Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)

Postuar nga kuci_me_lucin datë 24 Qershor 2003 - 00:10:

nick-name-i juaj

hajdeni njehere forumista na trekoni se si a keni vendosur kete pseudonim qe keni tek forumi horizont.........pres pergjigjen tuaj dhe me von une.....

Postuar nga Tonia datë 24 Qershor 2003 - 00:24:

Talking

Une e kam nga doktor Zhivago. Nese e mbani mend ishte emri i se fejuares se pare dhe ne film eshte shume e kendshme...
Dikush me ka thene se dukert si nick trasvestiti po une nuk heq dore vallain..)
Hajde na sqaro ti tashi..

Postuar nga lilou-dragon datë 24 Qershor 2003 - 17:07:

Thumbs up

kurse une e kam me 5 shoqet e mia ...L=laurine I=ignes L=laure O=orianne U= e kemi vendosur per te kompletuar per Dragon jane te gjithe nickname D=doudou R=rtmn A=ajn G=gigi O=ourson N=ninou (jam une ) , kemi te gjitha kete pseudo ..por ato nuk vine ne forumin shqiptar...
voili voilo
bye

Postuar nga ^blu^ datë 24 Qershor 2003 - 20:16:

^blu^ ngjyra e preferua e imja

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 07 Korrik 2003 - 18:15:

Cool kurse imi....

Well, easy to guess... :-P

Postuar nga Klodel datë 09 Korrik 2003 - 23:49:

Primula

e PARA
Primula,
eshte ajo lulja e pare, e vogel dhe e fshehte qe cel ne fillim te pranveres. (manushaqja)

Postuar nga Klodel datë 09 Korrik 2003 - 23:50:

macekeqe

macekeqe kuptohet
mace se me thone qe jam si mace, e keqe se me thone qe jam e llastuar dhe dhe e keqeeeeeeeeeee me djemte!
se kam vene vete kete nick po ma ka vene nje "njeri" tjeter.

Postuar nga Klodel datë 09 Korrik 2003 - 23:50:

cancer

Cancer sepse jam nje kancer per shoqerine, asnjeri nuk me do

Postuar nga Klodel datë 09 Korrik 2003 - 23:51:

Aljohin

Aljohin = 1. kampion shahu ( andej nga vitet 30 ( rus ))
2.Mbrojtje ne shah.
3. ( ketu ) Nofka ime

Postuar nga Klodel datë 09 Korrik 2003 - 23:52:

analiste, pasi ne nje te ardhme te afert shpresoj dua te behem analiste per ceshtje politike. praktiken e kam filluar ne forum :p

Postuar nga kristal datë 10 Korrik 2003 - 13:33:

kristal

ska nevoje per koment, nick name flet shume qarte.

P.S. analiste mos thuaj ne te ardhmen dua te behem e tille, ti tashme je e tille, mos u trego kaq modeste e dashur. te puth

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2003 - 14:51:

Talking

Teme interesante ketu,dhe postimet poashtu!

P.S mos prisni pergjigje nga une dhe plssss mos hapni fjalorin latinisht

Postuar nga kristal datë 10 Korrik 2003 - 16:09:

Amor me kete qe the na e rrite me shume kuriozitetin, fjala e pare nuk eshte e veshtire por ajo e dyta ...??? cdo te thote valle?
Me siguri dicka e bukur duhet te jete.

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2003 - 19:14:

Talking

Jooo,asgje interesante(te pakten per shumicen ketu jo)

Ishte shaka Kristal

ciao

Postuar nga Klodel datë 10 Korrik 2003 - 19:17:

amor po ne qe s'kemi fjalor latinisht do na e thuash ke veshi kuptimin

Postuar nga kristal datë 10 Korrik 2003 - 19:23:

Talking

U pa puna analiste duhet me ble fjalor. Si do e bejm do e blesh ti apo do e blej une. Shpenzimet i ndajme pergjysme. :

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2003 - 19:33:

