Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Futboll (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=13)
-- Kampionati Boteror: Brazil 2014 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18766)
Kampionati Boteror: Brazil 2014
Cila Perfaqesuese mendoni se fiton Kampionatin Boteror?
Forca Deutschland
Ai momenti kur Boterori fillon per tre ore dhe ti do te luash futboll vete se nuk te ze prapanica vend...
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Forca Deutschland
Un jam me Azzuri-t
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un jam me Azzuri-t
Shpejt per te parashikuar.
Preferoj Italine kampione megjithese do kenaqesha edhe per Gjermanet.
Nga ndeshjet qe pashe Brazili u ndihmua nga arbitri dhe Spanjes se dobet arbitri do t'ja bente me te tmerrshem Hollanden.
Hollanda e meritoi fitoren .Brazili fitoi.
Kolumbi vs Greqi 3:0
Sapo mbaroji ndeshja dhe Kolumbia fitoji me merite, me nje loje te bukur.
Greku na turoeroji Ballkanin
Forca Deutschland
Bravo Italia dhe Pirlo sigurisht
Mbaj mend kampionatin e fundit qe Hollanda u duk spektakolare ndeshjen e pare. Do kisha vene bast per te qe fitonte aq mire sa dukej. Pastaj ndeshja e dyte e tutje ishin futja kot. Kshu qe dhe kte vit nuk i besoj shume spektaklit te pare te Hollandes.
Italia luajti mire, me pasa preciz si gjermanet dikur. Ndoshta ka shpresa.
Po si perfundim them se kupa shkon tek nje vend amerikano jugor, Argjentine ose Brazil, kot si parandjenje kshu. Finale interesante do ishte Gjermani/Itali vs. Brazil/Argjentine.
Gjermani vs Portugal
Sot, me 16.06.2014 ne oren 18:00 Gjermania luan ndeshjen e saje te pare ne grup.
Forca Deutschland
Deutschland vs Portugal 2 : 0
Gooooooool
Minuta 32, Hummels shenon gooolin e dyte
Forca Deutschland
Deutschland vs Portugal 3 : 0
Goooooooolllll
Minuta 45+ goli i trete shenuar nga Müller
Forca Deutschland
Deutschland vs Portugal 4 : 0
Goooooollllllll
Minuta 78 , Müller shenon golin e kater dbe te tretin i tije ne kete ndeshje.
Forca Deutschland
Deutschland vs Portugal 4 : 0
Keshtu luajne dhe fitojne Kampionet.................... e ardhshem.
Forca Deutschland = Kampione Bote
Deutschland Kampion Bote 2014
1954 - 1974 - 1990 - 2014
Re: Deutschland vs Portugal 4 : 0
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Keshtu luajne dhe fitojne Kampionet.................... e ardhshem.
Forca Deutschland = Kampione Bote
uh ohh. :(
Sot lexova kete me poshte:
http://www.aljazeera.com/indepth/fe...IZhV0s.facebook
dhe para disa ditesh nje artikull per rritjen e postitucionit atje prej World Cup.
Po me shkon mendja tek filmi Hunger Games me thene te drejten, ku njerezit defrehen me kampionatin ,ndersa nga ana tjeter ka me shumice qe vuajne.
duhet hap ndonje teme tejter
" The dark side of World Cup" por do ishte shume depresive keshtu qe......
Une mendoj se Gjermania ose Hollanda fiton kupen ne kete boteror.
Re: uh ohh. :(
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Sot lexova kete me poshte:
http://www.aljazeera.com/indepth/fe...IZhV0s.facebook
dhe para disa ditesh nje artikull per rritjen e postitucionit atje prej World Cup.
hmm :(
kam pershtypjen Brazili e ka bere prostitucionin ligjor prej ekonomise se keqe qe ka.
pershendetje Angel
shpresoj te kesh qene mire.
Ndeshje e bukur plot me emocione Brazil - Meksike . Mungoi vetem goli. Duket se Brazilit i mungon sulmuesi i vertete dhe Neymar nuk mund te beje mrekulli ne nje skuader ku duhet te marresh vete topin. Meksika ne pjesen e pare te pjese se dyte dominoi ndeshjen duke i bere zbor Brazilit.
Ky boteror mund te hyje ne histori edhe si boterori i shqiptareve. Pavarsisht se luajne per shtete te ndryshme.
O Shelgu na shpjego pak etimologjikisht nga rrjedh fjala Kerlesh.
Me pelqeu shume ndeshja Brazil -Meksike shume suspense.
Very exciting game.
Une kam qene fanse e Italise prej nje kohe te gjate por po e kuptoj akoma me mire kete kampionat qe nuk po me pelqejne me. Loja e tyre eshte shume boring, rrine vetem ne difense , me duket paksa loje frikacakesh dhe loje qe duan vetem rezultatin e golave dhe jo te bejne loje te bukur, por ama kjo loja e Brazilit dhe Meksikes ishte vertet emocionuese edhe pse nuk jam fanse me asnje prej ketyre skuadrave.
P.S. Ajo pritja qe i beri portieri i Meksikes sulmuesit te Brazilit me koke, ishte fantastike. Mendoj te ndjek meksiken nga afer kete kampionat.
Re: Re: Deutschland vs Portugal 4 : 0
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Nisje fantastike me emocionoi pjesemarrja e Shkodran Mustafi nga nje emigrant i thjeshte nga Gostivari te lozi ne nazionalen germane mu kenaq dhe kalamoni se loz ne skuadren qe ben tifosllik ai Sampdorian .Perqafime vizio.
