Forumi Horizont
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Ora 11:11 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13263)

Postuar nga aRiAnA datë 01 Mars 2007 - 17:21:

Ora 11:11

kur eshte ora (mua me ndodh 11:11) ndoshta te tjereve u ndodh ndryshe, padashje me shkojn syte tek ora...........

Ju ka ndodh juve nje gje e tille?

Ka ndonjeni idene nga ju cfare domethinie ka kjo dhe cfare signali eshte?

Respekte...........

Postuar nga aRiAnA datë 01 Mars 2007 - 18:10:

Postuar nga sy jeshilja datë 01 Mars 2007 - 20:04:

hey pershendetje...edhe mua me ndodh shpesh kjo gje.Me sa me kane thene do te thote qe:dikush te mendon.....S'e di sa e vertete eshte.........

Postuar nga elsaaa datë 01 Mars 2007 - 21:20:

dhe mua shpshhere keshtu me ndodh ,por shumicen e rasteve kap akrepat mbi njeri tjetrin......sic tha sy jeshilja thone qe te mendon dikush ....

Postuar nga aRiAnA datë 02 Mars 2007 - 03:01:

Flm per pergjigjjet.....

Eshte shume interesante si ne mengjez poashtu ne darke asnjehere sme takon te shikoj 12:12 ose 10:10 , por VETEM 11:11......sinqerisht, shpeshhere me nervozon kjo gje .........ulem dhe mendoj ...cfare eshte...perse? etj etj.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 02 Mars 2007 - 03:18:

O Ariana,mbase ju thote qe ju jeni 1-she

Dhe mua me ndosh shpesh. 11:11 , 22:22

Madje njehere tre nete rresht kam kapur (pa dashur) 00:00

Postuar nga aRiAnA datë 02 Mars 2007 - 03:31:

Flm Eric

Jam e bindur qe me tregon dicka...por se kam idene cfare........ka dy tre vite qe me mundon kjo gje........

Respekte...

Postuar nga Goku datë 02 Mars 2007 - 04:20:

Shume teme interesante kjo Ariana. Ato numrat njesoj une nuk i marr vesh por nuk besoj se thone ndonje gje. Jane thjeshte rastesira. Mund te jete vete instikti qe eshte fiksuar ne ate kohe edhe nga  kjo mund te ndodhi..ku i dihet...Por ajo qe do thoja une se kam pothuajse te njejte gje madje me oren...Une sa here ve zilen per tu ngritur ne mengjes ngrihem gjithmone me shpejt se zilja...mund te them 1 min para..2 ose 3 minuta para se te bjeri zilja..por jo me shume se 5 min..Ndersa koha me e afert mund te kete qene 3 sec..sa kam hapur syte ka rene zilja...kjo me ndodh gjithmone qe zgjohem para ziles..

Sa per temen sic lexova ..mbase vertet eshte dikush qe te mendon

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Mars 2007 - 05:19:

Ariana e di qe shpesh me ka ndodhur edhe mua te shikoj oren 11.11- 22.22 dhe me sa kam degjuar kjo eshte fat. Por eshte dhe dicka e panatyrshme qe ty mund te ndodhi dicka p.sh ne oren 11, ose daten 11 ose muajin e 11.

Te tregoj se c'me ka ndodhur mua. Ishte nje periudhe qe shikoja pothuajse perdite oren 11.11, dhe thoja me vete valle c'do te thote. Dicka dikush po me paralajmeron qe data 11 ose ora 11 eshte e rendesishme dhe............................

Dhe nje dite ishte data 11-11-2005 qe vellai im pesoje nje aksident me motor. Dhe per shume dite doktoret na thonin qe s'kishte me shpresa per te hecur, por une mendoja qe ajo dite nuk mund te ngelte njolle ne jeten time (paralizimi i vellait), jo apsolutisht. Por shyqyr me shume strapacime vellai im e mori veten dhe tani eshte mire me shendet.
Dhe qe ate dite une mendoj qe ora keshtu eshte nje sinjal. Qe dicka do te ndodhi ne jeten tende e bukur apo e keqe, por dicka ndodh (prima o poi).

Postuar nga Glaukus datë 02 Mars 2007 - 06:00:

.......... n / forumi .... 11:11 ............... postime 5550 ............... uroj ............ qe kjo koiçidence ............. te sjelle vetem Fat dhe Mbaresi ............. Lela ...............

Postuar nga Goku datë 02 Mars 2007 - 06:07:

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

.......... n / forumi .... 11:11 ............... postime 5550 ............... uroj ............ qe kjo koiçidence ............. te sjelle vetem Fat dhe Mbaresi ............. Lela ...............

I kane ngelur edhe 5 nga  5555

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Mars 2007 - 15:00:

Glaukus flm. Hahah Ti tiger mos te shpetoje ndonje gje

Postuar nga Katilesha datë 02 Mars 2007 - 16:00:

Re: Ora 11:11

Citim:
Po citoj ato që tha aRiAnA
kur eshte ora (mua me ndodh 11:11) ndoshta te tjereve u ndodh ndryshe, padashje me shkojn syte tek ora...........

Respekte...........

..........

Pershendetje aRiAnA...

Ne fakt une me shoqerine time per oren fiks....kemi nje shpjegim me "origjinal"..,ne kuptimin qe sa here qe e shohim oren fiks 11:11 etc ne thojme: "Dikush qenka duke menduar per mua",,,,e ta mendosh se une mund ta shoh oren fiks mbi 5 here ne dite...Gjithsesi nuk duhet te mendojme se domosdoshmerisht kjo duhet te jete patjeter nje shenje apo duhet te kete patjeter nje domethenie.....por po te isha ne vendit tend une do te mbaja nje bllok te vockel dhe do te tregohesha e vemendshme dhe te mbaja shenim se cfare me ndodh mua apo njerezve te mi me te afert  pikerisht ne kete ore........se mos ndoshta zbulon dicka.....!!!

Respekte nha Kati's 007

Postuar nga SEXI datë 02 Mars 2007 - 16:10:

Edhe mua me rastis shpesh ta shikoj oren 11:11 ose 12:00 fiks ne dreke dhe ne darke...Disa thone qe eshte fat...
Une sa here e shikoj oren ashtu e puth 3 here...

Postuar nga aRiAnA datë 02 Mars 2007 - 16:11:

Boys and girls..... thank you so much ...........

Te gjithve qe u ndodh ndonje gje e tille me Oren... Ju Uroj poashtu te ju sjedh vetem FAT dhe Gezim ................... :

Postuar nga babyboo datë 30 Korrik 2007 - 02:22:

kur eshte ora 11:11 do te thote qe dikush po mendon per ty dhe ti duhet te mendosh nje deshire.

Postuar nga briseide datë 30 Korrik 2007 - 02:34:

Re: Ora 11:11

Citim:
Po citoj ato që tha aRiAnA

Respekte...........

Deri para disa muajsh me ndodhte vazhdimisht...ora 11:11 10:01 ose 10:10 22:22 etj...cudi ...ne te njejten periudhe...thone dikush te mendon...ose fat...Jam per formulen e koincidencave me teper...

...s'e di...versionit te pare sigurisht nuk i besoj

Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.