Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- ~*Dhurata me e bukur e marteses!~* (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8126)
~*Dhurata me e bukur e marteses!~*
Pershendetje te sinqerta!
Si femer qe jam, enderroj shpesh martesen time!
Pse jo dhe Dhuraten qe do me pelqente te merrja nga Dhenderri!
Te dashur miq te mendimit te lire!
"Nese keni kohe dhe deshire,mund te jepni ndonje ide tuajen
mbi dhuraten me te bukur te marteses?!"
Mirepres shkrimet tuaja!
respekte Sykaltra.
Pershendetje miqesore!
Hey shoke dhe shoqe!Asnjerit nga ju s`iu pelqejne dhuratat e marteses?!
Sa keq....
Ajo e fundit per mu...
Per mua eshte akoma shum shpejte te mendoj ne nje dhurat martese pasi akoma nuk e kam cu ne mendje nje martes te mucme , shpejte eshte :p
hahahaah, Orion!
Citim:
Po citoj ato që tha Orion
Per mua eshte akoma shum shpejte te mendoj ne nje dhurat martese pasi akoma nuk e kam cu ne mendje nje martes te mucme , shpejte eshte :p
votoj per kemishen e nates..... ta bej icik krrejzi burrin loool
pershendetje sy kaltra
Re: hahahaah, Orion!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Pershnetje miqesore!
Une po shikoja votimet dhe u bana kurioze se ca ke shkru!
Menova se ke votu per Kemishe natet, hahaahahahahaha!
Epo mire, ne imagjinate nuk te vjen dicka ne mendje?!
flm qe keni marre pjese ne kete teme!
Flm Shkodrane 82!
Mire u shkruafshim!
Nje varese me dijamant, per respektin e thelle ndaj gruas sime...; dhe per nje shendet me te mire.
*Kjo eshte primarja, pastaj te tjerat vijne me daljen e ylberit
plloshtani
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Nje varese me dijamant, per respektin e thelle ndaj gruas sime...; dhe per nje shendet me te mire
plloshtani
Une votoj per varesen me diamante pasi nuk jam i martuar dhe qellimi primar eshte te gjejme nje nuse qe genjehet kollaj. Por ne realitet besoj se do ti blija ndonje kemishe nate, nga ato qe hiqen sa me shpejt
hahahahahaha...
do ti beja dhurate nje lopate per te punuar aren dhe nje kusi per te mjele lopen hahahahahaha...
Moj sykaltra mos je gje e martuar ti apo ndoshta ke deshire qe i dashuri jot me ane te ketyre temave te te propozoj per martese???
Se nuk ka mundesi, cdo teme qe hap jane vetem per martesa.
Eshte e veshtire te zgjedhesh ne kete sondazh...
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Moj sykaltra mos je gje e martuar ti apo ndoshta ke deshire qe i dashuri jot me ane te ketyre temave te te propozoj per martese???
Nje vibrator, jo antene!!!
Une dua ti bej dhurate nje unaze!Sa her te laje duart te me kujtoje mua!
(ide e mire e?!)
Ehe, shume.
Nje dite si dihet, mund te laje duart nga te dyja :p
Citim:
Po citoj ato që tha insOmnia
Ehe, shume.
Nje dite si dihet, mund te laje duart nga te dyja :p
ehh!
Mundesisht dhurata te ishte ne LEKE
Dmth Kshu leke te thata se dija une ca blija!
TALLEN , kur te martohem do jua theme!
edhe une votoj per nje varese me diamant , jo keq dhe nje pale carcafe prej mendafshi te bardhe ose bojeqielli.
pale sikur te kujtohej dhe per nje laptop hahaaaa, u bona materialise e madhe, e me vjen habi se s'kam qene keshtu.
ju pershendes
Re: Pershendetje miqesore!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Hey shoke dhe shoqe!Asnjerit nga ju s`iu pelqejne dhuratat e marteses?!
Sa keq....
Po te them te drejten ti nuk ke vene shume alternativa per te zgjedhur po mendoj se lap-top do ishte gabim i madh nga qefi kompjuterit te ri do rrija dite e nat ne forum me ju
Carcafe pfff sa te merrja propozimin e fejeses carcafet do ishin gati keshtuqe nuk do me benin ndonje pune te madhe...
