Forumi Horizont | Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=159)
-- Tulipania mbyll temat si Enveri kishat dhe xhamiat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16577)
Tulipania mbyll temat si Enveri kishat dhe xhamiat
[B]Degjoni vellezer Tulipanka e forumit tone me forcen e celsave qe i ka dhene Fajtori bossi i ketij web-i i mbyll temat e hapura sa here qe i do qefi e sa here qe i teket ta beje nje veprim te till.Po pse keshtu moj Tulipane?Cfare gjeje te keqe pe aty?Apo mos valle kish postuar dikush qe ty nuk te pelqen?Besoj se Fajtori nuk do te bier ne nivelin tend te gjykimit,vetem sepse i je bere servile e tij ne disa raste.Jeni shume intolerante vajze.Kjo nuk tregon asgje me teper vecse gjykimin tuaj te inatcor.Me fal qe po ta them po ke dhene prova.Po deshe edhe mund te t'i faktoj.Une nuk kam celsa qe mbyllin tema apo bejne delet postimet e antarve te FH,por thjesht fjalen e lire.A mund te na spiegosh se cfare nuk shkonte ne ato postime? Cfare nuk te pelqeu moj zonjusha Tulipane.Dikur ne vitet para '90-s kur dikush botonte nje shkrim censoret kur u mbushej mendja i thoshin stop.No Pasaran![/B] .
he mer plak sa luf eshte bo ktu ne forum per xhaxhin enver ta dish ti hahahaahahaah sa veta jan perjashtu fol sa te dush po ste njigjo njeri as faja jo
Iqvlora ta marr vesh per cfare teme e keni fjalen qe te pergjigjem saktesisht? Temat dhe mbyllen arkivohen etj.
ps. Ne fakt i bie te jemi si Enveri te dy atehere une qe mbyll temat si xhamiat e kishat e ju qe doni qe te gjithe te tjeret te mendojne si z.Iqvlora se ndryshe behemi servile.
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha Tulipani [/i]
[B]Iqvlora ta marr vesh per cfare teme e keni fjalen qe te pergjigjem saktesisht? Temat dhe mbyllen arkivohen etj.
ps. Ne fakt i bie te jemi si Enveri te dy atehere une qe mbyll temat si xhamiat e kishat e ju qe doni qe te gjithe te tjeret te mendojne si z.Iqvlora se ndryshe behemi servile. [/B][/QUOTE]
Tulipani! Edhe une jam dakord me IQVloren. Arsyeja e thjeshte eshte se duhet pak me transparence. Ajo teme nuk kishte nje deadline keshtuqe meqe ti ke te drejten si moderatore te mbyllesh tema, do ishte me etike te pyesje me pare nese ka individe qe duan te shkruajn ose jo' dhe jo direkt :tema mbyllet! Njerezit mundet vertete te ndihen te censuruar ne dicka qe ne fakt nuk ia vlen fare te nderhysh. Nuk kishte as rrezik, as fyerje e as grindje. vetem debat
Epo si nuk hoqe dore o rob i pandreqshem , futem ne forum pas disa muajsh dhe ne krye te faqes ke lexoj :D
Nejse e mar me mend pa i hyre kesaj historie , si gjithmon kush nuk shkon me ujrat e tua ka nje mije e nje te zeza , sa per te qeshur qe je :D
Me sa e kam lexuar Tulipanin ne rregull me eshte dukur
Per temen mbi Obamen flitet?
