| Forumi Horizont | Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Cohu - Kenga e Edi Rames me grupin West side family (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17076)
Cohu - Kenga e Edi rames me grupin West side family
Degjova sot kengen e sapo promovuar qe ka nxjerr West Side Family ne bashkpunim me Edi Ramen!
Koha per ndryshim (Cohu)
Mendoj se ideja esht gjeniale dhe ide te tilla novative me pelqejn tek Edi!
Shpresoj te kete ide te tilla edhe pas fitores!
Si mendoni ju ?
Shume idera te mira ka Edi po eshte bosh ne realizimin e tyre!
Ideja me e mire eshte qe keto politikanet tane te nderrojne pune...
Ja duke filluar nga Edi Rama, p.sh.
Kenga eshte e lezetshme, por nuk mjafton per nje fushate te tille, sado qe i talentuar te jete ai.
Shqiperise i duhen projekte jo kenge.
Une e kisha ne plan te shkoja personalisht qe te filmoja hapjen e fushates se Edit,por nuk pata mundesi te shkoj. Me komunikuan se kishte mbajtur nje fjalim te arrire dhe se ne pergjithesi kishte shkuar bukur.
Kenga interesante.
Pse kur u hap fushata? Mua me duket se kane nja 2 muaj ne fushate...
Po nejse, thashe ta kerkoj ne YouTube, por ne vend te fushates gjeta kete videon e titulluar "Endrra e Edi Rames":
Nje koment poshte shkruan:
Kot s'ia ka kërku Sony-t ket reklamen edi se do ishte me mire se konga e west side family
Fajtoro mbreme u hap fushata per Edi Ramen, me duket se Sala e ka te henen, tek shesh Skenderbej me Koncert te madh.
Jane te ftuar disa kengetar si Elita 5, Bojken Lako, Soni Malaj e ca te tjere qe s'me kujtohen.
S'me pelqeu as kenga e as ideja e saj ! E ben dhe para ca vitesh nje kenge me Edin per Tiranen kur ai ishte akoma "i pafajshem" ! Tani personalisht besoj se s'eshte me i tille dhe si pasoje besoj se nuk e meriton nje kenge te tille !
Nejse,thjesht mendimi im !
Ceshtje muzikore
Zevendesova videon e lezhjanit me ate origjinalen. Keshtu te gjithe mund te shikojme se dhe ne mund te kemi si dikur ne fushaten elektorale te Berlusconi-t : nje kryeminister punetor, fshatar, minator, zyrtar etj
Po mendoja per zgjedhesit e pavendosur: nese s'ju bindin premtimet e partive e dashuroni muziken mund te bazoheni tek kenget per te votuar.
pervec Cohu kenget e tjera jane mesa kam degjuar une te pakten :
PD: Modern Talking - Win the race ... si thoni vete Berisha ka kerkuar ne google emrin e kenges?
G99 :Alban Skenderaj - Do jemi ne ...
nese ndonjeri di per partite e tjera te na i thote.
Personalisht nese do isha tek ata votuesit e pavendosur do me devijonin tek G99, e kam pike te dobet kete kenge 
Ahhh, videoja qenka sekreti i kesaj kenges. Fillon pikerisht ne veri, me sakte ne Fierze, mbi tragetin qe shkon ne Tropoje. Hapja fillon pikerisht me gishtin ne veri te hartes.
Shume te zgjuar :p
Me pelqeu kenga dhe mesazhi qe con ajo. Pritet kjo nga nje artist si Edi Rama. Shpresojme qe dhe idete e tij per ndertimin e nxjerrjen e Shqiperise nga varferia, te jene po aq gjeniale, jo vetem ne letra por edhe ne vepra.
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Une e kisha ne plan te shkoja personalisht qe te filmoja hapjen e fushates se Edit,por nuk pata mundesi te shkoj. Me komunikuan se kishte mbajtur nje fjalim te arrire dhe se ne pergjithesi kishte shkuar bukur.![]()
Kenga interesante.![]()
Forr mi dis is a mirekel of fridom !
Kush ia ka mesuar kryeministrit anglishten per zotin 
Lezhjani e di qe tema jote eshte per kengen Cohu por s'po me rrihej pa e vene kete. Si thonit juve kishte mundesi qe Sali Berisha te rrinte prapa e mos bente kenge dhe ai?
Mmm ... Elita 5 e B.Lako do kisha pasur qejf ti shikoja bashke jo ne nje kontekst politik po nejse zgjedhjet e tyre.
Shum cilesi e dobet. Vetem e kan ber sa per te ber nje keng, as nuk afrohet me ralizimin e kenges "Cohu".
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Shum cilesi e dobet. Vetem e kan ber sa per te ber nje keng, as nuk afrohet me ralizimin e kenges "Cohu".

Me pelqen shume ky grup "West side family" por imen q eka bere kenge per EDIN jam betu qe sdo e degoj ma ..... debora une timit i thashe te degjonte te dyja dhe me tha "me pelqen kenga kur fustanin ti e heq" kshuqe hoqa dore nga degjimi i tyre .....te dyja cka
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.