Po ashtu edhe kemishat e nates apo biankerinat me dyzina sa a do ti dilte nje jete te mi shikonte te gjitha veshur
Po varse djamanti mmm jo se jam materjaliste dhe ne fakt nuk jam shume e dhene pas bizhuteriva te renda por kushedi ndodhemi ndonjehere pa buke dhe marrim e shesim
Mua personalisht me pelqejne orat jame shume e dhene pas orave keshtuqe do te me pelqente te me dhuronte nje ore apo ti dhuroja nje ore sa here te ishim larg njeri tjetrit te numeronim minutat kur do te ishim persei prane
Mos u habisni keshtu mendon nje e sapomartuar ja sa te kaloje muaji mjaltit duhet ta hapim perseri kete teme
Une votova per Varsen. se te tjerat i kam
Re: ~*Dhurata me e bukur e marteses!~*
Citim:
Mirepres shkrimet tuaja!
respekte Sykaltra.
Engjellushe po unazen do te ta japi kur te fejohesh (megjithese po u martove ne shqiperi nuk i dihet se ata si kan zakon unazat e djamantit )
Pastaj udhetimin po e po se e ke per muaj mjalti gjasme po kam frike se nuk do kete dhoma me dy krevate teke per ato qe shkojne me muaj mjalti
Citim:
Re: ~*Dhurata me e bukur e marteses!~*
Citim:
Mirepres shkrimet tuaja!
respekte Sykaltra.
Ua cfare fjale me mend ke then more Myzo(nuk ta pelqej shme kete emrin qe ke ven).
Te njejten gje do te thoja edhe une.
Football se ka qen ne moshe te vogel enderra jone nuk do te thot qe te kemi te njejtat mendime edhe kur te rritemi. Ka kohe deri sa te vendosim per martese.
Citim:
Ua cfare fjale me mend ke then more Myzo(nuk ta pelqej shme kete emrin qe ke ven).
Te njejten gje do te thoja edhe une.
Football se ka qen ne moshe te vogel enderra jone nuk do te thot qe te kemi te njejtat mendime edhe kur te rritemi. Ka kohe deri sa te vendosim per martese.
Re: hahahahahaha...
Citim:
Po citoj ato që tha vikingu
do ti beja dhurate nje lopate per te punuar aren dhe nje kusi per te mjele lopen hahahahahaha...
Sykaltra!Ato dhuratat qe ke rreshtuar ti atje s'ma mbushin hic shpirtin mua..
Dhuratat e mia perfshijne:
Nje vile lluksoze buze detit rreze malit
Nje benz-mercedez te 2006
Nje Cante dore dekoruar in diamonds
dhe premtimin qe perjete une do te kem perballe modelin e cunave..
Nuk dashke gje , me nje fjale gjera te vogla , pa rendesi !!
Citim:
Po citoj ato që tha eXplore
Nuk dashke gje , me nje fjale gjera te vogla , pa rendesi !!
Dhe vetem Fillimi. Se pastaj lista vazhdon
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Sykaltra!Ato dhuratat qe ke rreshtuar ti atje s'ma mbushin hic shpirtin mua..
Dhuratat e mia perfshijne:
Nje vile lluksoze buze detit rreze malit
Nje benz-mercedez te 2006
Nje Cante dore dekoruar in diamonds
dhe premtimin qe perjete une do te kem perballe modelin e cunave..
Citim:
Po citoj ato që tha football
HA HA HA HA HA
Dhe ai perjete do te kete modelin e vajzave aahh. barazi!!!!!!!!!
Mor po si te shtrenjta keto dhuratat,mjere cunat cpo heqin,prandaj eshte rritue nr i beqareve se kane frike nga dhuratat:p:p:p
Ca benzi thu ti Mona?!
"Ferrari" e i ka vdek nona(nana-gjyshja) muhabetit
Ville lluksoze the????-Tre villa yllo!
1-Nje ville ne usa(Manhattan)
2-Nje ville ne Italy(Roma)
3-Nje ville ne Dhermi(Vlore-Albania)
Do ishte mir edhe nje ville e katert, per sherbetoren e kalamajte e ardheshem!
Nje cante dore the ti vetem ???Sa dite ka viti aq canta dua une.
Aq ngjyra diamanti i dua!Le ti gjej ku te doje,pun e madhe fort!
