ()

ETJ ETJ ETJ........ Sex i dobet vs. Kafshe?

Paske gjet disa quotes nga dijetare femniste te cmendur qe peshtyjne permbi vehte ? Apo thjesht eshte nje menyre e deshperuar per te fituar credit si gjini femerore ?
Un them ja ku eshte ujku , ti me tregon gjurmet ! Pranoje qe ne bote , ne te gjitha fushat ( pervec kozmetikes ) jane meshkujt qe kane superioritetin !Kjo nga zgjuarsia se tashi nuk luftohet me shpate ne dore si ne kohen e Skenderbeut ( qe meqe ra fjala , ishte mashkull edhe ky )

p.s amor , kur te kthehesh me ide ne koke , futja edhe nji red bull se ndoshta ti perfeksionin idete maj syn

Postuar nga Sykaltra datë 21 Janar 2005 - 04:43:

hahaahahah

armatosu djal!

hahahahaahahah, te kena shpall lufte!

Postuar nga durrsak datë 21 Janar 2005 - 04:46:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Unstoppable

p.s amor , kur te kthehesh me ide ne koke , futja edhe nji red bull se ndoshta ti perfeksionin idete maj syn [/B][/QUOTE

hihihihihihi po ce keni kap te gjith me Amor mor aman.

Postuar nga amor alucius datë 21 Janar 2005 - 04:47:

Citim:

p.s amor , kur te kthehesh me ide ne koke , futja edhe nji red bull se ndoshta ti perfeksionin idete maj syn [/B]

Po citoj dicka qe i postova durrsakes ke bari i thashethemeve,jam teper e vdekur sonte per te vazhduar shkrimet sonte:
--------------------
S'eshte noj afrodiziak me qafsh por eshte nje nga pijet e pakta ne market qe rrit nivelet e energjise dhe stimulon trurin dhe trupin Nje nga ingredientet kryesor eshte caffeina ,nje lloj droge edhe pse legale Por ama kujdes se kur pi shume ke dridhje dhe acarim te vogel.

Pastaj ka dhe glucuronolactone (nje lloje komponenti disintoksikues qe gjehet ne forme natyrale ne trup), carbohydrate (sheqerna), vitamina dhe taurine, qe eshte nje amino acid perdorur per ndertimin e proteinave.Nje kombinim i te gjitha ketyre rezulton ne nje mase te konsiderueshme energjie.
Ah dhe dicka,kam degjaur shpesh njerez qe thone qe taurine merret nga “pjeset intime” te demave,gje qe s’eshte absolutisht e vertete

Ndoshta e ka vendin ke mjekesia

Meqe ra fjala,vodka dhe red bull per mua
--------------------------------------------

Durrsaku: "kapemi" ne perkedheli (:p ),dmth kjo eshte forma jone e te paturit xhan

Pacim(Red Bull te jep krahe :p por kujdes nga egzagjerimet lol)

Postuar nga durrsak datë 21 Janar 2005 - 04:54:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Po citoj dicka qe i postova durrsakes ke bari i thashethemeve,jam teper e vdekur sonte per te vazhduar shkrimet sonte:
--------------------
S'eshte noj afrodiziak me qafsh por eshte nje nga pijet e pakta ne market qe rrit nivelet e energjise dhe stimulon trurin dhe trupin Nje nga ingredientet kryesor eshte caffeina ,nje lloj droge edhe pse legale Por ama kujdes se kur pi shume ke dridhje dhe acarim te vogel.

Pastaj ka dhe glucuronolactone (nje lloje komponenti disintoksikues qe gjehet ne forme natyrale ne trup), carbohydrate (sheqerna), vitamina dhe taurine, qe eshte nje amino acid perdorur per ndertimin e proteinave(psh- muskul).Nje kombinim i te gjitha ketyre rezulton ne nje mase te konsiderueshme energjie.
Ah dhe dicka,kam degjaur shpesh njerez qe thone qe taurine merret nga “pjeset intime” te demave,gje qe s’eshte absolutisht e vertete

Ndoshta e ka vendin ke mjekesia

Meqe ra fjala,vodka dhe red bull per mua
--------------------------------------------

Durrsaku: kapemi ne perkedheli (:p ),dmth kjoeshte forma jone e te paturit xhan

Pacim(Red Bull te jep krahe :p por kujes nga egzagjerimet lol)

HE CMA BONE TRUNIN LLALL RE GOC, PO E LEXOJ NJIHER PRAP !!!

Postuar nga amor alucius datë 21 Janar 2005 - 04:56:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
HE CMA BONE TRUNIN LLALL RE GOC, PO E LEXOJ NJIHER PRAP !!!

