Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album ?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13490)

Postuar nga Tulipani datë 16 Prill 2007 - 01:02:

Question Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album ??

Ne kete teme mund te pyesni per çdo gje qe ka te beje rreth botes se muzikes. Nese jeni duke kerkuar nje kenge, nje kengetar, album apo çfare do lloj informacioni shkruani ketu. Keshtu evitojme te hapim tema te shumta dhe ne te cilat nuk ka me shume se 2-3 postime.

Une do pergjigjem me sa kam mundesi por ftoj te gjithe te japin kontributin e tyre

Postuar nga Girl-Power datë 16 Prill 2007 - 12:39:

Dini nese ka dale ndonje album i Travis? Degjova nje kenge te tyre dhe me duket se eshte e re.

Postuar nga HERO datë 16 Prill 2007 - 14:33:

Travis - Closer

http://www.youtube.com/watch?v=u2hYn_4yuhc

Postuar nga Tulipani datë 16 Prill 2007 - 20:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Girl-Power
Dini nese ka dale ndonje album i Travis? Degjova nje kenge te tyre dhe me duket se eshte e re.

E vertete Travis sapo kane nxjerre single-in e tyre me te fundit Closer, e qe mesa duket Hero e paska vene per te gjithe ne. Eshte goxha i lezetshem...ndersa per albumin e ri The boy with no name duhet te presim majin.

Postuar nga Tulipani datë 21 Prill 2007 - 02:55:

Po kerkoj nje kenge te nje grupi kosovar qe si stil i ngjan pak Oasis bile vishen ne te njejten menyre. Ne Videon e kesaj kenge ka nje hekurudhe, shina treni... Problemi eshte se s'di as emrin e grupit e as te kenges, ndonjeri e ka pare ose di diçka per nje grup te tille ? Thanks

Postuar nga skunkanansie datë 30 Prill 2007 - 20:40:

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Po kerkoj nje kenge te nje grupi kosovar qe si stil i ngjan pak Oasis bile vishen ne te njejten menyre. Ne Videon e kesaj kenge ka nje hekurudhe, shina treni... Problemi eshte se s'di as emrin e grupit e as te kenges, ndonjeri e ka pare ose di diçka per nje grup te tille ? Thanks

Sipas pershkrimit qe bet ky grup quhet SANSARA jane nga Prishtina ,kenga quhet: "Ka kohe qe me duhesh ti"
Ne You Tube nuk mund te gjejsh video spotet e tyre,une kam CD-ne e tyre ,mund te ju gjej vetem kenget(pa video spot)

Postuar nga Tulipani datë 01 Maj 2007 - 01:01:

Citim:
Po citoj ato që tha skunkanansie

Sipas pershkrimit qe bet ky grup quhet SANSARA jane nga Prishtina ,kenga quhet: "Ka kohe qe me duhesh ti"
Ne You Tube nuk mund te gjejsh video spotet e tyre,une kam CD-ne e tyre ,mund te ju gjej vetem kenget(pa video spot)

Ke shume te drejte, me duket se ai grup eshte...se ke idene sa kohe kisha qe po e kerkoja, ndonjehere fiksohesh me nje kenge qe per fat te keq si di emrin    . Nuk jane te njohur sepse une vetem nje here i kam degjuar...Do te doja shume ta degjoja kete album   Faleminderit shume

Postuar nga celo datë 03 Maj 2007 - 23:21:

Do i isha shume mirnjohes atij qe do me tregonte se ku mund ta gjej kengen e Sinan Hoxhes,"Mbret me ty jam"ate qe ka xhiru tek piramidat ne Egjipt.

Postuar nga Tulipani datë 03 Maj 2007 - 23:50:

Citim:
Po citoj ato që tha celo
Do i isha shume mirnjohes atij qe do me tregonte se ku mund ta gjej kengen e Sinan Hoxhes,"Mbret me ty jam"ate qe ka xhiru tek piramidat ne Egjipt.

Degjoje ketu tek ky linku :

http://www.forumihorizont.com/showt...8959#post318959

Postuar nga celo datë 05 Maj 2007 - 01:49:

Tulipani shume faleminderit porse doja videon e kenges.

Postuar nga Tulipani datë 06 Maj 2007 - 01:36:

Citim:
Po citoj ato që tha celo
Tulipani shume faleminderit porse doja videon e kenges.

Nese me bie rasti ta gjej do ta ve ne forum.

