Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 125 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cfare profesioni ke ne jete? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1770)
Cfare profesioni ke ne jete?
pershendetje te gjithe anetareve te forumit.Hap kete teme per te shuar sadopak kuriozitetin tim se me cfare merren apo cfare profesioni kane secili anetar i ketij forumi qe shtohet dita-dites.
Jam studente
p.s tema spostohet tek te ndryshme
Processor (nuk e di si ta pershtas ne shqip po kshtu quhet puna per nje kompani Sigurimi Makinash)
Student - Biznes
ene un student
..
studente ne shkollen e larte...per mjeksi!
Une vazhdoj shkollen e larte per gazetari, edhe punoj ne gazeten e shkolles. Kur s'me del llogaria ndonjehere, punoj ne fundjave si kamarier, cik aty e cik atje ja dalim jetes nga pak.
Po ti vdekja c'profesion ke?
Hmmm
Une per profesion kam ate te automekanikut me diplome nga Harry T. Fultz, Tirane. Aktualisht vazhdoj per Global Networks and Telecommunication.
Kaq mjafton besoj.
student
Une vazhdoj shkollen per psikologji,punoj kur s'kam shkolle,vdes per Milanin,dhe ka pasur raste qe nuk kemi patur te dashur.
une jam refugjat. lol
une punoj farmacist
edhe un jam studente ne shkollen e lart per mjeksi.
pacim and have fun.
me respekt jola
po brune, jam ne vit te katert po ne itali ka 5 vjet gjimnazi, keshtu qe akoma aty do ngel lol! po sa eshte ora aty? se ketu eshte 2 e nates dhe po me mbyllen syte, ti je mire se e ke mengjes!
Un jam student ne Treviso.Studioj per bisnez te jashtem.I uroj te gjithe shqipetarve mbaresi ne jete.
tung
Un jam Studente ne vit te dyt, dhe punoj tek Dounkin' Donuts c'do fundjave :p
Mjeksia...zika vendin e pare ketu....Doktoresh Zemrash
Une jam student ne akademin e marines ketu ne Turkey.
waw te gjithe te medhenj ketu lol
Une jam akoma ne high school. I mean vetem une dhe Fiontina akoma ne
shkolle te mesme ketu te tjeret e kane mbauruar me kohe.
Macekeqe lol 5 vjet gjimnazi qenkan me fiksime italianet j/k
bye
Studioj per gjuhe te huaja dhe naten punoj ne disko butafuori(bouncer)ne shqip s'di ta them.
profesioni ime eshte Gjinekokog
Student.
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Studioj per gjuhe te huaja dhe naten punoj ne disko butafuori(bouncer)ne shqip s'di ta them.
BELA E BUKUR
NE SHQIPERI PERDORIN TERMININ BODYGUARD(TE PAKTEN UNE KESHTU E KAM DEGJUAR)DHE ESHTE GABIM.NUK E DI SHQIP SEPSE DUHET TE JETE NJE FJALE E IMPORTUAR DHE UNE PREJ VITESH NUK JETOJ NE SHQIPERI.TE LUTEM PERKTHEJE TI DHE NA ZJGERO HORIZONTIN EDHE NE INJORANTEVE.
Re: BELA E BUKUR
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
NE SHQIPERI PERDORIN TERMININ BODYGUARD(TE PAKTEN UNE KESHTU E KAM DEGJUAR)DHE ESHTE GABIM.NUK E DI SHQIP SEPSE DUHET TE JETE NJE FJALE E IMPORTUAR DHE UNE PREJ VITESH NUK JETOJ NE SHQIPERI.TE LUTEM PERKTHEJE TI DHE NA ZJGERO HORIZONTIN EDHE NE INJORANTEVE.
hahahahahaaa Belaaaaaaaaa.
Une jam nene e re. Rri ne shtepi dhe gatuaj, pastroj, laj rroba, psonis, etj. Pune eshte edhe kjo, nuk eshte?
Une jam studente dhe studioj per Administration
Une kam mbaruar per gazetari dhe Finance, te cilat i ushtroj paralel.