Imagjino mua mbas nje dite studimi gjerash te ngjashme

Postuar nga durrsak datë 21 Janar 2005 - 04:58:

Citim:

Oh zot i madh se ti do me vdesesh mua , po ku je qe nuk te shikoj moj aman. GJithsesi per mua je Number one! Ta kam thane qe ne fillim ate edhe ktu po vej nje pik.

Postuar nga NYCgirl datë 21 Janar 2005 - 05:01:

Dostoyevsky, Moliere, Aristoteli, Franklin, Sartre, Jefferson, (president ne US kur femrat nuk votonin) Feminist te cmendur??????? Here I thought you knew a little bit of history. Nqs nuk ke respekt per kafshet me te zgjuara te sojit tuaj, as qe mund te presim ne, sex i dobet, te na vleresosh... but who is loosing sleep over that???

I dashur Unstoppable, personalisht nuk vuaj nga vlera artificiale e gjinise. Ti me duket, qe e hapur kete teme, ndoshta vuan..... ose ke nevoje rritheksimi.

Postuar nga Unstoppable datë 21 Janar 2005 - 06:10:

Citim:
Dostoyevsky, Moliere, Aristoteli, Franklin, Sartre, Jefferson, (president ne US kur femrat nuk votonin) Feminist te cmendur??????? Here I thought you knew a little bit of history. Nqs nuk ke respekt per kafshet me te zgjuara te sojit tuaj, as qe mund te presim ne, sex i dobet, te na vleresosh... but who is loosing sleep over that???

I dashur Unstoppable, personalisht nuk vuaj nga vlera artificiale e gjinise. Ti me duket, qe e hapur kete teme, ndoshta vuan..... ose ke nevoje rritheksimi.

E shoh qe paske qef ti japesh ngjyra serioze me tendence personale shkrimeve tuaja !Too much Red Bull ?lol
Vleresimet nga une jane thjesht per t'ju permbajtur temes dhe s'ke pse i merr kaq seriozisht dhe as te bazohesh ne to qe me pas te nenvizosh faktin qe "who is loosing sleep over that" because belive it or not , i think the same in here

E dashur NYCgirl , personalisht , kur e hapa temen , nuk pata ndonje tendence per te diskutuar vlerat artificiale te gjinise se NYCgirl...je nga fundi i listes qe do doja ta beja je gje te tille dhe kjo ndoshta s'me le te te replikoj me te njejten menyre !
Have fun & try to smile a little babes

Postuar nga NYCgirl datë 21 Janar 2005 - 07:12:

Asgje personale...................por cfare do besh!!! Ndonje here, edhe ai kali, kur nuk ndihet mire, hidhet perpjete, dhe na vete dem edhe kaleruesi nja dy metra thelle.............me gjithe medalje............lol

Postuar nga wydra datë 21 Janar 2005 - 14:19:

!!!

vallaj unstoppable, po te kisha kapele do ta hiqja per te te nderuar Nuk pa priste mendja gjalle ne bote se do funksiononte, po do ti, qe i paske psikologjisur mire njerezit

respect!

(dhe je qe je, shpik ndonje teme tjeter, qeka gallate )

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 04:08:

lol wydra
S'ke nevoje per kapele se zakonisht femrat nderojne duke cuar pak fustanin me dy duar dhe duke i thyer pak gjunjte ( si nder filmat me aristokrate ) lol
Me ket rast po perfitojme te shohim a i ke kembet e bukura apo vetem analistja i ka te tilla..

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 04:13:

Citim:
Asgje personale...................por cfare do besh!!! Ndonje here, edhe ai kali, kur nuk ndihet mire, hidhet perpjete, dhe na vete dem edhe kaleruesi nja dy metra thelle.............me gjithe medalje............lol

lol
Me pelqejne kuajt e eger , jane pak te rrezikshem dhe te veshtire per tu kaleruar por me pelqejne sfidat e veshtira !lol
Si fillim... lol

Postuar nga Shenjtori datë 22 Janar 2005 - 04:33:

Citim:

Pse nuk jam i habitur qe ti ke shkruar ketu???

Postuar nga wydra datë 22 Janar 2005 - 04:40:

Citim:
lol wydra
S'ke nevoje per kapele se zakonisht femrat nderojne duke cuar pak fustanin me dy duar dhe duke i thyer pak gjunjte ( si nder filmat me aristokrate ) lol
Me ket rast po perfitojme te shohim a i ke kembet e bukura apo vetem analistja i ka te tilla..

kshu virtualisht, e? kam kembet me te bukura ne bote (shyqyr qe s'me dalin mashtrimet ne shesh, hehehe)

Postuar nga durrsak datë 22 Janar 2005 - 09:28:

Citim:

kshu virtualisht, e? kam kembet me te bukura ne bote (shyqyr qe s'me dalin mashtrimet ne shesh, hehehe)

E po spaskan pas faj cunat me ty kur ke qen duke shku per ne shpi. Apo e ngaterroj une.......

