Forumi Horizont | Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njerëzimi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=267)
-- Pse meshkujt jetojne me pak se femrat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1901)
Pse meshkujt jetojne me pak se femrat
Zbulimet më të reja të disa shkenctarëve Britanez nga universiteti Starling tregon se meshkujt jetojnë më shkurt se femrat se kanë aftësi të pakta në mbrojtje nga infeksionet e baktereve. Femrat mesatarisht jetojnë më shumë se meshkujt rreth 5 deri 6 vite më shumë se meshkujt, çka ësht e njejtë edhe tek disa kafshë. Në disa eksperimente të bëra në kafshë u vërtetua se meshkujt janë më të predispozuar në shumë infeksione parazitore. Këto rezultate përputhen me disa ekserimente që janë bërë në Japoni, SHBA dhe Britani të madhe, ku tregohet se meshkujt janë dy herë më të predispozuar infeksioneve të tilla. Ata këtë e spjegojnë si rezultat i veprimit negativ të testosteronit në sistemin imunologjik.
sdo mend
se lodhen shume gjate gjithe jetes duke punuar me femrat
oooo laleeeeeeee
Po,e vertete,per te qene me te sakte: testosteroni ndalon ne njefare mase zhvillimin e strukturave te ndryshme te sistemit imunitar,ashtu sic dhe favorizon dyslexie dhe belbezim.
osh ene i cik prej numrit te semundjeve:po ta shofesh mir,ca ka semundje te lehte e ze femren,ca ka semundje te forte e ze mashkullin...psh po te marresh semundjet mitokondriale te gjitha i ke prej femres se vetem mitokondrite e saj jane te gjalla ne zigote...sa pafat qe jane meshkujt mer ej
Eshte e vertete ajo qe thote amor,bile masatarisht femrat jetojne 7 vjet me shume se meshkujt......
E di si eshte puna,me mire te ikesh nga kjo bote me heret e t'ju lesh dopjo gjashten ne dore :p te pakten ka kush na qan ne momentin e fundit :p
Sipas teorise maskiliste grate jetojne me gjate sepse plaken me ngadale. Dhe plaken me ngadale sepse mendojne shume me pak se meshkujt
Sipas teorise feministe femrat jetojne me gjate se i do Zoti me shume (ngaqe jane te mira) dhe u jep jete me te gjate.
Sipas meje nuk e kam idene. Ndoshta eshte e drejte teoria e testosteronit qe thote Amor.
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Eshte e vertete ajo qe thote amor,bile masatarisht femrat jetojne 7 vjet me shume se meshkujt......
E di si eshte puna,me mire te ikesh nga kjo bote me heret e t'ju lesh dopjo gjashten ne dore :p te pakten ka kush na qan ne momentin e fundit :p
Mendojn qe ne boten tjeter do jen te rrethuar me vasha me te bukura hyjnesha dhe nguten!
Sepse nuk duroheni dot shume gjate ju femrat dhe ne preferojme te vdesim :p
Se ja ham shpirtin meshkujve gerrr-verrrr
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Femra rron me shume se nuk do ta lere mashkullin vetem. Aq shume e don.
Citim:kjo ndodh edhe nga inati qe mbani brenda you femrat noshta qe ne fund te rrahni gjoksin nen heshtje duke thene: i out lasted this motherfucker
Po citoj ato që tha Deb*
Femra rron me shume se nuk do ta lere mashkullin vetem. Aq shume e don.
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Se ja ham shpirtin meshkujve gerrr-verrrr
Citim:
Po citoj ato që tha Arbin
Na e hani por embel e embel ... ja vlen te vdesim prej jush
Se konsumojn dhe trrunin dhe trupin me shume se femrat e domosdo dhe si puna e asaj dates se skadimit pastaj.
Eshte dhe puna e domosdoshmerise,p,sh:
femra sidomos ne pleqeri i hyn n'pun me shume mashkullit se sa anasjelltas!
:
Po citoj ato që tha diabolic
hhahahahah shif ket na paska marr malli ta lexojme ktu
e megjithat spo mund pa shtu nej koment sikur te gjitah femrat te ishin sikur une per ket arsyen qe ke cekur ti do beheshin te gjithe 1000 vjecar e me tej se nuk shqetsoj njeri
sa e qet en ket aspect jam moj zoot
per teme sdi ca te them
nsohat bejn pune me te renda ndoshta sesht dhe nga kjo megjithat kjo ehste e then sipas statistikave po ka dhe meshkuj plot sa te duahs q ejetojn me gjate se femrat kshu no koment
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.