| Forumi Horizont | Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Deshiroj te regjistrohem ne fakultetin e mjekesise ne Tirane!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17124)
deshiroj te regjitrohem ne fakulltein e mjeksiis ne Tirane!!!
a ka mundesi dikush te me ndohmoj dhe te me tregoj se cilat jan kushtet qe duhet plotsuar nje student i kosoves per tu pranuar ne tirane
nese di dikush te me ndohmoj sa ma shpejt
ok klm
Njoh njerez, por nuk jane ne forum.
ok mose nje,....a muneshmem lidh me fol diqysh me ta permes msnit apo dishka tjeter
ok nese munesh
Pse nuk perdor rrugen normale per te marre kete informacion? Mjafton nje telefon ne sekretari dhe ti thone te gjitha. Po nuk dite numrin kontrollo numratorin (mund te harxhosh pak ore ta gjesh).
P.s. Te keshilloj te regjistrosh telefonaten se me ata fare njerezish mund te ngelesh pa shkolle, se japin ndonje informacion te gabuar. Me telefonate te regjistruar mund ti hedhesh ne gjyq ose t'ia çosh fiksit.
po po e di ket menyr heh flm shum....
po deshta nje menyr ma e mire ktu se ata nuk jan shum serioz...
ani kur te ju them se jam nga kosova me siguri do tma kthejn qe rri more ne kosove shka po kerkon ne tirane
kshtu qe ma mire mu kish pergjigj ndonje qe eshte ne ket fakulltet
po ok flm qe ke hup kohe ndoshta
Durse une kam nje mike qe po mbaron Mjeksine dhe po mundohem te marr ndonje info nga ajo , ose te pakten te mundohemi te gjejme ndonje menyre kontakti me Fakultetin edhe pse edhe une si Faja jam shume mosbesuese ndaj tyre, sepse te marrin ne qafe.
Gjithsesi menyra me e mire do te ishte sikur te vije vete ne Tirane. Ndoshta edhe mund te mos kesh mundesi , por per ceshtje delikate si shkollimi ia vlen nje sakrifice 1 apo 2 ditore ne menyre qe t'i japesh drejtim ti vete gjerave.
Suksese!
ok shum flm me siguri qe nje dit do te jem ne tirane
mirpo njerher deshta te shoh ktu mos po gjej dikend
nese ke ndonje info me trego
ok flm edhe njeher
ndoshta mund te flasim me msn
ok klm
Citim:
Po citoj ato që tha durse
a ka mundesi dikush te me ndohmoj dhe te me tregoj se cilat jan kushtet qe duhet plotsuar nje student i kosoves per tu pranuar ne tirane
nese di dikush te me ndohmoj sa ma shpejt
ok klm
po flm ama mir i kom pas punt me shkoll te mesme
Citim:
po flm ama mir i kom pas punt me shkoll te mesme
qka ka lidhje gjuha shqipe me mjeksi tashti???
mir i kom pas mir
Mos e vrit mendjen per gjuhen se gjithe shqiptaret flasim kodra pas bregut ne shkollat qe bejne brenda dhe jashte Shqiperise.
Ne fakultetin e mjekesise ne Tirane ka shume kosovare. Veçse mesa me thane jane ata qe japin me shume leke per te korruptuar profesoret. Kjo ka efekte te keqija dyfish. Qofte per ata qe do dalin mjeke gjysma gjysma, qofte per kalbjen e moralit te profesoreve.
Citim:
qka ka lidhje gjuha shqipe me mjeksi tashti???
mir i kom pas mir
po mir e ke than...
gjuha shqipe eshte lenda e cila ma ka desht ma se shumti ne shkolle te mesme e dyta u kan biologjia e tana kimia kshtu qe nuk e kam friken e gjuhes mos ta ni hiq
po nese ke info a po naj shok qe mundet me te gjet naj info kish ba mem tregu dishka
ok flm megjithat per brengosje
durse, ti dhe gjuha shqipe jeni me kilometra larg njera nga tjetra...
t'lutem shkruaj pa gabime drejtshkrimore se na perqeshin moj vajze...
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Tani mjek qe s'di te shkruaje ne gjuhen ne te cilen eshte arsimuar nuk ka.
E dyta, tregon per nje humnere ne pregatitjen tende para-universitare. Pra, nese ti ke humnera te tilla ne gjuhe duhet t'i kesh dhe ne lende te tjera qe jane paresore ne mjekesi.
Se treti, kur s'je ne gjendje te mesosh shqip mbas 12 vjetesh arsimim ne ate gjuhe atehere si mund te perballosh mjekesine?!
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.