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 09:52:

Citim:

Hmm , modeste njona e?lol
Bukuri personaliteti eshte edhe kjo ...po lene modestine menjane tashi edhe mos u trego e kursyer ne gritjen e fustanit ne shenje nderimi se ve bast qe nuk ka per te me zhgenjyer pamja e servirur
Te pakten do fitosh titullin "Miss pretty legs" lol :p

Postuar nga Sykaltra datë 22 Janar 2005 - 10:21:

hahahahahhha

Unsto, e paske amelsu pak armen sesi i lufton ti femnat,
tan lezet
mar djal shkodran!

Pashim dhe naten e mire!

(mos shif andrra shum se te dhem kryt mar-hahahahaha)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 22 Janar 2005 - 11:09:

Sa mir se un i kam floket e shkurta, po tash qe qenka puna keshtu si thote unstoppable, do ti qeth tullac.

Postuar nga Lunax datë 22 Janar 2005 - 16:13:

Femra e xhiron mashkullin si te doje sepse eshte shume me dinake se gjinia e kundert.

Postuar nga wydra datë 22 Janar 2005 - 17:41:

ahahah, ke te drejte durrsako, prandaj s'kthehem dot vetem ne shpi une, se u bie njerezve te fiket kur shofin kembet e mia poshte tutave te gjera

O unstopo, po te thashe pra, virtualisht e ngre fustanin une dhe shes mend sa te dua per pune kembesh e me the e te thashe, se gjithshka varet nga fantazia juaj Ca modestie! Po une shyqyr qe mund t'i bej qejfin vetes pa patur nevoje qe t'i konfirmoni fjalet e mia...(se po me pate pastaj, do me fusni ne burg per mashtrim, lol)

e mire,mire, se u shkrite duke qeshur Mjaft tani me kembet e mija, e kemi muhabetin tjeterkund ketu

Postuar nga toni_28 datë 22 Janar 2005 - 19:23:

Re: Meshkujt vs Femrave

Citim:
Alright , po e hap ket teme ku te ndeshen ne menyre frontale ushtria e meshkujve kunder atyre te femrave
Kurse ne meshkujt , kemi rastin tju tregojme juve femrave se zoti krijoi femren per te perfeksionuar mashkullin , dhe se femra ka qene dhe do jete gjithmone ne sherbim te mashkullit pasi aq mend ka..
Ok pra , filloni luftimet ma ane te teorive kamufluese , mos perdorni arme te nxeta , mos u kapni per flokesh si dhe mos i adresoni njeri-tjetrit emrat e organeve seksuale si dhe funksionet e tyre
Luftim te mbare lol

Nuk ka shume per te shtuar.

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 19:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
Unsto, e paske amelsu pak armen sesi i lufton ti femnat,
tan lezet
mar djal shkodran!

Pashim dhe naten e mire!

(mos shif andrra shum se te dhem kryt mar-hahahahaha)

Helgushe , disa femra jane si mace te egra edhe qe ti shpetosh gervishtjes nga thonjte e tyre , duhet ti marresh me te mire.. , it works
Citim:
Po citoj ato që tha keila
Sa mir se un i kam floket e shkurta, po tash qe qenka puna keshtu si thote unstoppable, do ti qeth tullac.

floket mbaji te shkurtra se asht tregues inteligjence .. dhe tollac mos u qeth se ke me u ba ma e sjut se meshkujt (bile , kane per tu trembur :p)
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Femra e xhiron mashkullin si te doje sepse eshte shume me dinake se gjinia e kundert.

Yeah...deri sa mashkulli te arrije qellimin qe do...me pas , ndodh e kunderta
Kot s'thojne ..Qellimi justifikon mjetin !(smart isn't ? )
Citim:

e mire,mire, se u shkrite duke qeshur Mjaft tani me kembet e mija, e kemi muhabetin tjeterkund ketu

Ok mer ok se na u skuq vajza...lol , (thjesht po mundohem te respektoj finesen me te cilen e luajte syrin )

p.s Tono , a ke vesh antiplumb lali se kane me ardh kto forcat e RENEA-s te femrave dhe kane me te vu poshte

Postuar nga toni_28 datë 22 Janar 2005 - 19:44:

unstoppable

Lufta do edhe shume kohe te filloje.Sps ato akoma ndjehen te dobeta.
Ti biles ben mire qe i nxit....

