| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)
c`rol loz femra ne jeten e mashkullit
per mua si mashkull qe jam femra loze nje rol qe nuk sjell prodhim por vetem shkaterim
zoti ka thene femrat jane nje pjese e krevatit
po hajde tu ua mbushesh mendje femrave
Re: c`rol loz femra ne jeten e mashkullit
Citim:
Po citoj ato që tha alexi
per mua si mashkull qe jam femra loze nje rol qe nuk sjell prodhim por vetem shkaterim
Femra eshte krijesa me e brisht me e rendesishme kete qenie njerezore nuk arin ta pershkruash dote me fjal sepse eshte me te vertet hume e veshtire.Kur shqipton fjale Femer duhet te mendohesh mire e te maresh parasysh shume gjera pastaj te flasesh.
Citim:
Me kete ritem emancipimi brenda pak viteve do pyesni ju veten "Cuna,ne te vertete c'rrol luajme ne nè jeten e femres?" 
Citim:
c`rol loz femra ne jeten e mashkullit??
Re: Re: c`rol loz femra ne jeten e mashkullit
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
interesant kjo. sipas kesaj i bie qe zoti te jete qenie njerezore, mashkull dhe nga ata qe vetem kryejne nevojat e tyre kafsherore...
deri ku arrin fantazia mashkullore
po s'keni faj jo e keni teper te ngushte trurin, zotin lereni jashte trurit tuaj se eshte energji e pakapshme per ngushtesine karakteristike...
Alex! Pa thuaja njehere nenes tende keto fjale, valle do te ti besoje??
Nqs je pjelle e babait, qendron ndryshe puna jote...
Femra ne jeten e mashkullit luan rolin e luajtur nga realizimi i ruajtjeve te roleve te luajtur