Postuar nga eliz datë 09 Maj 2007 - 15:09:

Kam kohe qe kam ndermend ate muziken e filmit skllavja Izaura.Po e gjeti ndonje do ishim te kenaqur ta degjonim Nga brenda lejohet te shani sa te doni na jasht mo na shani ee

Postuar nga Tulipani datë 09 Maj 2007 - 15:45:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Kam kohe qe kam ndermend ate muziken e filmit skllavja Izaura.Po e gjeti ndonje do ishim te kenaqur ta degjonim Nga brenda lejohet te shani sa te doni na jasht mo na shani ee

Kjo eshte sigla origjinale e Skllavja Izaura

http://www.youtube.com/watch?v=Z3Cq9z3zisQ

Postuar nga eliz datë 09 Maj 2007 - 15:58:

Falemnderit Tulipani,s`e prisja kaq shpejt

Postuar nga celo datë 11 Maj 2007 - 00:53:

O Tulipano qeke i modh ti me lal gjet konge.Po ma gjete ate kongen do me bosh ner se kam kohe qe e kerkoj.Hajt shnet

Postuar nga Balerina datë 11 Maj 2007 - 04:46:

Ok, nuk e di ne mund te me ndihmoni...por shpresoj shume shume shume.
Ka qene nje melodi harmonice qe jepte TVSH-ja, por nuk ia di as titullin dhe as kompozitorin...vetem di qe kete melodine, dhe Chi Mai te Ennio Morricones kane qene te perhershme ne TVSH. I lutem kujt i eshte fiksuar kete melodi te me jape ndonje informacion me teper. Faleminderit.

Postuar nga Tulipani datë 11 Maj 2007 - 14:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Ok, nuk e di ne mund te me ndihmoni...por shpresoj shume shume shume.
Ka qene nje melodi harmonice qe jepte TVSH-ja, por nuk ia di as titullin dhe as kompozitorin...vetem di qe kete melodine, dhe Chi Mai te Ennio Morricones kane qene te perhershme ne TVSH. I lutem kujt i eshte fiksuar kete melodi te me jape ndonje informacion me teper. Faleminderit.

Balerina me duhet me shume info per muziken me harmonike se keshtu s'me kujtohet gje...Chi mai mund ta degjosh tek tema qe hapa posacerisht per Ennio Morricone...kisha kohe qe doja ta hapja por ti me dhe shtysen

http://www.forumihorizont.com/showt...1255#post321255

Postuar nga Balerina datë 11 Maj 2007 - 14:59:

Citim:

Balerina me duhet me shume info per muziken me harmonike se keshtu s'me kujtohet gje...Chi mai mund ta degjosh tek tema qe hapa posacerisht per Ennio Morricone...kisha kohe qe doja ta hapja por ti me dhe shtysen

http://www.forumihorizont.com/showt...1255#post321255

Do te perpiqem qe te gjej me shume informacione. Sa per Chi Mai, shume flm...megjithese un kurre nuk do te lija nje melodi te tille te me shpetonte nga duart.

Postuar nga drytty datë 11 Maj 2007 - 19:31:

Lightbulb Kekoni kenge? Beni kerkesen tuaj.

Nese kerkoni muzike, beni kerkesen tuaj. nuk mund t'iu ndihmoj per muzike shqitare... mos hezitoni!

Postuar nga skunkanansie datë 12 Maj 2007 - 16:05:

Ka dikush kengen :"Fati yne shpres dhe marrezi" te interpretuar nga Aurela Gaçe e jo nga Aleksander Gjoka?

P.s: ka kohe qe e kerkoj kete kenge me pelqen shume kenga por edhe kengetarja Aurela Gaçe eshte shume madhe

Postuar nga SEXI datë 12 Maj 2007 - 16:27:

Citim:
Ka dikush kengen :"Fati yne shpres dhe marrezi" te interpretuar nga Aurela Gaçe e jo nga Aleksander Gjoka?

P.s: ka kohe qe e kerkoj kete kenge me pelqen shume kenga por edhe kengetarja Aurela Gaçe eshte shume madhe

Une e kam ate kengen ne P.C...

Postuar nga skunkanansie datë 12 Maj 2007 - 19:26:

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI

Une e kam ate kengen ne P.C...

Shume faleminderit per kengen SEXI,e kam degjuar tere diten sa e dua ate kenge

Postuar nga SEXI datë 12 Maj 2007 - 21:14:

Citim:

Shume faleminderit per kengen SEXI,e kam degjuar tere diten sa e dua ate kenge

Skagje per te me falenderuar Skukanansie...E kemi per kenaqesi ti ndihmojme miqte virtuale me aq sa kemi mundesi...