Smile

Wellcome dhe ti analistja,sapo fillova te ndiej mungesenNuk e dija qe nicku im ju sushitonte kaq interes,por kam nje zgjidhje per ju,pyet me mire reth e rotull se do e zbulosh ne sec
Kristal kurseji parate per gjera me te dobishme:p

thx per interesin,

ciao

Postuar nga Klodel datë 10 Korrik 2003 - 19:36:

ah mi amor, keta qe me rrethojne me mire mos i pyes per asgje sepse u be qe ne vitin 1973 qe kane mabruar shkollat qe nuk kane hapur nje liber dhe fatkeqesia eshte qe na japin urdhera.
i respektojme vetem per vjetersine por debatet i kam perqendruar te gjitha ketu ne forum

vertet kam qene kurioze qe ne fillim por meqe u hap tema na e thuaj tani :p me pelqen komunikimi i drejtperdrejte

kristal ti aty afer e ke librarine vetem ndalo hape fjalorin e ma thuaj edhe ti ke veshi

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2003 - 19:38:

Arrow

Referohesha ne rethin shoqeror ne forum sweet

Kristal kujdes se mos te kalosh me semaforin e kuq nga nxitimi

Postuar nga kristal datë 10 Korrik 2003 - 19:54:

Talking

Mos ki merak amor se nuk semafor perpara e kam rruges drejt. Pastaj mos u merakos per shpenzimet se besoj se do me hyje ne pune fjalori edhe mbasi te kem gjetur emrin tend. Me kete rast behem mbare te blej fjalor latinishteje.

Postuar nga amor alucius datë 10 Korrik 2003 - 20:13:

Arrow

Mua te gjores me eshte dashur ti blej vite perpara ato fjaloret, i kam nja pese te tille vetem ne latinisht ne shtepi!Nese do te jap nje borxh

Atehere kristal po ta shuaj kuriozitetin(meqe je kaq e mire:p)

Nicku im do thote Dashuri ndaj...vazhdimi mund te plotesohet me elementet qe kane luajtur nje rol te rendesishem ne jeten time

E shikoni qe rate brenda ne shakane time?(lol)
Menduat se do kishit access ne arkivin qendror duke perkthyer nickun tim...lol...nejse me pelqyen reagimet tuaja ne postimet e para prandaj dhe vendosa te ju mbaja lojen...lol...

ciao dhe me pak precipitoze

Postuar nga kristal datë 11 Korrik 2003 - 11:22:

Mirmengjes e dashur amor,

Se kush ra ne lojen e kujt nuk e di, sepse ne fund te fundit na e tregove kuptimin e nick-ut dhe ne vetem kete donim e jo te hynim ne arkivin qendror haha, nejse nuk ta them per te te bere qejfin por je nje anetaret e forumit qe me pelqen me shume.
kalofsh mire, ciao.

Postuar nga amor alucius datë 11 Korrik 2003 - 14:44:

Talking

Hehehehehe kristal natyrisht qe do ta tregoja se ndryshe nuk do kisha hyre ketu,por puna ishte te qeshja pak me ato qe mendonit ju qe mund te ishte nicku im...pa gje te keqe natyrisht

Hajt pune te mbare sot se une jam akoma e pergjumur

ciao

P.s thx Yvi me teper se te them qe qenke dhe kristal brenda s'kam c'te them!

Postuar nga déjà-vu datë 14 Korrik 2003 - 21:03:

Thumbs down

Ishte pagjumesi......