Re: pershendetje Angel
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
shpresoj te kesh qene mire.![]()
Re: Re: pershendetje Angel
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Gjermanet dobet shume me breke neper kembe i bene ato 4 gola.
.
Re: Re: pershendetje Angel
Citim:
Shume shqiptare futbolliste ky kampionat bravo, te pakten bejme hajer me te huajt se me shqiperine e ndritem futbollin.
Sa shqiptar gjithsej jane duke lozur se?!
7 me duket
Vizio topi i rrumbullaket eshte bo vaki dhe dalin kampione
Citim:
Vizio topi i rrumbullaket eshte bo vaki dhe dalin kampione![]()
Ngushellime Italionve
Swicera me "shqipot" ne ekip ka hang tre gola nga Franca deri tani, ku po luhet min. 58
Deutschland vs Ghana
Sot me 21.06.2014 ne oren 21:00 gjermani luan ndeshjen e dyte ne grup kundra Ghanes.
Forca Deutschland
Ue ca perpjekje e jashtezakonshme e Iranit! Gjynah qe humbi raste kaq te bukura. Ore si nuk u gjend nje iranian i dyte ti fuse ato topat brenda. Me mbajti mberthyer Irani me syte ne TV.
Deutschland vs Ghana 1 : 0
Goooooooolllllll
Minuta 50 , Goooooooollll Götze
Forca Deutschland
Deutschland vs Ghana 1 : 1
Gol Ghana. Gabim i Mustafit
Deutschland vs Ghana 1 : 2
Gol Ghana
Dobet, shume dobet deri me tani Gjermani
Deutschland vs Ghana 2 : 2
Goooooooolllll
Klooooooseeeeee barazon
Forca Deutschland
Ho me a keni pa noi ndeshje te bukur. Ca di une, USA-Portugali qe u be si film Holliwoodi me qesh dhe me qa.
Si perfundim, ne katershen e fundit do kete se s'ben nga keto ekipet dytesore, tip Costa Rika a Meksike.
Portugaline se kam hic qejf prej Ronaldos. Pordhe te ekzagjeruara dhe lajme bombastike se si pritet Ronaldo, se sa cica ka jashte tek dhoma hotelit, sesa polsh e ka TV, etj. Kur ishte i vogel e kisha qejf se dukej si cun haram. Tani duket thjesht pordhac, dhe nuk perjashtoj mundesine qe Mesit ti kene dhene cmimin para ca muajsh se dukej me familjar dhe kokeulur.
Cfare po ndodh keshtu me ekipet "e medha" te Europes ???!!!
Iku, nuk kaloji as grupin Spanja; Kampione e Botes dhe e Europes(!!!), iku Anglia; Nena e Futbolli dhe tani, iku dhe Italia; 4 here Kampione Bote!!!
Te Ejten e ka rradhen dhe Portugali; I treti ne Rang-Listen e FIFA-s!!!
Kroacia iku mbreme. Bosnja gjithashtu me zero pike.Te shohim tani Greqine se cdo beje
Futbolli Latinoamerkan po sfidon ate Europian.
Forca Deutschland
Do m'u bente zemra mal sikur kete kupe ta fitonte Hollanda.
Vete nuk jam me hollandezet, por me ate ekipin e shemtuar qe u eliminua sot.
Tani vetem keta kane ngelur bashke me francen dhe gjermanine.. une do doja pak me teper gjermant ta merrnin por ja kam shume friken aty brazilionve
U pa puna, finalja do jete Algjeri = Costa Rica. Hajde shif kampjonat tjeter pastaj.
Ndeshjen e Italise e kapa me vonese, mu para se ti fuse golin Uruguaji. Po mesa tha spikeri, italianet kishin luajtur si langaraqe, qe te mbanin 0-0 sa per te kaluar. Kshu qe, megjithese me pelqyen shume tek loja me Angline, them se e kane merituar humbjen nese paskan luajtur ashtu. Loje e bukur ishte ajo e Meksikes dje, qe edhe pse i mjaftonte barazimi luajti si kafshe per te kap fitoren.
Kolumbia, Meksika dhe Greqia mbreme jane surprizat e ketij kampionati
. une e kam thene ne futboll asnjehere si dihet e sidomos ne kshu kompeticionesh
Bravo Zvicra qe beri 2 gola e te dyja golat u bene nga lojtar shqiptare.
Un jam me Francezet e kur lujten me Zvicren, nuk dija me ke te isha se 50% e zvicerjaneve ishin Shqiptar. Megjithate ndeshja mbaroj 5 me 2 per Fr.
Degjova se beri gol Shalqiri..
E hongri Suarez..
Deutschland vs USA
Dhe 20 minuta fillon ndeshja
Löw vs Klinsmann
- Gjermanet jane budallenj. Mediat e hapen vete temen se a do bej kompromis Löw mit Klinsmann qe ta nxjerrin ndeshjen barazim!!! Nva nje ane i intereson ky rezultat si gjermanve por edhe amerikanve.
Por thelbi eshte se kane gjithe javen qe kane ngrit ne qiell kete version ku dhe e denojne ku dhe i pelqen.
Löwi shkrete dhe Klinsmann i pervjigjen gazetareve se skane kontakt me njeri-tjetrin keto dite dhe ska marreveshje. Car te thone te shkret
Tani eshte problemi se, po te dali ndeshja me gjitje mend, e merituar-pa kompromis ne barazim??? Eehhh cdo ndigjojne pastaj te shkret Trainer.
Forca Deutschland
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.