:armip:

Postuar nga toni_28 datë 22 Janar 2005 - 19:46:

---------

Postuar nga Lunax datë 22 Janar 2005 - 19:56:

Citim:

Yeah...deri sa mashkulli te arrije qellimin qe do...me pas , ndodh e kunderta
Kot s'thojne ..Qellimi justifikon mjetin !(smart isn't ? )

Kjo per mua do te thote qe meshkujt akoma nuk arrijne te kuptojne se e deri ku arrin truri i nje femra ja pse shume shpesh kur dy gjinite zihen mashkulli terbohet sepse nuk arrin ta kuptoj femren

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 22:14:

Citim:

Kjo per mua do te thote qe meshkujt akoma nuk arrijne te kuptojne se e deri ku arrin truri i nje femra ja pse shume shpesh kur dy gjinite zihen mashkulli terbohet sepse nuk arrin ta kuptoj femren

lol
Femra nganjihere nuk kupton vehten lene ma te arrije ta kuptoje mashkulli :p
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo " ( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave )

Postuar nga Sykaltra datë 22 Janar 2005 - 22:18:

Citim:

lol
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo " ( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave )

aman, ruju se do bish prej shkallve naj dit!
hahahaha, -me lodhe mar djale!
Ku mi gjen ato shprehje se?!

sa mir ta ka qefi me te pru kafen ne nadje heret,
me te ba hyzmet?!

e drute i meriton ti, o zot ishalla te takan i gru si ka me te rrah 5 hert e dits!
he fol ma po deshe!

pashimmmmmmmmmmmmmmm, ikaaaaaaa...

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 22:28:

lol sykaltra..
Per cfare te rrahuri e ke fjalen ? Are you thinking what i'm thinking ?

Postuar nga Sykaltra datë 22 Janar 2005 - 22:33:

Citim:
lol sykaltra..
Per cfare te rrahuri e ke fjalen ? Are you thinking what i'm thinking ?

ehe, po lerg parimeve te tuaaaaaaaa!

kujdes se po me rref!
ma mir po iki!hahahahaahha...

pashim

Postuar nga Lunax datë 22 Janar 2005 - 22:57:

Citim:

lol

Heshtja eshte pergjigja me e mire per ty!

Postuar nga wydra datë 22 Janar 2005 - 23:28:

Citim:

l
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo "

hahaha

me kujtove nje barcalete:

konference e grave diku ne europe, ngrihet anglezja:
- Me erdhi ne maje te hundes qe i bej gjitha punet, me ne fund i lashe enet pa lare. Ngrihem te nesermen, s'shof gje. Ngrihem te pasnesermen, s'shof gje. Me ne fund pas 3 ditesh shof qe burri i kishte lare enet!
Ngrihet gjermanja:
- Edhe une po ashtu, nuk preka gje me dore! Te nesermen s'pashe gje, te pasnesermen s'pashe gje, pas 3 ditesh shof qe burri kishte pastruar!
Ngrihet shqiptarja:
- Ja dhe une si juve, i lashe nje dite rrobat pa hekurosur. U ngrita te nesermen, s'pashe gje. U ngrita te pasnesermen, s'pashe gje. Pas 3 ditesh arrita te shoh nga njeri sy...

Postuar nga Shenjtori datë 22 Janar 2005 - 23:36:

Citim:

hahaha

me kujtove nje barcalete:

konference e grave diku ne europe, ngrihet anglezja:
- Me erdhi ne maje te hundes qe i bej gjitha punet, me ne fund i lashe enet pa lare. Ngrihem te nesermen, s'shof gje. Ngrihem te pasnesermen, s'shof gje. Me ne fund pas 3 ditesh shof qe burri i kishte lare enet!
Ngrihet gjermanja:
- Edhe une po ashtu, nuk preka gje me dore! Te nesermen s'pashe gje, te pasnesermen s'pashe gje, pas 3 ditesh shof qe burri kishte pastruar!
Ngrihet shqiptarja:
- Ja dhe une si juve, i lashe nje dite rrobat pa hekurosur. U ngrita te nesermen, s'pashe gje. U ngrita te pasnesermen, s'pashe gje. Pas 3 ditesh arrita te shoh nga njeri sy...

hahahahhahahahhh hahahahhah

Shume e modhe kjo

P.S: Leji po deshe rrobat pa hekuros

Postuar nga Unstoppable datë 23 Janar 2005 - 03:43:

Citim:

Heshtja eshte pergjigja me e mire per ty!

yeah , but u kujtove me vonese lol
deri edhe kojshia im e degjoi ulerimen tende :p

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.