Dhe mundesisht te betohej perpara Toerise Franceze
qe "Aq sa mendime te kesh ne koke-aq te dashur do te te lejoj gjate marteses!"
Dhe sefundi:-Sa me larg Vjehrres,-te degjojme "pordhckat e saja".
Ta leme ne kasolle vjehrren, u be ajo te na nderroje kanalet tv,
pa veshur doreza mbrojtese pastertie!
?Dhurata me e bukur e marteses per mendimin tim final,
do ishte "Dashuria e cilter Shpirterore"
Dhurata ? Ja kam gjet... eshte mamaja ime qe eshte mamaja ma e mire ne bote por eshte vjerra ma e keqe ne bot ihihihihihihi
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dhurata ? Ja kam gjet... eshte mamaja ime qe eshte mamaja ma e mire ne bote por eshte vjerra ma e keqe ne bot ihihihihihihi
Ishalla nuk me dhuron ajo cd e sinanit me kengen ma ka ba gruja 8 me 2...
dhuratat..ok..lista ime....
vile ne zvicer per ski ne dimer...
benz S 5oo AMG... Cabrio..
vile ne sarande...
jet personal
dhe natyrisht... te mos kerkoj shume hesap...
...
...dhurata ime per dhendrin do jete thjesht fakti qe i do kem thene po propozimit te tij per martese and indeed that is a fantastic gift
megjithate bandilli im nuk me ben dot surpriza mua sepse menaxhimin e lekeve, pagimin e kredit kartave dhe te faturave plus balancimin e ceqeve e bej une e i shkreti nje here qe kish prere dy bileta per ne Cali medemek surprize, akoma pa ardhur ne shtepi nga zyra une e prisja poshte ke shkallet me valixhe ne dore...
-hani, te pret nje surprize
-flm hani, po ma trego rruges per ne aeroport
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
...dhurata ime per dhendrin do jete thjesht fakti qe i do kem thene po propozimit te tij per martese and indeed that is a fantastic gift![]()
megjithate bandilli im nuk me ben dot surpriza mua sepse menaxhimin e lekeve, pagimin e kredit kartave dhe te faturave plus balancimin e ceqeve e bej une e i shkreti nje here qe kish prere dy bileta per ne Cali medemek surprize, akoma pa ardhur ne shtepi nga zyra une e prisja poshte ke shkallet me valixhe ne dore...
-hani, te pret nje surprize
-flm hani, po ma trego rruges per ne aeroport
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Kete merhumin shejtone e ke gjet apo do e marresh te paketum me porosi .Shiten te tregu apo cfar? Hallall me trashegime![]()
![]()
![]()
![]()
ue, po keto epitete per ke i kishe Diabolic? Te keshilloj te mendosh para se te shkruash here tjeter sepse nuk do ta pertoj te ta kthej ne te njejten monedhe. Mos e degjenero muhabetin me humor te tipit meqe-nuk-pj*rdh-dot-po-i-fus-nje-te-postuar.
Ndersa ti Nigo do beje mire te mos ngaterroje veten tende me mua persa i perket punes se partnerit-me-qera. Kur i krijove keto konfidenca ti te shprehesh ashtu per mua? I degjeneruar, turp te te vije.
Kaq nga une qe te dy.
Citim:
ue, po keto epitete per ke i kishe Diabolic? Te keshilloj te mendosh para se te shkruash here tjeter sepse nuk do ta pertoj te ta kthej ne te njejten monedhe. Mos e degjenero muhabetin me humor te tipit meqe-nuk-pj*rdh-dot-po-i-fus-nje-te-postuar.
Ndersa ti Nigo do beje mire te mos ngaterroje veten tende me mua persa i perket punes se partnerit-me-qera. Kur i krijove keto konfidenca ti te shprehesh ashtu per mua? I degjeneruar, turp te te vije.
Kaq nga une qe te dy.
Citim:
Kaq nga une qe te dy.
Citim:Tek kjo e fundit,tek "mos kerkimi i shumte i hesapeve"me fut mua ne listen tende
Po citoj ato që tha elissa
dhuratat..ok..lista ime....
vile ne zvicer per ski ne dimer...
benz S 5oo AMG... Cabrio..
vile ne sarande...
jet personal
dhe natyrisht... te mos kerkoj shume hesap...![]()
...
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.