Postuar nga amor alucius datë 15 Korrik 2003 - 00:51:

Talking

Insomnia nje keshille do kisha une mbi pagjumesine,kam lexuar ke nje teme e jotja qe miqte nuk te linin rehat ne Gsm ne oret e vona,flake nga dritarja ate dreq Gsm-et..lol

ciao gjumash

Postuar nga rose datë 17 Korrik 2003 - 00:30:

nuk kam nevoje ti shpjegoj ndonjerit ketu se cfare eshte nje <>besoj
amor do kaloj neser nga bibloteka ne dhomen tende qe te mar hua nje fjalor latinisht
ti e di se nuk besoj rehat une apo jo zemra?

soleil mos ju var shume se cfare thone se e kane vetem nga inati
ata qe grinden me ty as te thonjte e kembeve tuaja nuk jane

muahhhhhhh zogu

Postuar nga amor alucius datë 17 Korrik 2003 - 01:01:

Talking

Rose nuk te mjaftoja ne msn une ty hahahaha?Dhe ketu me dole??Lol
Shakate menjane,sa mire ja bere.Rose mosvalle ve ne dyshim perkethimin qe i bera nickut tim?
Tani "ne biblioteken"time mund te vish,por orari i hapjes eshte icik vone.Lol.Dhe duhet thene qe personeli i ndreqjes te "bibliotekes" ka pervjelur menget dhe ka hequr librat e vjeter,nuk e di nese do te pelqeje si me pare:p

Soleil mua?????Pyet njehere mire reth e rotull,njehere me kane bere dhe djall...lol

Te perqafoj fort

P.S mos harro orarin e hapjes

Postuar nga déjà-vu datë 19 Korrik 2003 - 20:30:

:)

Ta flak nga dritarja?!
Nuk eshte ide e keqe.......por kam frike qe do te privoja miqte e mi nga shume sms,tel. (edhe veten me gjithe ta ,te kuptohemi)

Ciao Amore

Postuar nga déjà-vu datë 19 Korrik 2003 - 20:32:

Talking Oupppsssss

Amor* me fal per lapsus qe kam bere.

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2003 - 16:02:

Talking

Rendesi ka qe u korigjove ne koheSe ndryshe...ayayaya

Ciao gjumashi Insomnia

Postuar nga THe_AnSwEr datë 20 Korrik 2003 - 23:33:

Thumbs up

une kam pasur nje shoqe qe kisha ne shkolle dhe me tha nje dite po ti je si mo me tha ou i thashe dhe me tha ti je dhe korcar dhe si yll dhe formohet pseudonimi Korcari si yll

Postuar nga ZeQo_PiLaFi datë 24 Korrik 2003 - 16:55:

po kete e dini ju besoj ska nevoj tja u them une?

Postuar nga amor alucius datë 24 Korrik 2003 - 19:02:

Talking

Korcaro nje gje kisha une(te vokckel fare ama):me kete nickun tend e sigurove veten dhe ne forum.Keshtu qe nuk do na ngelesh beqar per fat.
Po si te ja bejme ne te gjoret qe nuk kemi as yje dhe as simpatike ne nick?!!...Lol

Zeqo nice nick

Postuar nga THe_AnSwEr datë 24 Korrik 2003 - 19:30:

po pse jemi korcare ne nuk e thone ate kengen kot o korcre o hic fare jemi race e zjuar ne korcaret prandaj kemi edhe nicke te bukur

Postuar nga amor alucius datë 24 Korrik 2003 - 19:35:

Talking

Ehhh ke te drejte korcaro,ke plotesisht te drejte
Por kujdes se ujerat e qeta kane funde te thellaE di ate historine e atij qe thoshte kam shoke e kam shoke tere diten?
Nese nuk e di na bej nje shenje qe ta tregojme

ciao

Postuar nga THe_AnSwEr datë 24 Korrik 2003 - 19:38:

po ti amor nga je me oprigjin?

Postuar nga amor alucius datë 24 Korrik 2003 - 19:49:

Nuk jam Korcare jooo!
O te keqen teta flm per lulen por ruaji per ndonje qe do ti vleresonte ne nje menyre me te mire

Postuar nga Like.Cuca datë 24 Korrik 2003 - 20:02:

Talking

kurse une e kam vene Like.Cuca sepse:
- Like, nga Like Rehova qe me ka pelqyer gjithmon shum si emer (nuk e di pse po ka nje tingull te bukur)(beht fjale per Like Rehoven deshmoren jo ate gazetaren), kurse Cuca meqe jam vajze dhe mu duk si kombinim i lizecem.