Thjesht eshte nje krijes qe eshte krijuar per te luajtur mashkulli asgje me pak dhe asgje me sh....
Dhe mohoeni juve cunat po ja u mbajti:p
Une medoj se pa femrat cunat zene pleshta ha ha ha ne duhemi ne jete sepse i japim gjalleri jetes dhe dime si ta bejme ambjentin te embel dhe te pelqyeshem .....sepse ne kemi ate elementin e magjishem qe cunat nuk e kane ( e kam fjalen per pamjen seksi dhe embelsine) haha .....
I am proud to be a girly girl
A kiss from angel
femra ne jeten e mashkullit luan rolin paresor,dytesor dhe ate mesor
:p....!
Dmth varet se si i caktojne kufinjte me njeri-tjetrin,dhe sa e vleresojne njeri-tjetrin....nuk e di mbase eshte dicka me shume apo dicka me pak te pakten keshtu mendoj une
pacim
puc-puc Ela
Pastaj goca le ta themi
:
-jane femrat ne boten e civilizuar qe ju tregojne deren meshkujve
-Jane femrat qe kane tutelen e femijeve
-jane femrat qe gatuajne ate qe ju pelqen atyre
-Jane femrat qe kane celesin drejt jetes te lumtur e harmonise
do vrisja veten
NE qofte se nuk do ekzistonte femra un do vrisja veten.Neqofte se vishem mir ose ve ndonje parfum te mir dmth ne qofte se e mbaj ndonje cik veten arsya eshte se nuk dua qe femrat te thon[shife ate morracakun,drejt muhabeti per femrat jetojm dhe un i dua shum[ha ha]
Po atehere pse nuk hapim nje supermarket femrash (me kusht qe te jene me te drejte kthimi,te kete garanci per 4 vjet dhe me te drejte kembimi.Dorezo nje te vjeter dhe per 50$ merr nje te re.)
Ahhhhh sa mire qe do ishte.....!
C`a jane keto mendime mo aman.Po femra eshte thelbi i jetes se nje mashkulli.Ky eshte mendimi im.Femrat neve here na ngrene peshe zemrat dhe here na i rrezojne pertoke fare,po fundja ketu qendron bukuria e jetes apo jo? Pastaj sikur femra mos te jete e barabarta me cunat do humbte lezeti i jetes se nuk do "gjuanim" me fare pastaj.(kjo e fundit ishte shaka
)
Po une cuditem me gocat.Kaq te urta jeni moj.(Ketu perjashtohet amor-i sigurisht)Sikur ndonje goce te kishte thene te njejten gje per cunat kushedi c`do i kisha punuar.S`do lija gur e kusur pa i thene.Hajde boll ju mbrojta sot dhe dilini per zot vetes.Ika tani se me shume se kaq vetem te them qe te kthehemi ne matriarkat (po as mos shpresoni,se nuk vjen ajo dite
)
bLedumi
mua mami me ka pjelle po
desha te thoja qe femrat jane per mua vec per ne krevat
nuk jane e nuk bejne pjese ne zemren time
po vec ky ishte mendimi im
dhe pastaj kush te tha ty ose asaj tjetres si e ka emrin
qe femra jane celesi dhe meshkujt dryni
per veten time 1 femer me mua nuk ka me shume se 37 minuta
kohe
sa te mbaroj per here te pare
dhe me mbrapa i them nuk te njof me
ok o < i >
Ok plak ti ke mendimi tend..
Po mos harro dicka..Nqs ti ke kete mendim per nje femer,edhe femra te njejtim mendim ka per ty gjithashtu..Cdo gje eshte reciproke dhe e anasjellte...
Ej o amor
Ajo thenia jote me celesin e lumturise me kujtoi nje barsalete:
Nusja pas nates se pare te marteses vete ke e jema dhe i thote:"Mama e mban mend kur me thoshe qe duhet te mesoja te gatuaja sepse rruga per ne zemren e burrit kalon nga stomaku i tij?E pra,une mbreme zbulova nje rruge te re." 
P.S Sa per mua personalisht jam plotesisht dakort me mendimin tend. 
Plasen cokollatat edhe ketejjjjjj
Nuk dua te behem feministe prandaj s'po them gje..... vetem qe ne femrat kemi rolin kryesor te mashkulli
ah si do benit ju pa ne si do benit
ciao nga macka
O cuna,po pse gjithemone i merrni gjerat mbrapesht ju èè?(Bledumi & jimmy)
Po nuk jeni paksa te vegjel per ca gjera juve? :p :p
Re: po he mo !!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha bruxelles
ore ça bohet ketu njiher po ku ka jet pa femer ore ? femra eshte kuptimi jetes lulja me e bukur dielli me ndriçues ndjenja me e paster femra eshte ajo qe gjithmon kemi enderuar dhe shpresuar ne jet mireqenia begatia lumturia e pafundme
Do kisha shume gjera per te renditur ketu ,por po permend vetem njeren qe permbledh shumicen e ketyre ....roli i femres eshte qe tja nxije mashkullit jeten( kjo ishte per te mbrojtur levizjen feministe dhe ate maskilsiste njekohesisht
)
Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
[B( kjo ishte per te mbrojtur levizjen feministe dhe ate maskilsiste njekohesisht) [/B]
I paqarti ne kete mes je ti i dashur ...
Sa here te kam thene qe mos ti shikosh kaq ne siperfaqe gjerat sic te eshte bere zakon
...
Vleresoje pak me thelle pergjigjen...
Nejse ,mqs kerkove ndihme une spo te ngatrroj me me gjithe keto llafe por po te prgj .
Duke thene se femra ka rolin e nxirjes se jetes se burrit
,une i jap nje shtyse bindjes se mashkullit se mund tja bejne shume mire edhe pa femrat ...se perderisa ato sjellin vetem fatkeqesi atehere nje Bote e ndertuar nga miresia-mashkulli
,do ishte ideale...
Ohh cem lodhe more bledum ,epo te kishe qene kaq.....

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
se perderisa ato sjellin vetem fatkeqesi atehere nje Bote e ndertuar nga miresia-mashkulli ,do ishte ideale...
:p..
:p..
:pc'rol luan femra??
mashkulli--- koka, femra---- qafa,koka leviz sipas drejtimit te qafes.
megjithate rolet edhe mund te nderrohen(vice versa),ehuuu sa role ka ,aq te mira qofshin !
alexi psh ka per te marre rolin e viktimes ,:p Shife kur ta pesoje nga femrat,
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
mashkulli--- koka, femra---- qafa,koka leviz sipas drejtimit te qafes.
megjithate rolet edhe mund te nderrohen(vice versa),ehuuu sa role ka ,aq te mira qofshin !
alexi psh ka per te marre rolin e viktimes ,:p Shife kur ta pesoje nga femrat,![]()

.. E bukur kjo..