Edhe une u merzita Tulipe :p Seriozisht,doja te hidhja dy fjale se sa e gezuar isha qe fitoi ai zezaku :p
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha Gazmori [/i]
[B] si gjithmon kush nuk shkon me ujrat e tua ka nje mije e nje te zeza
[/B][/QUOTE]
:quoto
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha Gazmori [/i]
[B]Epo si nuk hoqe dore o rob i pandreqshem , futem ne forum pas disa muajsh dhe ne krye te faqes ke lexoj :D
Nejse e mar me mend pa i hyre kesaj historie , si gjithmon kush nuk shkon me ujrat e tua ka nje mije e nje te zeza , sa per te qeshur qe je :D
Me sa e kam lexuar Tulipanin ne rregull me eshte dukur [/B][/QUOTE]
Po ku ke qene a derebardhe se mua me kish keputur malli per ty!Une e di shume mire gjykimin tend dhe as qe me behet vone fare se cfare thua ti.
[B]Iqvlora ta marr vesh per cfare teme e keni fjalen qe te pergjigjem saktesisht? Temat dhe mbyllen arkivohen etj.
ps. Ne fakt i bie te jemi si Enveri te dy atehere une qe mbyll temat si xhamiat e kishat e ju qe doni qe te gjithe te tjeret te mendojne si z.Iqvlora se ndryshe behemi servile. [/B][/QUOTE]
O moj Tulipane qe ta hedh kur nuk ke mendjen.Si duket ke mbyllur aq shume tema sa nuk i mban mend si duket.Eshte taktike e gabuar nga ana jote moj vajze kjo menyre te vepruari.tema tek Aktualitete nderkombetare e mbyllur ne dt 9 te kujtohet shume mire ose ke filluar te vuash qe tani nga @@Alczajmeri''.Ne duhet te mendojme te gjithe si ju Tulipane.Keshtu jane mesimet e Enverit.Ne kete rast nuk ke treguar ndonje servillek.( e ke treguar tjeter vend,sot nuk po merrem ta sjell qendrimin tend prej servileje e te gjykimit me dy standarte te antarve te FH,por nje dite tjeter)kesaj here ke dashur te tregosh se ke pushtet dhe ate e perdor si te te doje qefi ty.Po vazhdove me kete sens pervecse do te diskreditosh veten.
Lexon temen Obama apo Mc Cane dhe mund te jepni mendimin tuaj pse duhej mbyllur tema.
Dikush flet kodra mbas bregut,por pune e madhe.Qente le te lehin karvani te vazhdoje rrugen, thote populli.
O Ismail, nuk te duket sikur po e tepron...?!
Se mos eshte hera e pare xhanem dhe... Po shiko, se ai [b]Gazmori[/b] i ka qendisur aq mire ato fjalet sa s'ka ku te shkoje me!
Kur s'te pelqen dicka ty ... u permbys bota!!!
E kupton qe je ti ai qe po vepron si Enver Hoxha!?
Qe je egocentrik, qe te duket vetja si gjeniu i shekullit XXI ... dhe te gjithe ata qe dalin kunder teje e kane gabim...?!
Nuk mendon se nqs te gjithe jane kunder teje... s'ka mundesi qe ta kene te gjithe gabim e ti ta kesh mire?!
Normal qe nuk po i rrafshoj te gjitha ne nje prerje postimet e tua... po pjesa me e madhe ama... kane nje ton autoritar ... po keshtu prej Don Kishoti... nga halli dmth, se s'ke c'ben! Ironi pa fund... sheh vetem zi e gri... nuk e di...!
Sa per temen konkrete, eshte faaaare e thjeshte, ajo teme diskutonte presidentin e ardhshem te USA-ve! U zgjodh ... mbaroi... s'ka me vlere ajo teme!
Pastaj... t'u mbarua boja e letra ty e derbardhe... po hap nje teme tjeter, sic bere ketu ku te diskutosh se c'do beje Obama e c'do bej McCain... [b]pasi mbaruan zgjedhjet...[/b]
Ah, edhe nje tjeter gje... uroj te mos e marresh shume seriozisht forumin... relax plako... nuk jemi ketu per te vendosur fatin e botes... eshte thjesht nje loje... nje kalim kohe...