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Maj 2007 - 21:42:

Hey une kur kam qene e vogel kam pas degjuar shume, kengen Shiki shiki java. Po nuk e di as se kush e kendon dhe as si titullohet. Me kujtohet vetem ky refreni Shiki shiki java. Me duket se eshte o kenge turke o kenge arabe, nje gje e tille.
E kam pas degjuar shume ne vitet 91-92. Nese me ndihmon dikush ja di per nder.

Postuar nga SEXI datë 12 Maj 2007 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hey une kur kam qene e vogel kam pas degjuar shume, kengen Shiki shiki java. Po nuk e di as se kush e kendon dhe as si titullohet. Me kujtohet vetem ky refreni Shiki shiki java. Me duket se eshte o kenge turke o kenge arabe, nje gje e tille.

Hahahahaaaa...e kam pas degjuar dhe une ate kengen por ne version shqip...shiki shiki java...ani ani java... etj,etj s'me kujtohet

Postuar nga SEXI datë 12 Maj 2007 - 22:30:

Nuk me duhet pasuria,
nuk me duhet Gjermania
mua me duhet dashuria
mua shpirt me duhesh ti....

Vetem kaq mbaj mend nga nje kenge qe ndoshta jo shume e bukur megjithese para disa vjetesh e degjoja shpesh...Nuk di as kengetaren dhe as titullin...Kush me ndihmon ta gjej do jua di per faleminderit...

Postuar nga Gazmori datë 16 Maj 2007 - 02:08:

di qe futem offside por dua te pyes per dicka qe ka dy ore qe po me cmend !
mos di dikush se si quhet nje grup qe luan drums dhe dance music
, para disa vitesh kishin nje sukses te madh me njeren nga kenget e tyre !?

Postuar nga Tulipani datë 16 Maj 2007 - 02:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Gazmori
di qe futem offside por dua te pyes per dicka qe ka dy ore qe po me cmend !
mos di dikush se si quhet nje grup qe luan drums dhe dance music
, para disa vitesh kishin nje sukses te madh me njeren nga kenget e tyre !?

Nga ato qe thua ti me vjen ne mendje vetem nje...Safri Duo

nuk e di ne eshte ai grup :

http://www.forumihorizont.com/showt...2694#post322694

Postuar nga heathcliff datë 16 Maj 2007 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Nuk me duhet pasuria,
nuk me duhet Gjermania
mua me duhet dashuria
mua shpirt me duhesh ti....

Vetem kaq mbaj mend nga nje kenge qe ndoshta jo shume e bukur megjithese para disa vjetesh e degjoja shpesh...Nuk di as kengetaren dhe as titullin...Kush me ndihmon ta gjej do jua di per faleminderit...

prsh... nuk munda ta gjej me video por mund ta degjosh duke ndjek kete link http://www.tinguj.net/index.php?p=m...l=L&artist= 

eshte leonora jakupi   me nuk me duhet gjermania 

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 20 Maj 2007 - 06:11:

Re: Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album ??

Citim:
Ne kete teme mund te pyesni per çdo gje qe ka te beje rreth botes se muzikes. Nese jeni duke kerkuar nje kenge, nje kengetar, album apo çfare do lloj informacioni shkruani ketu. Keshtu evitojme te hapim tema te shumta dhe ne te cilat nuk ka me shume se 2-3 postime.

Une do pergjigjem me sa kam mundesi por ftoj te gjithe te japin kontributin e tyre

ne Google!
temen edhe mund ta mbyllesh, zgjidhja u dha!

Postuar nga SEXI datë 21 Maj 2007 - 20:46:

Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff

prsh... nuk munda ta gjej me video por mund ta degjosh duke ndjek kete link http://www.tinguj.net/index.php?p=m...l=L&artist= 

eshte leonora jakupi   me nuk me duhet gjermania 

Shume flm.per kengen heathcliff...Ta paça borxh...

Postuar nga SEXI datë 21 Maj 2007 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Lela e gjeta ate kengen...Hahahahahaaaa...Vidioklipi nuk eshte i kenges e kane bere disa rob kot...por ti degjo muziken meqe te pelqente...
Vidioklipin po ta vej tek pershendetjet se me ç'pashe ketu nuk vehej...

