Forumi Horizont
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare keni arritur jashte shtetit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17267)

Postuar nga mergimtar_akoma datë 11 Shtator 2009 - 16:49:

Cfare keni arritur jashte shtetit?

Pershendetje te gjitheve. Meqe shumica nga ne jane mergimtare dhe punetore te medhenj isha kurioz te dija se cilat jane arritjet tuaja ne mergim,,qofshin keto arritje edukative, profesionale apo dege pemesh.
p.sh une: mbas 5 vjetesh mbarova diplomen per MBA dhe tani punoj ne nje kompani angleze ne UAE as a Marketing Manager.
kurse shoku im qe jeton me mua mbaroi kursin si security person dhe arritja e tij me e madhe eshte te pasurit 10 te dashura nga 10 vende te ndryshme te botes..
pra sic e shikoni cdokush ka arritur dicka ne jeten e mergimit..
po ju ..cfare keni arritur apo po pikesynoni per te arritur..
falminderit
mergimtar akoma..

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shtator 2009 - 18:52:

Une jam pjatalares ............. arritja me e madhe deri tani eshte promovimi si pergjegjes sektori ketu ne restorant ....... domethene shefi i pjatalaresve te tjere .......
Dashnoret nuk i permend dot ketu se nuk eshte vendi i pershtatshem ............. po me ka mbetur peng qe nuk shkova per doktorate kur ma ofruan ne Yale ......... pavaresisht se keta kushurinjte e mi te gjithe kane Range Rovers dhe BMV sportive ......... .

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 23:27:

sa me mire qe skam shku jashte shtetit se pale c'karriere do kisha bere....jam e kenaqur me jeten dhe menyren sesi e kam ndertuar jeten time ketu....

Postuar nga Deb* datë 11 Shtator 2009 - 23:36:

Lejohet te postojme resumene ketu se eshte shume e gjate lista.:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shtator 2009 - 23:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Misha
sa me mire qe skam shku jashte shtetit se pale c'karriere do kisha bere....jam e kenaqur me jeten dhe menyren sesi e kam ndertuar jeten time ketu....

Permbaju temes ............... behet fjale per ata qe jane jashte shtetit .........

Postuar nga agata datë 12 Shtator 2009 - 00:02:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Permbaju temes ............... behet fjale per ata qe jane jashte shtetit .........

Postuar nga cecilia datë 12 Shtator 2009 - 00:25:

Agata, me ke kopju ngjyren dhe modelin e flokeve. :p

ne teme: listen e kam shume te gjate, neser do mundohem...

Postuar nga SmoKer datë 12 Shtator 2009 - 00:28:

Te jemi te sinqerte , un per vete vetem kam humbur edhe ato qe i pata

Postuar nga agata datë 12 Shtator 2009 - 00:29:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Agata, me ke kopju ngjyren dhe modelin e flokeve. :p

U bera bjonde ne shqiperi...

Postuar nga AngelDevil datë 12 Shtator 2009 - 00:34:

Citim:
Une jam pjatalares ............. arritja me e madhe deri tani eshte promovimi si pergjegjes sektori ketu ne restorant ....... domethene shefi i pjatalaresve te tjere .......
Dashnoret nuk i permend dot ketu se nuk eshte vendi i pershtatshem ............. po me ka mbetur peng qe nuk shkova per doktorate kur ma ofruan ne Yale ......... pavaresisht se keta kushurinjte e mi te gjithe kane Range Rovers dhe BMV sportive ......... .

pse ore turll te ishte per pjata kishte plot ketu me punu une thashe se kush e di perse ke shkuar andej

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Shtator 2009 - 02:34:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

pse ore turll te ishte per pjata kishte plot ketu me punu une thashe se kush e di perse ke shkuar andej

Pozicioni i pjatalaresit ne shqiperi nuk vleresohet .............. jo me kot pjesa me e madhe e shqiptareve kur vijne ketej e provojne kete kenaqesi ............
Pastaj une jam shef ketu tek restoranti ......... kam dy pjatalares te tjere nen vete ....... :aha

Postuar nga Katilesha datë 12 Shtator 2009 - 02:50:

Citim:
Po citoj ato që tha agata

U bera bjonde ne shqiperi...

......

Nuk me besohet. Do te te vras..

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Shtator 2009 - 03:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

Nuk me besohet. Do te te vras..

Me duket se duhet me t'ba shoqe ty me njoh gocat e forumit ..............

Postuar nga Katilesha datë 12 Shtator 2009 - 03:10:

Citim:

Me duket se duhet me t'ba shoqe ty me njoh gocat e forumit ..............

...........

Ua te kryn pune nganjehere kjo teoria bjeri pragut me degju dera..

Postuar nga Petter datë 12 Shtator 2009 - 03:54:

Jo pak.. jo shume.

Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.