Forumi Horizont
Trego 14 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kampionatet Kryesore Evropiane (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=170)
-- A mund te luajne Femrat bashke me Meshkujt Futboll...!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3624)

Postuar nga Orion datë 08 Janar 2004 - 05:44:

Post A mund te luajne Femrat bashke me Meshkujt Futboll...!!!

Si mendoni ju o njeres a duhet te luajne femrat futboll bashke me meshkujt ne se po arsyhetoni pergjigjen tuaj,ne se jo serishte arsyhetoni pergjigjen tuaj. Faleminderit

Postuar nga AsE Vogel As E madhe datë 10 Janar 2004 - 04:18:

Talking

, ehh un po shkriem me kto tema , po ju ne ca viti jetoni, po si jo, ka plot skuadra me femra dhe meshkuj, edhe femrat mund te luajn tamam si meshkujt edhe me mir!

Postuar nga Bledumi datë 10 Janar 2004 - 04:58:

Tani pyetja eshte qe :..Femrat te luajne ne nje skuader me djemte apo femrat te kene skuader me vete.????

Postuar nga AsE Vogel As E madhe datë 10 Janar 2004 - 05:02:

Wink

Blediumi pyetja esht a te luajn femrat ne skuader futbolli me meshkujt

Postuar nga albanian girl datë 10 Janar 2004 - 08:21:

Thumbs up

une mendoj qe edhe femrat mund te luajne futboll bashke me meshkujt.
no problem.

Postuar nga A 007 datë 21 Janar 2004 - 16:39:

pro

e pse mos te luajne edhe femrat

Postuar nga jimmy84 datë 24 Janar 2004 - 02:06:

Smile Po ore, me gjithe qejf

po ore pse jo

P.S Kur kam qene ne gjimnaz luanim fulboll cuna dhe goca, na fakt ne luanim me gocat per nje arsye: kishim qejf kur perplaseshim "padashje" me to ose kur "pengoheshim" dhe rrezoheshim. po sot nuk bej nga keto karagjozlliqe (tani bej karagjozlliqe te tjera )

Postuar nga Bledumi datë 24 Janar 2004 - 02:20:

jo...Jam kundra sepse djemte nuk do e kene me mendjen te futbolli por te gjuajne ndonjonen..:p

Postuar nga Orion datë 25 Janar 2004 - 16:56:

Po edhe ben vaki!

Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI
jo...Jam kundra sepse djemte nuk do e kene me mendjen te futbolli por te gjuajne ndonjonen..:p

Hahahaha .
po edhe ben vaki re cun .
tani do i lem pak rruge femrave ne apo jo?
Keshtu ja japim nje fare muncieeeee

Postuar nga sheki datë 14 Shkurt 2004 - 17:09:

te rejat nga italia

ekipa italiane ka bere disa pretendime per blerjen e nje footbolliste e cila do te luante per ekipen e peruxhes dhe bashk me meshkujt

Postuar nga Isra datë 03 Shkurt 2005 - 13:24:

une nuk do e pelqeja idene qe femrat te luajne futboll, nuk eshte per femra ky sport..nje top duan ato dhe pastaj fillojne pasojat.
Femra ka trup delikat, eshte per te tjera sporte, gjimnaste, balerine, patinazh etj...:p

Postuar nga roke datë 03 Shkurt 2005 - 13:46:

Citim:
Po citoj ato që tha isra
une nuk do e pelqeja idene qe femrat te luajne futboll, nuk eshte per femra ky sport..nje top duan ato dhe pastaj fillojne pasojat.
Femra ka trup delikat, eshte per te tjera sporte, gjimnaste, balerine, patinazh etj...:p

harrove sportin me kryesor,ate te sexyt,

Postuar nga NYCgirl datë 03 Shkurt 2005 - 15:03:

Jo

Megjithese jam mese pro rivalitetit te femrave ndaj meshkujve ne aspektin intelektual, shkencor etj..... persa i perket sportit, sidomos te futbollit, nuk do isha dakort qe te luanin femrat dhe meshkujt ne te njejten skuader....
Jo vetem nga ana objektive, por edhe asaj praktike nuk do ishte njesoj...
Personalisht, nuk do rrija te shikoja nje ndeshje te tille, mix......Femrat kane shume fusha te tjera ne jete ku te vene forcat e tyre per konkurim, para se t't vije rradha futbollit.......

Postuar nga DMX_feat_2PAC datë 24 Shkurt 2005 - 23:24:

ore keq sdo jet te luajn femrat me meshkujt se e bejn lojen me terheqese po ska per te ndodhur ajo gje se fuqia e femres nuk krahasohet me fuqine e mashkullit

Trego 14 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.