Postuar nga shkodrani1972 datë 31 Maj 2007 - 17:38:

Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album

Nuk e di sa eshte e mundur te me ndihmoni, por dje me kane thene qe eshte nje faqe ne internet me duket: www.megaloud.com ose dicka e ngjashme nga e cila mund te shkarkoj kenge. Per kete me duhet nje kod pa te cilin nuk mund te shkarkoj. Nese dikush prej jush me ndihmon do ja u di per shume faleminderit

Postuar nga Tulipani datë 01 Qershor 2007 - 02:03:

Re: Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album

Citim:
Po citoj ato që tha shkodrani1972
Nuk e di sa eshte e mundur te me ndihmoni, por dje me kane thene qe eshte nje faqe ne internet me duket: www.megaloud.com ose dicka e ngjashme nga e cila mund te shkarkoj kenge. Per kete me duhet nje kod pa te cilin nuk mund te shkarkoj. Nese dikush prej jush me ndihmon do ja u di per shume faleminderit

Tani une sinqerisht nuk e di per cfare kodi e ke fjalen por une se kam me vjen keq..varet se cfare muzike do te shkarkosh ti..nese do muzike te huaj s'te ndihmoj dot se une i shkarkoj me eMule. Por nese do muzike shqiptare mund te provosh www.muzikalb.com ku mund te shkarkosh kenge dhe pa qene i regjistruar ne kete sit.

Postuar nga shkodrani1972 datë 01 Qershor 2007 - 12:34:

Re: Re: Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album

Tani une sinqerisht nuk e di per cfare kodi e ke fjalen por une se kam me vjen keq..varet se cfare muzike do te shkarkosh ti..nese do muzike te huaj s'te ndihmoj dot se une i shkarkoj me eMule. Por nese do muzike shqiptare mund te provosh www.muzikalb.com ku mund te shkarkosh kenge dhe pa qene i regjistruar ne kete sit. [/B][/QUOTE]

Faleminderit per pergjigjen. Interesohem per te dy llojet e muzikes te huaj dhe ate shqiptare. Ky siti qe me intereson eshte per muzike te huaj.

Postuar nga Katilesha datë 30 Qershor 2007 - 01:37:

Kohe me pare kam degjuar kengen  "Total eclipse of the heart' -Bonnie Tyler ne verionin frengjisht ...e kendonte edhe me nje femer tjeter....

hmmmmmm.........di kush te ma gjeje..??

po e paradhenie...:p

Postuar nga lezhjani-82 datë 30 Qershor 2007 - 02:34:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Kohe me pare kam degjuar kengen  "Total eclipse of the heart' -Bonnie Tyler ne verionin frengjisht ...e kendonte edhe me nje femer tjeter....

hmmmmmm.........di kush te ma gjeje..??

po e paradhenie...:p

Ja ku e ke Katilesha:

youtube.com/watch?v=nynjCiXhXoc

Postuar nga Katilesha datë 30 Qershor 2007 - 22:53:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Ja ku e ke Katilesha:

youtube.com/watch?v=nynjCiXhXoc

...........

Lezhjani i papam je ....

Faleminderit  

Postuar nga briseide datë 17 Korrik 2007 - 18:30:

Po kerkoj nje kenge..

"Syte e tu" - Frederik Ndoci

Nese dikush e ka,mund te ma kaloje?????????

Faleminderit

Postuar nga rock fan. datë 19 Korrik 2007 - 18:19:

pershendetje forumi.

Pershendetje te gjitheve, ne fakt kam kohe qe lexoj tek ky forum por nuk kam qene i antaresuar dhe sapo u regjistrova tani, me kane pelqyer vertet temat tuaja sidomos kjo me morricone vertet sh e bukur, ju uroj te gjitheve nje dite te bukur, ciaooooooooo...

Postuar nga Tulipani datë 19 Korrik 2007 - 18:27:

Lightbulb Re: pershendetje forumi.

Citim:
Po citoj ato që tha rock fan.
Pershendetje te gjitheve, ne fakt kam kohe qe lexoj tek ky forum por nuk kam qene i antaresuar dhe sapo u regjistrova tani, me kane pelqyer vertet temat tuaja sidomos kjo me morricone vertet sh e bukur, ju uroj te gjitheve nje dite te bukur, ciaooooooooo...

Mirese erdhe rockfan ! Faleminderit per komplimentet shpresoj te marresh pjese dhe ti ne temat tona

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 23 Korrik 2007 - 02:19:

La Paranza - Daniele Silvestri

Kengen e Daniele Silvestri ne San Remo 2007...!
Ma gjen dot njeri...?!

Postuar nga myzeqari datë 24 Korrik 2007 - 01:53:

Re: La Paranza - Daniele Silvestri

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Kengen e Daniele Silvestri ne San Remo 2007...!
Ma gjen dot njeri...?!