Student/shites(arketar)/hamall te treja ne te njejten koh.
Shites-- po falimenton dyqani, shum gjana jepen si dhurate gocave te bukra me numer telefoni ne dore lol
hamall-- prap po falimenton dyqani (gjysa e mallreve se si me thehen ne dor si kripa )
Student--... lol aty jam ne rregull
lol, dikushi me vertet qenke dikush ti mo me gjith kto pun qe paske
Une studioj art ---> skulptúrë
Une studioj mendjet e njerezve . :D Pune me te bukur se kjo nuk ka .
EDHE UNE STUDENTE PER BIZNES
une jam studente,jo per letersi sic mund te mendojne shume.
p.s.sycka edhe ti?....
Une kot qe t`a them se te gjithe dini te lexoni po une po e zgjeroj edhe ca
Student ne Finance momentalisht disoccupato.Me nje fjale i papune.Keshtu qe mund te me gjeni ne forum ne cdo ore te mundshme
I LOVE MY JOB
UN punoj ne office and shkoj ne shkoll per NUrse! PO tani po bej perpjekje te futem ne PLAYBOY FAMILY its kinda hard cause there are so many girls who wana get in !!! IMA DO MY BEST
{PROUD TO BE BLONDE}
Jam gjithcka ne jete, por pa profesion.
helloooooooooooooooooooo
hi une studioj per medical assistance.Sic the dhe Ervisa mjekesia ze vendin e pare.
Ne shkolle te mesme edhe una..viti i trete (*_*)
Citim:
Po citoj ato që tha klaudia_usa
{PROUD TO BE BLONDE}
po te ishte roke ketu do thoshte: darke pyet klaudian pse je krenare qe je bjonde? cfare nxjerrim nga kjo? qe brunet i kane inat bjondet dhe anasjelltas
P.S just kiding
ok alright
ja u them un pse se deri tani me ka fajutur shum mir edhe pranaj i feel proud okay ! ne jete eshte shum e mir te jesh e bukur IT WORKS
{proUD to BE BloNDE}
per klaudia_usa
bane e fillove pune te playboy do t'rinovoj abonimin, e nqs ke foto profesionale nisi te forumi because we don't mind , un e kam than njiher se ca punoj por kur te riem ele pak do bahem president i playboy te luj me lepurushkat hehheheheheheheh
une jam...
Une jam studente
Kaludia, well te jeshte pretty nuk do te thote te jesh bjonde... Dhe nese do te behesh e tille, well...te tere mund te lyejne koken, s'eshte brain surgery. ). Sorry, poqe ngjyra e flokeve s'ka te bej gje fare.
ok JAM_Vlonjate
ahaha me fal po sdoja te te beja kaq angry but per mua do them sic eshte me fal po nuk thash qe brunet jan ugly but per car jam proud un OK mos u keqkupto me vjen keq qe e ke mar per KEQ!
{PRoud TO be BLonde}
Re: ok alright
Citim:
Po citoj ato që tha klaudia_usa
ja u them un pse se deri tani me ka fajutur shum mir edhe pranaj i feel proud okay ! ne jete eshte shum e mir te jesh e bukur IT WORKS![]()
{proUD to BE BloNDE}
une jam studente ne vitin e fundit te shkolles se mesme
Jam maturante ne Shkollen e Mesme te mjeksis drejtimi Farmaci ne Gjilan shpresoj te vazdhoj me tutje ju pershendes
Une punoj ne nje minjere ari ne shkolle jam klase e pare e po mesoj alfabetin abcçddhefggjlllmnqopskjbdavkbafdghad .... te tjerat i di vete
Ja edhe une pra....
Jam student ne shkencat ekonomike profili administrim beznesi.
Dikur studjoja ne gazetari ne tirane por e lashe pasi me dolen studimet jashte.
Kaq mjaf eshte besoj.
Une jam teknik automatike, dmth ndertoj, montoj dhe riparoj makina automatike/robote.
Njekohesisht studioj per automatik.
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 125 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.