Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 125 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Moderatori me i mire per 2008 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16589)
Moderatori me i mire per 2008
Meqe jemi ne fundviti po hapim edhe temen e shumepritur nga antaret moderatori me i mire per 2008!
Ne votim do marrin pjese te gjithe si moderatore si admina meqe edhe adminat moderojne ne zona te ndryshme te forumit!
Mua mos me votoni se ja shtoj votat vetes vet!
Votim te mbare!
hmmmmmm...
ok... une votova
Vota shkoj per Tulipanin.
ps: Lezhjaniiii sa shume vota i kishe vu vedit mar ti pa u hap mire votimi. Hileqar:p
Xenoja, se duket ne forum vetem dyhere ne vit, per Krishtlindje dhe festen e Bajramit. haha
Po mire mo po anetare vetem une e Ari qekemi ketu??????
Ah po ............... eshte edhe Kurti ......... harrova, ne rregull qekemi atehere ............ .
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po mire mo po anetare vetem une e Ari qekemi ketu??????
Ah po ............... eshte edhe Kurti ......... harrova, ne rregull qekemi atehere ............ .
Eh ne qe e kemi emrin ne fund te listes ...po mos ishte per stafin (Krazie) s'do na votonte njeri se sa te arrije deri te ne kane votuar :p
zgjedhjen time s'po e them por do doja te votoja me shume se njehere ne fakt se nje vote s'me del
Une kam luajtur mendsh perfundimisht ,thash se ishim ne nenforumin e moderatoreve e po visja trurin cne Trulli ka postuar
Votova!
Une votova per moderatorin qe ka hap temat e sportit
vota ime perviti atje vete .... pershendetje princeshe....
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Une kam luajtur mendsh perfundimisht,thash se ishim ne nenforumin e moderatoreve e po visja trurin cne Trulli ka postuar
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Une kam luajtur mendsh perfundimisht,thash se ishim ne nenforumin e moderatoreve e po visja trurin cne Trulli ka postuar
Vota ime i shkon lordit per kontributin ne informatike por edhe pse ka qene ne angli dhe punon ne nje higher place
per gjergjin tim sigurisht...
Eh, por cfare Donike do isha une, po nuk votova per Gjergjin. Jam e sigurt qe do fitoje, s'ka humbur ndonjehere...
S'eshte koha tani te zhgenjehemi nga Gjergji
pershendetje
Mua me duken te gjithe bloze..
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
vota ime perviti atje vete.... pershendetje princeshe....
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mire qe shkrujte ti se une mendova qe turlli ishte shtu moderator dhe ky ishte nder shkrimet e tija te para si i tille
çna gjeti çna gjeti![]()
Meqenese na jepet rasti,votova edhe une dhe vota ime shkoi per moderatorin me te ekuilibruar Piktori.E meriton Shkoder locja!Qe te vleresosh dike, nuk duhen patur parasysh miqesite,por vetite qe e karakterizojne admin/moderatorin.Nje nga vetite qe duhet te karakterizojne duhet te jete thjeshtesia e tij,aftesia e komunikimi me antaret e FH,ndershmeria ne gjykimin e monitorimin sa me te drejte te ''konflikteve'' qe mund te lindin,barazia ne zbatimin korrekt te termave dhe konditave per te qene admin e moderator.Ai eshte tolerant e i komunikueshem me te gjithe anetaret e rregullt,por edhe i ashper me shkelsit e atyre termave qe kemi firmosur.
Keto veti e te tjera jane motivi i punes dhe veprimtarise se ketij personi.Ju ftoj qe t'i vleresoni keto veti tek Puntori i dikurshem.
Pavaresisht se dikush ju bene elozhe e i perkedhel disa snober e servil,njerez qe bejne vleresime me dy standarte,ata nuk e meritojne vleresime me superlativa.Ata nuk jane te zot per kete ''detyre''.Neser sikur te ishin drejtues e po te kishin njerez nen vartesine e tyre,keta lloj ''kuadrosh'' me shume do ta demtonin se sa do ta permiresonin punen e nje kompanie apo cfardolloj organizimi qofte!Keto jane disa mendime te miat,por mos mendoni se kam opinion negativ edhe per ata qe dua te kritikoje.
