Forumi Horizont
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Rruga artistike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=250)
-- The strings of the Lord (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7696)

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 01 Mars 2005 - 23:10:

The strings of the Lord

Ta provoj te postoj edhe une nje foto...

E di qe moderatori do ma heqi foton por hej, te pakten ju qe do arrini ta shikoni, nuk e di se si ju duket kjo foto por une qesh duke mbajtur barkun sa here qe e shikoj....

Gjithsesi kuptimi eshte i thelle. Per t'ju dhene nje shkendije, ka lidhje me ashpersine e shqipetareve dhe dashurine e tyre ndaj armeve dhe femijen qe kane brenda vetes se tyre + talentin qe kane ne PhotoShop, mos ta mohojme kete aspekt...

Postuar nga darke datë 02 Mars 2005 - 05:39:

Re: Ta provoj te postoj edhe une nje foto...

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
E di qe moderatori do ma heqi foton por hej, te pakten ju qe do arrini ta shikoni, nuk e di se si ju duket kjo foto por une qesh duke mbajtur barkun sa here qe e shikoj....

Gjithsesi kuptimi eshte i thelle. Per t'ju dhene nje shkendije, ka lidhje me ashpersine e shqipetareve dhe dashurine e tyre ndaj armeve dhe femijen qe kane brenda vetes se tyre + talentin qe kane ne PhotoShop, mos ta mohojme kete aspekt...

oh man, where do you have your eyes??? don't u see this is RRUGA ARTISTIKE and DARKE threat???? open a threat for you MAN! IT'S FREE!!! AND IT WILL BE JUST FOR YOU!!! come on... dont make me works for nothing...
I will count until 3; at the 3, your message will be FJISH, so leave your strings for a moment and come here to fix this or you lose your post... U CHOOSE

time counting!!!

33333333333333...

222222222222222222222222222222222222222222....

Postuar nga Isra datë 02 Mars 2005 - 14:21:

abrakadabra 111111111111111111111..........did u do what u said darke???

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 04 Mars 2005 - 01:47:

OK OK...

OK, kerkoj falje mgjs une s'di Anglisht prandaj mos me kushtoni shume rendesi. Foton dhe komentet mund ti hiqni pasi s'ka prob. Faleminderit per mirekuptimin.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 16 Mars 2005 - 04:44:

Daaaamn.....

I didn't open this one but I see I got just tooooo many clicks for this topic. Thanx for the contribution mates. I wish it could be one cent per one click but it doesn't work this way But anyways, I will post a few other photos manipulated with photoshop in the near future 'cuz right now I'm working on a website and I don't have the photos here with me. Thanx again, c u soon mates.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 29 Mars 2005 - 21:05:

Ja dhe fotoja e rradhes...

Ketu eshte nje modifikim por nuk eshte perfekt pasi nuk kisha shume kohe ne dispozicion...

Postuar nga wydra datë 29 Mars 2005 - 21:26:

shume bukur

eh, sikur te kisha me shume kohe, gjithe diten me keshtu gjerash do merresha dhe une, montazhi me pelqen jashte mase

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Mars 2005 - 19:31:

Ja dhe dicka e re.

Ketu u mundova te gjeja dicka interesante por nuk gjeta dicka me te bukur. Gjithsesi shijoni kete per momentin

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 01 Prill 2005 - 19:15:

Ja ku jam perseri...

Kjo eshte nje foto tjeter. Nuk dua te dukem mendjemadh duek perdorur fytyren time por nuk shof ndojne arsye te forte qe te perdor ndonje fytyre tjeter.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 02 Prill 2005 - 18:47:

Ja dhe nje pune tjeter... :P

Kjo ketu eshte puna e dyte mbi filmin e famshem Lord Of The Strings.

Postuar nga wydra datë 02 Prill 2005 - 21:01:

respect per ate me zinxhirat Duket si origjinal apo mbase eshte vertete origjinal e do te hiqesh sikur e ke bere montazh ()

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 03 Prill 2005 - 18:53:

Hehehe...

Tani, nje e vertete e fshehur mes shume genjeshtrash shpesh haet si genjeshter. Dhe gjithmone dikush perfiton dicka

Postuar nga geranium datë 11 Korrik 2005 - 13:49:

komplimenta...

O zogu, po ti qenke shume king ore.Kujdes se do te te vrasin gocat!!!!!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 05 Tetor 2005 - 17:55:

Uaaaa, si me paska shpetuar mua ky koment Si duket kam harruar ta monitoroj kete teme. Jo per gje por nuk monitoroj asnje. Gjithsesi flm per komentin tend Geranium

Postuar nga Gazmori datë 05 Nëntor 2005 - 04:14:

Si fytyre e pame , mer lordo , po puna qe ke bere tek keto fotot eshte e mire , apo mos jane te verteta

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 18 Tetor 2006 - 16:02:

Tani qe kane kaluar muaj te tere, puna me duket e dobet me perjashtim te ndonje fotoje konkrete. Ndoshta ngaqe kam ke teper eksperience ne photoshop dhe koha eshte me e bollshme. Sidoqoft thnx qe harxhuat kohe dhe e vizituat temen.

Respekte.

Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.