Bledumi
Ehhh me paske gjetur pune me sa shoh ,mua sot ti .... 
Po mire o burre i dheut gjithe kohen duke te shpjeguar ty do rri une?
Nuk po shaj sexin femer aspak por me ate qe thashe me siper nuk dilja ne krahe te asnjerit se i mbroja te dy njekohesisht (edhe levizjen feminsite edhe ate maskiliste ).zoterote me pyete se ne cmenyre e favorizoja ate maskiliste dhe ta tregova ...vetem kaq ama ...
PS:Cila nga fatkeqesite e shumta ,qe mund te sjell une ,te shkon ne mendje se mund ta sjell sot ?? 
femra e ben mashkullin te jete mashkull. dmth i jep kuptim qenies se tij sepse nese nuk do ishte femra kujt do i tregonte mashkulli trimerite, per cin do luftonte, per ke do perpiqej? per ke do vritej kujt do i thurrte poezi etj etj
ku do i shfrynte hormonet 
Citim:
Po citoj ato që tha obsession
ku do i shfrynte hormonet![]()

Akoma me kete pyetje juve? 
Femra eshte nje rrace qe sa po vjen dhe po shtohet, mashkulli eshte ne estinguim 

Ne kete bote te soçme kemi mesuar ti bejme te gjitha vete... dhe kalamaqte 
( egzagjerova me feminizmin?
)
He thoni po patet kurajo ju qe e mendoni ndryshe 
Re: Re: c`rol loz femra ne jeten e mashkullit
Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Te njejtin rol qe luan mashkulli ne jeten e nje femre..
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ti do nje femer ne krah vetem per te thene sa trim u tregove qe u kape grushta me komshine dhe sa per te shfryre hormonet? Bravo!!Lum ajo qe te ka(nese egsiston nje "ajo" natyrisht se me keto te thena si dihet)
Citoj ate qe tha plloshtani:
Plako mbaje veten, se afer lumit jemi...!!!
Aq eshte rrezja e veprimit,s'te ve faj
Jimmy:
Ehh,akoma se dije? :p
Une mendoj se nje njeri i emancipuar e vlereson femren per gjithçka qe ka.Femra nuk eshte vetem per 37 minuta ne krevat siç e thote ky shoku me lart,por eshte nene ,moter dhe bashkeshorte e mire.
Femra ka aq rol ne jeten e mashkullit sa ka dhe mashkulli tek femra dhe pa njeren pale nuk do kishte jete.
Nje pjese e meshkujve shqiptare eshte e prirur per ta keqtrajtuar femren dhe nuk e di se kur do emancipohet kjo pjese e zeze e shoqerise.
Me respekt Korça.
Nuk e mbaj mend mire kush e ka then kete:
Pas cdo mashkulli te arritur fshihet nje femer pas
per vajzat
c'eshte mengjezi?
femije i posazgjuar
po mbremja?
nuse e menduar
po djemte?
krah qe hapen ne fluturim
po vajzat?
ah per vajzat nuk ka krahasim
pershendes te gjitha vajzat e ketij forumi. ciao.
E di si eshte puna me disa nga ju gocat.Po t`ju nenvleresosh filloni protestat dhe llafet po t`ju vleresosh filloni me mburrjet dhe llafet.Keshtu qe nuk di i ziu njeri cfare te beje me ju.Pale kur marrim anen tuaj ju duket vetja sikur jeni vetem "ju dhe perendia" kurse te tjeret as ekzistojne fare.
Prandaj mos t`ju hyje vetja ne qejf se po morem ndonje vendim ne meshkujt e beme Shqiperine Republike Islamike qe `tju vije mendja verdalle.T`ju fejojme qe ne djep si ne shek XVII dhe te mos shifni mashkull me sy deri diten e marteses dhe te mos dilni nga dhoma e gjumit pa perce.
Tani perfytyroj si do vershojne mesazhet feministe anti-Jimmy

He se bera shaka se jeni "kripa" e jetes.Vetem uleni pak ritmin e mburrjeve dhe te llafeve.