Pershendetje te gjithve!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Meqenese na jepet rasti,votova edhe une dhe vota ime shkoi per moderatorin me te ekuilibruar Piktori.E meriton Shkoder locja!Qe te vleresosh dike, nuk duhen patur parasysh miqesite,por vetite qe e karakterizojne admin/moderatorin.Nje nga vetite qe duhet te karakterizojne duhet te jete thjeshtesia e tij,aftesia e komunikimi me antaret e FH,ndershmeria ne gjykimin e monitorimin sa me te drejte te ''konflikteve'' qe mund te lindin,barazia ne zbatimin korrekt te termave dhe konditave per te qene admin e moderator.Ai eshte tolerant e i komunikueshem me te gjithe anetaret e rregullt,por edhe i ashper me shkelsit e atyre termave qe kemi firmosur.
Keto veti e te tjera jane motivi i punes dhe veprimtarise se ketij personi.Ju ftoj qe t'i vleresoni keto veti tek Puntori i dikurshem.
Pavaresisht se dikush ju bene elozhe e i perkedhel disa snober e servil,njerez qe bejne vleresime me dy standarte,ata nuk e meritojne vleresime me superlativa.Ata nuk jane te zot per kete ''detyre''.Neser sikur te ishin drejtues e po te kishin njerez nen vartesine e tyre,keta lloj ''kuadrosh'' me shume do ta demtonin se sa do ta permiresonin punen e nje kompanie apo cfardolloj organizimi qofte!Keto jane disa mendime te miat,por mos mendoni se kam opinion negativ edhe per ata qe dua te kritikoje.
Pershendetje te gjithve!
Pershendetje miqte e mi dhe e konsideroj me rrespekt vlersimin qe me beni, natyrisht qe punen e moderatorit e bej me qejf dhe mundohem me sa mundem ta bej sa me mire.
Faleminderit.
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Mua me duken te gjithe bloze..![]()
Edhe une piktorit ja dhashe voten, si jo violent qe eshte ne moderim
Respekte Akrepo. Rrofsh per besimin. Perpiqem mos ti zhgenjej nevojtaret
PS: Voten ja dhash me te mirit.
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Hahaha e goditur
Po dhe pa votuar nuk rrihet , i shkon Leles qe mezi e kemi :p
edhe NS-6 Grup e kam , por kesaj rralle e ha Lela
Citim:
Pershendetje te gjithve!
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Vallaj IQVLORA ketu ke fol tamam si baba qe se shpejti do te behet gjysh ha ha
nuk e di pse me kujtove tim vjerr![]()
Kam kohe qe nuk hy ne kete forum. Por kam respekt te madh per moderatoren Tulipani sepse eshte gjithmone e gatshme dhe e disponueshme te ndihmoje te tjeret.
Te tjeret nuk i njoh mire sepse nuk e frekuentoj rregullisht kete forum.
Tani qe kam pak kohe mund te hy ndonjehere.
Citim:
Po citoj ato që tha Ekstravagantja
Kam kohe qe nuk hy ne kete forum. Por kam respekt te madh per moderatoren Tulipani sepse eshte gjithmone e gatshme dhe e disponueshme te ndihmoje te tjeret.
Te tjeret nuk i njoh mire sepse nuk e frekuentoj rregullisht kete forum.
Tani qe kam pak kohe mund te hy ndonjehere.
Citim:
Sigurisht esht e drejta jote te votoni ate qe ju simpatizoni ,por te kesh nje vit apo dy vjet pa hyre ne forum gjykimi juaj eshte subjektiv.Qe te besh vleresime objektive patjeter duhet te besh jeten virtuale te rregullt.
respekte
Edhe mua. Po behem pishman qe nuk ja dhash voten atij.
Diabolic, se e kam xhan.
Piktori eshte shume aktiv!Ky eshte mendimi im!
Me vjen te qesh kur shikoj keshtu temash. Qellimi i ketyre temave per mendimin tim nuk eshte te gjejme moderatorin ose moderatoren me te mire te forumit por kush nga ne ka me shume miq ketu.
Per te mos dale nga tema:
Vota ime i shkon Balerines, sepse me duket nje vajze me llogjike dhe e shume e sakte ne pergjigje.
