Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 144 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Cfare do i thoshe jetes nese do kishte mundesi te te kuptonte? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11559)
Cfare do i thoshe jetes nese do kishte mundesi te te kuptonte?
my election: ME GJEJ
me ndiq ......me shoqero ne kercimin tim....mos u lodh te rjedhesh ne venat time....perparo me mua dhe mos ndalo!!!!
Me duaj sic te dua, kujdesu ti per mua sic kujdesem edhe une per ty, me bej te lumtur duke me falur nje pjese tenden te bukur... DASHURINE...
I do NOT need you
Me sill kurajo te perballoj te gjitha te tjerat qe do te me sjellesh ti.
Jeta eshte nje rruge me kthesa
fillon ne maternitet, mbaron ne varreza.
C'mund ti thuash? Fitofsh nje tender sa me te mire qe te te shtrojne e te te bejne superstrade...
Behu pak me e thjeshte!
Me pushto
me sfido
Ku m#@in ishe fshehur deri tani???
Do i thoja qe nuk arrij ta kuptoj
Re: Cfare do i thoshe jetes nese do kishte mundesi te te kuptonte?
Citim:
Po citoj ato që tha darke
Do ti thosha qe te mos ishte kaq e veshtire.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Do ti thosha qe te mos ishte kaq e veshtire.
Mire te tjeret po ti pse ma ben te veshtire????????????
he e gjete fajtorin me ne fund,hahahahahahha
Mos luaj me ndjenjat e mia (per temen kjo jo per roken)
do i thoja kris b*****
nganjehere e egzagjeron........
shpesh here tregohet e pa drejte....
Po na ikën prej shalësh e s'po kuptojm gjo.
Mjaft me lendove!
Citim:
Po citoj ato që tha darke
Je dhurata me e bukur qe me ka dhene Zoti,per kete kam rene ne dashuri me te, per kete dua te te te shijoj deri ne fund ,me frikerat, me gezimet pershtjelluese te zemres, me sfidat,me termetet e kraharorit, me shperthimet e ndjenjave,me gjithcka.
...
Qe jeta eshte k*rv*, kete do ti thosha.
ahahahahahahahahahah
o admiralo
une do ti thasha
qe je k.... je po sme mund dot ......
more vesh apo jo
qe nuk kam faj per mallkimin qe me rri mbi krye cdo cast...
Une do i thoja qe je alamet goce por paksa tekanjose..
Here me hedh me sy mbyllur pa e vrare mendjen se ku bie dhe here me pret bute si sfungjer...
Gjithsesi je ti ajo per te cilen luftoj, per ty i kam bere kaq sakrifica per bukurine tende mi dreqe...
Ta vinte dhimbjen ne gjume me shpesh!
That you shouldn't be so cruel. Jo, jo ne fakt do i thoja flm qe cdo dite me jep force per te vadzhduar dhe per te qen e lumtur.
Nuk eshte qe me ndodh shpesh te te mendoj se si rrjedh...Ka raste me duket se te eci prane dhe shume here mbetem pas sepse nuk jam ne gjendje te ndeq ritmin tend...Dhe bashke po rritemi. Po rritemi me hallet,me veshtiresite,me gezimet,me hidherimet.Njohim njerez te rinj qe zene nje vend ne zemren tone.Njerez per te cilet jep edhe ti mendimin tend duke i vendosur ne prove...dukesh sikur gezohesh tek i sheh se si e kalojne proven...Kujdesesh shume per mua qe njerezit qe mbaj afer te jene ato qe kane vlere...ato per te cilet je e sigurte qe vlejne sa ty dhe nuk e ke problem te me dorezosh perpara ketyre personave ...E keshtu ecim bashke.Duket sikur do jemi bashke gjithmone por ve re qe kjo gje nuk do jete e vertete...Ti je akoma e gjalle,ushqehesh me kujtimet e mija e nderkohe qe une filloj te harroj
...Do vije dita qe une do rri i heshtur ne nje karrike e do te te degjoj ty te flasesh...Do flasesh per nje kohe qe mua do te me duket tej mase e larget...Ndoshta,ndoshta do ta kem harruar fare dhe do te pyes se kur kane ndodhur ngjarjet qe po me tregon...E me pas do te te degjoj ne heshtje,pa u merzitur me asnje moment...Do te degjoj ate bagazh eksperience qe ke fituar nga dikush...
Nuk mund ta bente tjeter njeri kete pyetje pervecse dark...
Nese jeta do me degjonte?Gjeja e pare kjo pyetja eshte pak e veshtire per ta kuptuar.....