Tung.
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
E di si eshte puna me disa nga ju gocat.Po t`ju nenvleresosh filloni protestat dhe llafet po t`ju vleresosh filloni me mburrjet dhe llafet.Keshtu qe nuk di i ziu njeri cfare te beje me ju.Pale kur marrim anen tuaj ju duket vetja sikur jeni vetem "ju dhe perendia" kurse te tjeret as ekzistojne fare.
Prandaj mos t`ju hyje vetja ne qejf se po morem ndonje vendim ne meshkujt e beme Shqiperine Republike Islamike qe `tju vije mendja verdalle.T`ju fejojme qe ne djep si ne shek XVII dhe te mos shifni mashkull me sy deri diten e marteses dhe te mos dilni nga dhoma e gjumit pa perce.![]()
![]()
Tani perfytyroj si do vershojne mesazhet feministe anti-Jimmy![]()
He se bera shaka se jeni "kripa" e jetes.Vetem uleni pak ritmin e mburrjeve dhe te llafeve.![]()
Tung.
Per mendimin tim femra i ndryshon rolet qe luan ne jeten e mashkullit ne baze te moshes dhe eksperiences. Kur eshte adoleshente ajo shihet nga meshkujt si objekt trofeu dhe e trajton veten si te tille duke shkuar pas rrymes pa ditur se cila eshte rryma e vet. Pas disa zhgenjimeve ajo fillon te mendoje se cfare ka bere gabim dhe fillon te analizoje veprimet e saj....ne menyre objektive...dhe arrin ne konkluzionin se eshte shfrytezuar dhe fillon kerkimin per ate qe ajo quan barazi ne cift .....dhe e arrin duke fituar respektin nga partneri.
Citim:
Prandaj mos t`ju hyje vetja ne qejf se po morem ndonje vendim ne meshkujt e beme Shqiperine Republike Islamike qe `tju vije mendja verdalle.T`ju fejojme qe ne djep si ne shek XVII dhe te mos shifni mashkull me sy deri diten e marteses dhe te mos dilni nga dhoma e gjumit pa perce.![]()
![]()
Tani perfytyroj si do vershojne mesazhet feministe anti-Jimmy![]()
He se bera shaka se jeni "kripa" e jetes.Vetem uleni pak ritmin e mburrjeve dhe te llafeve.![]()
Tung.
Tani me thene te drejten une me shaka i thashe po me sa shoh qenkeni prekur shume.Tani juve dukeni qe jeni anetare te reja se nuk e dini qe une e perdor shume humorin.
Sa per t"ju qetesuar juve nuk jam aspak i atij mendimi qe kujtuat ju.Jam tip shume me liberal.Po te lexoni fundin e mesazhit dhe mesazhet me siper do e kuptoni me mire mendimin per femrat.Nejse ju pershendes te gjithave dhe suksese ne te gjitha fushat e jetes.
P.S Jo po thoni qe nuk doli parashikimi im.Me dhane leksione edhe kush me kishte pjelle biles me bene edhe parashikimin e varrimit tim

nqs e lexuat mesazhin tim me kujdes une thashe qe thjeshte fakti qe njerezit i mendojne gjera te tilla me neverit, pjesa tjeter nuk ju ishte drejtuar juve personalisht, edhe pse gabimisht mund te jete dukur e tille. e kuptoj qe ju pelqen humori por une thjeshte po ju them qe nuk bete njeri per te qeshur. nje qendrim si ai i juaji, edhe pse i perdorur per humor me prek thelle, dhe besoj se duhe te kete te njejtin efekt mbi c'do femer... i ashtuquajturi civilizim i sotem, edhe pse nuk eshte aq keq sa c'ishte, eshte thjeshte dominimi i mashkullit ne shoqeri, ekonomi dhe politike. une besoj qe dicka e tille eshte teresisht e padrejte dhe indinjuese. perse duhet te kene meshkujt me shume kontroll ne politike, ekonomi, dhe mentalitetin e pergjithshem te shoqerise? sepse jane fizikisht me te fuqishem?(dokrra) femrat dhe meshkujt nuk kane diferenca thelbesore ne formimin e intelektit, dhe une nuk e shoh te drejte qe meshkujt te dominojne boten kur femrat kan te njejtat kapacitete.
nuk jam ndonje feministe e thekur, nuk besoj qe femrat duhet te sillen dhe te kene te njejta menyra me meshkujt sepse faktikisht nuk jemi te barabarte nga ana fizike por menyra vulgare se si femrat jane keqperdorur dhe perulur ne te shkuaren dhe me pak ne ditet e sotme, eshte per te ardhur keq. une nuk pres qe ju te keni te njejtat ndjenja qe une kam rreth kesaj teme, ju jeni nje mashkull, por ju lutem konsideroni gjera te tilla dhe kendveshtrime te ndryshme para se te beni humor pa kripe qe nuk ben asnje njeri per te qeshur dhe qe i jep disa te tjerve nje paraqitje jo shume te pelqyeshme te personit tuaj.
O Deshira,une shaka bera dhe ti u fyeve (ndoshta me te drejte).Ti i quajte meshkujt idiote dhe une nukm te thashe gje.Tani kush duhet te fyhet ketu.
Per sa i perket humorit edhe mund tja fus kot nganjehere dhe nuk qesh njeri.Kjo varet nga pikeveshtrimi.Pastaj une ate e thashe me ironi.Sepse ka akoma njerez qe e kane seriozisht ate ide.Keshtu qe mua me keni ne frontin tuaj ne nje fare menyre
. Nejse puna eshte se kam pershtypjen qe si me shume yrysh e ke marre me cunat.Sikur te kemi vrare babane ne (oops mamane desha te thosha
)
mos ki merak, nuk prekem aq kollaj, dhe astaj vrarja e babait ose qofte edhe e mamase nuk ehste gjeja me e keqe qe mund ti besh nje njeriu.humori jot thjeshte nuk mu duk me vend dhe une komentova. ky sit per biseda eshte apo e kam gabim?
O macke
Po edhe ti o Brut (keshtu i tha Cezari Pompeut
)
Tani une e di qe jam tip qe hap polemika nganjehere po qe te arrinte deri ne kete fare feje nuk ma merrte mendja
Tani qe te sqarohemi njehere e mire.Une ate mesazhin e shkrova sepse pashe nja 2 mesazhe paksa si teper feministe biles u arrit deri aty sa te quheshin meshkujt idiote.(dhe jo me ironi)Atehere cfare duhet te beja une?Pastaj merreni pak mundimin dhe lexoni ne faqen tjeter dhe lexoni pak ato mesazhet se do gjeni aty edhe mendimin tim.
O deshira,ti je e lire te komentosh dhe te bisedosh.Nuk e ke hic gabim.Po une ate humorin nuk e bera qe te qeshin gocat (as qe e prisja nje gje te tille).Po nuk e bera as qe te ofendoja gocat (te pakten nuk ishte ky qellimi im).Nejse sic te thashe varet nga kendveshtrimi i secilit.
Hajde tung se jeni te gjitha si shpirt.
P.S shpresoj qe te mos fyheni te pakten nga komplimentet 
Re: O macke
Citim:
Po edhe ti o Brut (keshtu i tha Cezari Pompeut)