Peace! ;)
Dy here eshte ngritur flamuri ne shqiperi dhe te dy heret e kane ngritur keta te dy me siper :D
Dy figura te kombit qe grinden...eh, tamam shqiptare :D :D :D
Iq vlora mund te me kishe cuar mp e te me thoje thjesht a mund ta rihapesh ska nevoje per keto flete-rrufe qe me te degjuar i kam ishin te modes para viteve 90.
Une per korrekte e di veten,ndoshta alzajmeri do me lejonte te pakten te te isha pergjigjur.
Ajo teme nuk u mbyll per censure apo gje tjeter, se mos e genjeje mendja ndonjerin po thjesht sepse tema qendrore tashme ishte plotesuar.
gjithsesi do hapet nje tjeter ku mund te diskutoni gjere e gjate e mundesisht njerezishem.
Pershendetje
[B]Iq vlora mund te me kishe cuar mp e te me thoje thjesht a mund ta rihapesh ska nevoje per keto flete-rrufe qe me te degjuar i kam ishin te modes para viteve 90.
Une per korrekte e di veten,ndoshta alzajmeri do me lejonte te pakten te te isha pergjigjur.
Ajo teme nuk u mbyll per censure apo gje tjeter, se mos e genjeje mendja ndonjerin po thjesht sepse tema qendrore tashme ishte plotesuar.
gjithsesi do hapet nje tjeter ku mund te diskutoni gjere e gjate e mundesisht njerezishem.
Pershendetje [/B][/QUOTE]
Me falni, po kush jeni ju qe jeni ne gjendje te percaktoni "te njerzishmen" nga "e panjerzishmja"? Per cfare jeni "dipllomuar"?? Cfare "eksperience" keni ne kete fushe??
[B]Iq vlora mund te me kishe cuar mp e te me thoje thjesht a mund ta rihapesh ska nevoje per keto flete-rrufe qe me te degjuar i kam ishin te modes para viteve 90.
Pershendetje [/B][/QUOTE]
Duket e ndjen veten shume te pushteteshme Tulipane.Kjo nuk eshte Flete Rrufe,por nje ankese karshi teje si moderatore,apo je me e madhe se nuk e kam pare me vemendje cfare gradash te kane dhene.Tell us!Ne cdo forum qe kam pare ka nje nen forum ku behen ankesa karshi mod & admin si puna jote.Meqenese ke pushtet te madh e mund te besh si te te doje qefi ,atij nenforumi ku antaret e FH bejne ankesa,mund ta titullosh edhe kendi i ''Flete rrufeve''.Nuk ka problem sepse edhe keshtu kritika e verejtje do te behen,por jo si ato qe benin gjyshrit dhe etrit komunist.Jane tjeter soj keto,megjithate te pergezoj qe paske eksperience edhe per F Rr e komunisteve!
Pergjigja juaj me bene te kuptoj qe pervec vesit te servilllekut,ne personin tuaj ka snobizem,ironi e inat te verber.Keto vese nuk te lartesojne por te ulin vlerat Tulipane.Me nje person si ty nuk kam nevoj te komunikoj me PM,por ketu faqe te gjithve.Po te isha ne vendin tuaj une do te perdorja nje taktike tjeter,qe do te me linte te kuptoja mua dhe te tjerve,se ke pak inteligjence femerore.Me pak fjale ju nuk keni eksperiencen e duhur ne kryerjen e nje ''detyre'' shoqerore sic eshte komunikimi me publikun,antaret e FH ne kete rast.
Tulipane se mos me bene ban please!:D Mod & admin nuk je vetem ti,por ka edhe vajza te tjera.Merr shembull nga inteligjenca e tyre ne komunikim!
Po ore po fletrrufe si ne kohen e xhaxhit, na merr malli ehe kohe te bukura.
Kjo ka qene nje nisme e KQPPSH e perkrahur ne ate kohe fuqi,isht nga familjet komuniste dhe pinjollet e tyre.Bile ka shenja edhe ketu se pinjollet e pinjollve kane nostalgji per ate kohe.
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.