Nese do te votoja perseri, e dyta do ti shkonte Leles, e cila ka kontribuar shume per forumin.
Ns-6, i cili me ka bere shume per te qeshur, e ka deshiren e zgjarte qe forumi te perfeksjonohe me teper.
Eishin-an Kati qe e dua shume dhe me duket e sakte ne gjykime.
Flm atyre qe kan votuar per mua...
Bonzhu agata!A mund te na tregosh ndonje prej moderatorve qe nuk eshte i sakte ne gjykime?
Tenks(si indjanet):p
Bonjour Iqvlora.
Do te tregoj nje moderator qe nuk eshte i sakte ne mendime vetem athere kur ti me tregosh se kush nga njerzit qe ke njohur ne jeten tende eshte i persosur..
Megjithate po te tregoj nje nga moderatoret qe jo gjithmone eshte i sakte ne mendime... E ka pseudonimin agata Jo gjithmone ato qe asaj i duken te sakte jane te tilla dhe jo gjithmone ato qe asaj i pelqejne, pelqehen nga te tjeret...
Nje moderator, para ça kohesh ketu, me tha Agata, me dukeni shume raçjonale, shume strikte, dhe shume antiraciste... qesha se te gjitha ishin me shume e ndoshta jo te sakta. Un jam thjeshte shume e dashuruar, ndoshta shume e dashuruar me kete forum
pacim
E pashe qe ishe ne forum dhe doja te te ngacmoja pak!Besoj ke votuar per veten tende,ngaqe nuk ka njeri te persosur apo jo?
Mire ke bere edhe nqse ke votuar per vete,sepse edhe Mc Cane nuk votoi per Husein Obamen por per vete!
Have a nice day!
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Me vjen te qesh kur shikoj keshtu temash. Qellimi i ketyre temave per mendimin tim nuk eshte te gjejme moderatorin ose moderatoren me te mire te forumit por kush nga ne ka me shume miq ketu.
Vota ime i shkon Balerines, sepse me duket nje vajze me llogjike dhe e shume e sakte ne pergjigje.
Nese do te votoja perseri, e dyta do ti shkonte Leles, e cila ka kontribuar shume per forumin.
Ns-6, i cili me ka bere shume per te qeshur, e ka deshiren e zgjarte qe forumi te perfeksjonohe me teper.
Agata shpesh ngaterron ç me c
Agata se pari te flm per fjalet qe ke shprehur sepse njelloj vlen per mua.
Nuk mund te themi qe filan Moderator eshte me i mire sepse c'do gje shikohet me simpati.
Doja vetem te nenvizoja qe ky forum pa moderatoret nuk do ishte i tille.
Jemi ne ato qe mundohemi me aq sa kemi mundesi te komunikojme ne menyre civile me te gjithe anetaret ne menyre te barabarte, panvaresisht nga disa qe na marrin inat sepse kemi shkopin nga vetja.
Gjithsesi ju falenderoj te gjithve per kontributin dhe kohen qe i jepni ketij forumi.
Flm dhe te gjithe atyre qe me kane votuar ose shprehur simpatine qe kane per mua.
Nuk jam kunder as antipative sepse mua me ndihmojne te kompletohem.
Un votova per Lelen...
Arsyet...
E thjeshte
E sinqerte
Inteligjente,
po nuk mjaftuan ,kam edhe shum te tjera.
Shkodra flm.
Respekte nga une.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
vota ime i ka shkuar Agates...Ca doni tjeter me dite?
Nuk ta themi eshte sekret.
Voto per te besuar
Ja dhe rezultatet
agata 4
alfa-5 0
Balerina 1
briseide 0
diabolic 1
Dr_Devil 1
Eishin-an Kati 2
Eria 1
erzeni_be 1
Fajtori 0
Gjergj Kastrioti 5
Isra 1
Lela_Dr 4
lezhjani-82 2
Lord_Of_The_Strings 8
NS-6 1
Piktor 7
THe_AnSwEr 0
Tulipani 7
Zhylien Sorel 1
Ore votoni pak per Fajen dhe ate Erzenin se jane gjynof.Erzeni e paska votu vetveten te pakten.
votova per moderatorin me te ri dhe me aktive besoj ka qene !
Po per mua kush ka votuar??Thnx
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 125 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.