Kur u rrit dhe jimmy, iiiii 

O macka
Tani mos perhap panik te gocat qe une jam maskilist
.Kjo nuk eshte aspak e vertete.Por ka dicka.Ju edhe doni privilegjet e "seksit te dobet" edhe doni te drejta te barabarta.Hiqni dore nga njera dhe zgjidhni.Kjo nuk do te thote qe une jam maskilist.Jam thjesht realist.Megjithate une femrat i trajtoj si te barabarta dhe u jap privilegjet e "seksit te dobet".Sa per moshen ke te drejte u rrita edhe une avash avash megjithese se nuk mburrem me kete.
P.S Ne fakt ka mendime qe Bruti ka qene djali ilegjitim i Cezarit (nena e Brutit kishte qene e dashura e Cezarit).Prandaj mos ngaterro bakllavane me byrekun (ne rastin konkret humorin me injorancen
)
Sidoqofte mua nuk me ngel hatri se e di qe ti gerricesh pa te keq. 
Ciao macke (edhe kur gerricesh prape macke e lezecme ngelesh) 
Femra tek une(ups),luajne nje rol shume te mire dhe te keq psikologjik,fizik,moral,oral
dhe qetesues.per mua,shprehja:Trimi i mire me shoqe shume
:p:p ,qendron! Ciao!
vlora angle
femrat per mue jan kot
ti me kujtove filmin me XINEN
QE ISHTE NJE FSHAT PLOT ME FEMRA DHE NUK KISHTE ASNJE MASHKULL
edhe femrat nuk bejne dot pa mashkull
se cmenden
jane njelloj si ne femer e virgjert
kur e xhvesh dhe e le thate
keshtu beni ju
une e quaj krim tua besh femrave keshtu si keto krime i kam bere me shumice
po me ka fal zoti!
te gjithve
O milet ku jeni mo keshtu po flisni per nje qenje njerezore qe mashkulli pa te eshte kote ,femra eshte dhe do te jete thelbi i jetes se mashkullit sepse nuk jeni asgje pa te ,dhe mos e vleresoni femren si nje objekt sherbimi per ju meshkujt nuk eshte ashtu femra eshte kryesorja ne jeten mashkullore , lexova nje qe kishte thene se femra me te ishte vetem 37 minuta dhe kaq ) desha vec ti them ,me duket se je rrit ne jetimore o djale
FEMRA ESHTE AJO QE KA FUT DJALLIN NE SHISHE
POR VET AJO E KA NXJERR NGA SHISHJA :
Femra ne jeten e mashkullit luan rolin e polices te monogamise ne shume raste.
| Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.