Postuar nga amor alucius datë 24 Korrik 2003 - 20:06:

Like.Cuca: te them te drejten e kisha kuptuar ndryshe.Lol
Mendoja qe 'like' nga ang dmth te pelqesh goca=cuca,sa mire bere qe e spjegove

Postuar nga THe_AnSwEr datë 25 Korrik 2003 - 19:17:

pojo cuca care eshte se se kuptoj fare like cuca se kuptoj?

Postuar nga ZeQo_PiLaFi datë 25 Korrik 2003 - 19:23:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Korcaro nje gje kisha une(te vokckel fare ama):me kete nickun tend e sigurove veten dhe ne forum.Keshtu qe nuk do na ngelesh beqar per fat.
Po si te ja bejme ne te gjoret qe nuk kemi as yje dhe as simpatike ne nick?!!...Lol

Zeqo nice nick

amore YllO po mos u mert ti moj ne qe ksmei nick te bukur do kokolepsemi njeir me tjetrin e kupton apo jo?:ppPpP

Postuar nga amor alucius datë 25 Korrik 2003 - 19:43:

Zeqo kush te tha ty qe nuk kemi nicke te bukur mer???
E di ti perrallen e bretkoses qe kthehet ne princ???
Pastaj Zeqo yje e kometa po shohim mjaft ne nicke,por deri tani gje s'kemi pare me sy!!

Postuar nga ZeQo_PiLaFi datë 25 Korrik 2003 - 20:30:

e moj se vet the ti u hoqi ti modeste fillova uen te mbeshtesja modestin tnede u po kjooooooooooo re amani
ate qe ske par gje ti skam faj une jo per gje po se mso ke kerkuar tija ose mos ke dhen gje ti dhe ste jan pergjigjur

Postuar nga amor alucius datë 25 Korrik 2003 - 20:34:

Talking

Hahahahahahahaha tani me knaqe me kete postimin e fundit,ne fakt Zeqo me ka pelqyer gjithmone ne jete qe te kete 'kembim favoresh' keshtu qe teorite e tua hidhi poshte...mgjth ta them me keqardhje sepse ishe i bindur mbi ate qe thoje.

Postuar nga THe_AnSwEr datë 26 Korrik 2003 - 00:22:

amor po ky nicku tend cfare do me thene miii se se kuptoj fare amor alicus?

Postuar nga amor alucius datë 26 Korrik 2003 - 01:29:

Red face

Korcaro lodhu icik dhe lexo postimet ne kete teme,e kam spjeguar njehere se c'do thote!

P.s Alucius mo

Postuar nga SweetAlbGirl datë 26 Korrik 2003 - 05:39:

Citim:
nick-name-i juaj
hajdeni njehere forumista na trekoni se si a keni vendosur kete pseudonim qe keni tek forumi horizont.........pres pergjigjen tuaj dhe me von une.....

SweetAlbGirl - Sweet, cfare ka per te shpjeguar "I am just Sweet" :p

Postuar nga THe_AnSwEr datë 26 Korrik 2003 - 18:37:

Red face

sweet je ti me po le ta shikojme foton tende ajde na i dergo qe te te besojme

Postuar nga SweetAlbGirl datë 26 Korrik 2003 - 23:16:

O yllo, lere foton time ti, une nuk e kisha fjalen per sweet vetem se dukem "sweet" po edhe te tjera. Ti qe je na trego foton tende, dhe te them une ty, je apo jo si ""YLL""

Postuar nga Andi an artist datë 27 Korrik 2003 - 06:37:

SHUME THJESHT.NE JETE EMRI IM ESHTE ANDI,POR DHE ARTIST SEPSE JAM NJE ARTIST.I PERSHNETJE T VECANT PER CUNAT DHE GOCAT E TIRONES SE JANE SI SHPIRT. KISS A N D I

Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.