Mere dhe degjim te mbare , tani sapo e vura re kete post

http://rapidshare.com/files/4462022...aranza.mp3.html

dhe per kedo tjeter qe deshiron nje kenge ose nje album te mos na kurseje , cdo gje ne sherbim te popullit

Postuar nga Piktor datë 24 Korrik 2007 - 01:56:

Re: Re: La Paranza - Daniele Silvestri

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

dhe per kedo tjeter qe deshiron nje kenge ose nje album te mos na kurseje , cdo gje ne sherbim te popullit

ok vellai doi mund te me gjesh kengen

"kuvendon Marta me gra"-vellezrit lleshi flm.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 24 Korrik 2007 - 02:10:

Re: Re: La Paranza - Daniele Silvestri

Citim:

oooooooooooo dio... i ka bere zbor im vella rapidit... duhet te pres 116 minuta...

gjithsesi... Faleminderit Myzeqari

Postuar nga myzeqari datë 24 Korrik 2007 - 02:17:

Me vjen keq per keto te vendit nuk para ja themi

sidoqofte kete repertor nga vllezrit Lleshi munda te gjej

Vllezrit Lleshi - Deputetit
2.86 Mb
Vllezrit Lleshi - dita e rrenes
2.63 Mb
Vllezrit Lleshi - e kish menjen te ai miku
2.90 Mb
Vllezrit Lleshi - Hala jena te ura
3.22 Mb
Vllezrit Lleshi - Historia
3.96 Mb
Vllezrit Lleshi - Iku java pa u pa
3.41 Mb
Vllezrit Lleshi - Korrupsioni
3.47 Mb
Vllezrit Lleshi - Lojnat e fatit
2.42 Mb
Vllezrit Lleshi - Maloket
2.66 Mb
Vllezrit Lleshi - Miku per fushe
2.65 Mb
Vllezrit Lleshi - Puna sahat
2.66 Mb
Vllezrit Lleshi - Telenovelat
3.01 Mb

Postuar nga Piktor datë 24 Korrik 2007 - 02:41:

Citim:
Me vjen keq per keto te vendit nuk para ja themi

sidoqofte kete repertor nga vllezrit Lleshi munda te gjej

Vllezrit Lleshi - Deputetit
2.86 Mb
Vllezrit Lleshi - dita e rrenes
2.63 Mb
Vllezrit Lleshi - e kish menjen te ai miku
2.90 Mb
Vllezrit Lleshi - Hala jena te ura
3.22 Mb
Vllezrit Lleshi - Historia
3.96 Mb
Vllezrit Lleshi - Iku java pa u pa
3.41 Mb
Vllezrit Lleshi - Korrupsioni
3.47 Mb
Vllezrit Lleshi - Lojnat e fatit
2.42 Mb
Vllezrit Lleshi - Maloket
2.66 Mb
Vllezrit Lleshi - Miku per fushe
2.65 Mb
Vllezrit Lleshi - Puna sahat
2.66 Mb
Vllezrit Lleshi - Telenovelat
3.01 Mb

eh byrazer te flm per munimin por un desha "kuvendon Marta me gra" se kto te tjerat i kam.

Postuar nga Piktor datë 28 Korrik 2007 - 15:11:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
eh byrazer te flm per munimin por un desha "kuvendon Marta me gra" se kto te tjerat i kam.
A di njeri ku mund ta gjej kete kenge more se e kam ni vetem nji her tek Top channel

titulli
Kuvendon Marta me gra
kendojne
Vellezrit Lleshi.
flm.

Postuar nga SEXI datë 19 Shtator 2007 - 15:35:

Kerkoj nje kenge Shqip te Ervis.Bixit me muziken e kesaj kenges turke qe do vej ketu...Me pelqejne shume fjalet e kenges se Ervisit por nuk ja di as titullin...

Nuk u vendoska vidiklipi por do ta vej tek kenget qe po degjoj tani...

Postuar nga lezhjani-82 datë 10 Tetor 2007 - 22:49:

Kush mund te ma gjeje kete kengen rrep Italiane se e kam kerkuar dhe nuk di ku ta gjej. Eshte me duket ai Caparezza qe kendon "fuori dal tunnel".
Disa nga vargjet e kenges thone keshtu:

"...Brilla la mia buona stella,nel firmamento dei pensieri miei,in questo cielo non si perde mai,brilla la mia buona stella, ed io la vedo sempre accesa lÃ_ a regalarmi la serenitÃ_..."

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.