Mgjth: pyetje per dark: MA SHPJEGO PAK CFAR ESHTE JETA PER TY? DHE DO TI PERGJIGJEM PYETJES TENDE KUR TE KUPTOJ NESE EDHE TI E KE KUPTUAR CFAR PO THUA...NUK TA KAM ME TE KEQ THJESHT DUA TE KUPTOJ ME SHUM.OK. PRES PERGJIGJE.
kristela,perpiqu tia thuash ne anglisht sepse darke nuk eshte shqipetare...ndoshta habitesh tek sheh qe shkruan ndonje fjali ne shqip sepse ka raste qe e ndihmojme qe ta thote...nese do detaje me teper prej saj duhet ti drejtohesh ne anglish,ose ne spanjisht (qe eshte edhe gjuha e saj)...
...
Citim:
Po citoj ato që tha kristela
Nuk mund ta bente tjeter njeri kete pyetje pervecse dark...
Nese jeta do me degjonte?Gjeja e pare kjo pyetja eshte pak e veshtire per ta kuptuar.....
Mgjth: pyetje per dark: MA SHPJEGO PAK CFAR ESHTE JETA PER TY? DHE DO TI PERGJIGJEM PYETJES TENDE KUR TE KUPTOJ NESE EDHE TI E KE KUPTUAR CFAR PO THUA...NUK TA KAM ME TE KEQ THJESHT DUA TE KUPTOJ ME SHUM.OK. PRES PERGJIGJE.
Me duaj sic te dua, kujdesu ti per mua sic kujdesem edhe une per ty, me bej te lumtur duke me falur nje pjese tenden te bukur... DASHURINE...
Te njejten gje do i thoshja edhe une Jetes vetem fjala lumturine mund edhe te zevendesohet me (friken, zemerim edhe cdo ndjenjesi tjeter qe cdo qenie e gjalle e marrin si te qene). Te jetosh nje jete te lumtur eshte te jetosh nje jete pa pendime. Te gjithe do ta cofim nje dite...
Prandaj "live your life to the fullest",,, time is ticking down...
All we need is love... :p :p :p
Re: ...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Admirali
[B]Qe jeta eshte k*rv*, kete do ti thosha.
DHE PRAP E DUAM ::HE PRAP JEMI NE QE I PERULEMI DHE I NENSHTROHEMI... ..........................................................
mendoj qe jeta nuk ehste kurve,por jane njerezit te tille.Eshte mashkulli i dobet qe i behet gruaja kurve.keshtu eshte dhe jeta mendoj.jemi ne problemi,jo koha.Ajo iken me te njejtin ritem si shume kohera me pare e ne vazhdim.Prandaj me shume paqe ne shpirtat tahne,me shume qetesi,dashuri dhe mirenjohje.
bye!
Do ti thoja "Veç per ty do te jetoj"
Do ti kerkoja te ishte me pak e mistershme
hmmmm
moj jete a mundet te jesh pak me e drejte
o jete , va fan'cyl
ca do ti thosha ? prit ta pyes nje her,se ndoshta kete rralle me kthe pergjigje
ndonjeher te jep iden se esht ajo shoqja qe me ty ndodhet ne cdo cast dhe ndihesh mire qe sje vetem,kur sa sigurohesh qe dikush esht me ty fap ajo te kthen krahet duke te len vetem aty te zhgenyer nga cdo gje ,ajo te ka tradhetuar dhe asgje sesht me e sigurt ,cdo gje esht nje pikepyetje dhe qe se di pergjigjen,po prap eshte cuditshme edhe pse ajo te braktis e te le fillikat vetem ti ende e don dhe i shkon nga mbrapa ,pse??
ahaaa cdo ti thoja un jetes qe te mos ndronte kaq shume fytyre ,te mos eci kaq shtermbet se sdo dim me e drejtu pastaj
-Jeta ësht rrug me pengesa
-Nga marteniteti e deri në vareza
O NJERES PRITNI NJE SECOND...TANI O JAM UNE TRAPE O NJE POPULL I TERE. PYETJE: CFAR MENDUAT KUR JU PERGJIGJET KESAJ PYETJE? JETEN MENDUAT? ME NDIHMONI TA KUPTOJ DHE UNE.
Mendova ate qe do te mund ti thoja nese do ta ndalte hapin e saj vetem nje cast, per te me degjuar c'kisha per ti thene.
Ajo qe dua ti them sot eshte " Une zgjodha te jetoj!!"
HEJ JETA.....MIRE QE KUPTON PO PSE BEN SIKUR SKUPTON XHANEM
o jete me bej pak me guximtare ti perballoj ca gjera pa frike
:qen: Ja ke fut kot plako.
...that you are a beautiful whore...
Why is it so hard to find a single honest albanian guy?
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 144 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.